ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

0 Γιατί οι Έλληνες ανέχονται αυτή την κατάντια;

Γιατί ακόμα δεν έχουν ξεσηκωθεί οι Έλληνες;
Γιατί ανέχονται να τους πατάνε οι τροϊκανοί και οι εγχώριοι εντολοδόχοι τους;
Γιατί αποδέχονται τη μεγαλύτερη συρρίκνωση του βιοτικού τους επιπέδου μετά την Κατοχή;
Γιατί σιωπούν μπρος τον απόλυτο εξευτελισμό στον οποίο μας υποβάλλουν οι απόγονοι των ναζί και ταυτόχρονα κάνουν τεμενάδες στους Τούρκους πασάδες και τους σιωνιστές;

Διότι ανέχτηκαν πάρα πολλά για τουλάχιστον τριανταπέντε χρόνια.

Διότι συναίνεσαν αδιαμαρτύρητα σε μια δημοκρατία που είχε ως αντίτιμο την Kατοχή της Κύπρου.

Διότι ανέχτηκαν άθλιους δημαγωγούς, ψευδολόγους και πλιατσικολόγους να τους κυβερνούν και να τους χειραγωγούνε.

0 Επιστροφή στο χωριό, λύση για την οικονομία!

"Επιστροφή στο χωριό" είναι το σύνθημα που ακολουθούν οι νέοι σε μία χώρα που βυθίζεται στην ύφεση. Η πρωτογενής παραγωγή, "ατμομηχανή" της ελληνικής οικονομίας δείχνει να ανθίζει παρά την πάροδο της περιόδου των "παχιών αγελάδων" και των αγροτικών επιδοτήσεων.

Οι αγρότες από την Στερεά, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο, την Πελοπόννησο και τη Μακεδονία τη Θράκη και τα νησιά έχουν
«σηκώσει τα μανίκια». Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη της ΠΑΣΕΓΕΣ, ενώ η ανεργία αυξήθηκε πάνω από 15% σε όλους τους κλάδους, η απασχόληση στη γεωργία αυξήθηκε 6,1% , με «κύρια υπεύθυνη» την πλέον παραγωγική ηλικιακή ομάδα των νέων μεταξύ 14 και 44 χρονών. Παράλληλα, στα νησιά του ....

0 Ο Πόρος

τα απλά διώροφα σπίτια στη Μπρίνια, στο Μύλο, στην Πούντα και στο Καστέλι. Οι πρώτες κατοικίες κτίσθηκαν το 1463 στην περιοχή γύρω από το Ρολόι. Στο κέντρο της πόλης βρίσκονται το Δημαρχείο το Αρχαιολογικό Μουσείο, η Δημοτική βιβλιοθήκη και η Αίθουσα Εκθέσεων, Πολιτιστικών εκδηλώσεων.

0 Είκοσι προσωπικότητες του Ισραήλ, καλούν την Ευρώπη να αναγνωρίσει το παλαιστινιακό κράτος

Όταν τη αναγνώριση του κράτους, το ζητούν και οι ίδιοι οι Ισραηλινοί, έστω κι αν αυτοί δεν είναι “παιδιά” του Σαρόν και του Νετανιάχου, μάλλον έχει έρθει η ώρα αυτό να γίνει. Κι αν λάβουμε υπόψη μας την ευκολία που αυτό έγινε στην περίπτωση  του Κοσόβου, καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως όλα είναι θέμα βούλησης. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι εδώ δεν υπάρχει βούληση, αν και το αίμα του Παλαιστινιακού λαού ρέει εδώ και έξι και πάνω δεκαετίες…
Είκοσι προσωπικότητες στο Ισραήλ, μεταξύ τους αρκετοί πρώην υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι, κάλεσαν τις ευρωπαϊκές χώρες να στηρίξουν την αναγνώριση στον ΟΗΕ του παλαιστινιακού κράτους, σε γραπτή έκκλησή τουςς που δημοσιοποιήθηκε σήμερα.

0 Ισπανοί: Αν ξυπνήσουν οι Έλληνες θα ξεσηκώσουν όλον τον κόσμο

Πολλά έχουν ακουστεί για το ειρωνικό σύνθημα των Ισπανών «Αγανακτισμένων» το οποίο καλούσε σε «ησυχία» για να μην ξυπνήσουν οι Έλληνες και το οποίο -τελικά- ξύπνησε τον εγωισμό των χιλιάδων «Αγανακτισμένων» συμπατριωτών μας που είναι ήδη στους δρόμους δεκάδων ελληνικών πόλεων.
Σύμφωνα με Έλληνες φοιτητές της Ισπανίας, όμως, το συγκεκριμένο σύνθημα δεν ήταν ειρωνικό αλλά προειδοποιητικό...

0 Συλλεκτική..

0 Ας πούμε την αλήθεια μέσα από τα Blogs

Μια που έρχονται εκλογές, πολύ σύντομα μάλλον, ας απαντήσουμε μερικές ερωτήσεις που όλοι έχουν και θα κληθούν να απαντήσουν σύντομα στις κάλπες. Εξάλλου είναι πράγματα που θα ακούμε όλη μέρα στα κανάλια.

Πάμε:

Ερώτηση Νο 1

Τι είναι επιτέλους αυτό το ΑΕΠ και γιατί παίζει τόσο σημαντικό ρόλο;

Έχει καμία σχέση με τα έσοδα;
Απάντηση:
Το ΑΕΠ είναι στην ουσία ο τζίρος που κάνει η οικονομία σε ένα χρόνο. Τα έσοδα είναι τα καθαρά κέρδη που μένουν από τον τζίρο αυτό. Σύμφωνα με την ΕΕ η Ελλάδα μαζεύει λιγότερα έσοδα σε ποσοστό 6% του ΑΕΠ σε σχέση με τον μέσο όρο της ΕΕ, δηλαδή περίπου 14 δισ. Γι' αυτό μιλάνε όλοι για διαλυμένο φοροεισπρακτικό μηχανισμό, γι' αυτό τα έχουν πάρει οι ξένοι μαζί μας.

0 Νομίζετε ότι οι χελώνες είναι αργές;


Φαντάζομαι ότι όλοι γνωρίζετε το παραμύθι με τον λαγό και τη χελώνα. Ο μύθος λέει ότι η χελώνα είναι αφάνταστα αργή. Η πραγματικότητα όμως είναι κάπως διαφορετική (ίσως βέβαια και για το συγκεκριμένο είδος χελώνας :P ). Δείτε το παρακάτω video και θα καταλάβετε…

2 Αν βρέχει καταρρακτωδώς όλο το καλοκαίρι, μπορεί να σωθεί η Κυβέρνηση!!!

Οι «αγανακτισμένοι» στις πλατείες όλης της χώρας.
Συναίνεση; Last year…
Ο κόσμος και χθες, ιδίως μετά τη βροχή ξανακατέβηκε μαζικά.
Από το πρωί κυβερνητικά στελέχη ψιθυρίζουν «μια βροχή θα μας σώσει». Αν βρέχει καταρρακτωδώς όλο το καλοκαίρι, θα σωθεί η Κυβέρνηση.
Αυτή την αντίδραση δεν την περίμεναν. Για «αντεξουσιαστές στην εξουσία» έχουν μηδαμινή φαντασία

0 Το πέτρινο δάσος της Σιβηρίας

Είναι ένα από τα ομορφότερα δημιουργήματα της φύσης στη Ρωσία, αλλά και ένα από τα πιο δυσπρόσιτα για τους τουρίστες.  Το «πέτρινο δάσος της Ελένης» ή αλλιώς «οι πετρινοι πυλώνες της Ελένης», βρίσκεται κοντά στο Γιακούτσκ στην καρδιά της Σιβηρίας, σε μια εντελώς παρθένα αλλά και απομακρυσμένη περιοχή.
Μια σειρά από πέτρινες στήλες που σχηματίστηκαν την Κάμβρια περίοδο, περίπου 500 εκατομμύρια χρόνια πριν! Οι στήλες εκτείνονται σε μια διαδρομή δεκάδων χιλιομέτρων κατά μήκος ενός ποταμού, σχηματίζοντας ένα τεράστιο πέτρινο δάσος.
Perierga.gr - Lenas stone

0 Οι 10 πιο «πράσινες» χώρες του κόσμου


Οι 10 πιο «πράσινες» χώρες του κόσμου (1)
Το EPI, δηλαδή Environmental Performance Index, είναι μια μέθοδος μέτρησης της απόδοσης των εθνικών κυβερνήσεων σχετικά με τις περιβαλλοντικές τους πολιτικές. Το Yale University και το Columbia University δημοσιεύουν το EPI κάθε χρόνο στο παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ, ταξινομώντας 163 χώρες με βάση 25 δείκτες. Ο τελικός βαθμός δείχνει πόσο κοντά στην επίτευξη των περιβαλλοντικών της στόχων βρίσκεται η κάθε χώρα.
Το Otherside.gr παρουσιάζει τις 10 πιο «πράσινες» χώρες στον κόσμο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...