ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

1 H επιστολή - σοκ της Ελληνικής Ολυμπιακής επιτροπής προς τη βουλή, λίγο πριν την κρίσιμη ψηφοφορία

H επιστολή - σοκ της Ελληνικής Ολυμπιακής επιτροπής προς τη βουλή, λίγο πριν την κρίσιμη ψηφοφορία
Μία μέρα μετά την κραυγή αγωνίας που εξέπεμψαν οι Αθλητικές Ομοσπονδίες, και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή σε συνέντευξη Τύπου, περιγράφοντας με τα μελανότερα χρήματα την κατάσταση στην οποία θα βρεθεί ο ελληνικός αθλητισμός, εάν ψηφιστούν οι νέες περικοπές που περιλαμβάνει ο προϋπολογισμός του 2013, φτάνοντας μάλιστα ακόμα και σε «λουκέτο» και αναστολή όλων των λειτουργιών, η ΕΟΕ προχώρησε σε ένα ακόμη βήμα.

Εστειλε επιστολή στους 300 βουλευτές στην οποία με δραματικό ύφος, αναλύεται η κατάσταση αλλά και τι θα συμβεί εάν τελικά ψηφίσουν οι βουλευτές τον προυπολογισμό. Την επιστολή υπογράφουν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος και ο Γενικός Γραμματέας Μανώλης Κατσιαδάκης, οι οποίοι στο τέλος της, θέτουν προ των ευθυνών τους, τους εκπροσώπους του ελληνικού Εθνους, για το πλήγμα που θα επιφέρουν στη νεολαία του τόπου μας.

1 Από Νεόπλουτοι Νεόπτωχοι

……Σκυλάδικα στην εθνική,
ντίσκο στην παραλία,
ανάδελφος ελληνισμός
ενώ επίκειται σεισμός …
Στην δεκαετία του 80 μπήκαμε σε μια άλλη εποχή, των ΝΕΟΠΛΟΥΤΩΝ. Βγάλαμε λεφτά, με αρπαχτές, λαμογιές και φοροδιαφυγή, διεφθαρμένοι δημόσιοι υπάλληλοι, επιχειρηματίες, ελεύθεροι επαγγελματίες, μεγαλοκαρχαρίες, πολιτικοί, σαλτιμπάγκοι, τσαρλατάνοι, άνθρωποι της διπλανής πόρτας, δίκαιοι ίσως στην προσωπική τους ζωή, ανήθικοι σε σχέση με το κράτος, επιβεβαιώνοντας αυτό που έλεγε ο καθηγητής Γ.Πανούσης: «Ο καθένας σήμερα αδικεί, έχοντας συνείδηση δικαίου».

Ξεχάσαμε ότι το δίκαιο δεν είναι πλαστελίνη να το πλάθουμε στα μέτρα μας, είναι κάτι που προσδιορίζεται από κάποιους ηθικούς κανόνες, που αν θέλει κανείς να είναι τίμιος με τον εαυτό του πρώτα, θα πρέπει να το υπερασπίζεται ακόμα και όταν είναι κόντρα στα μικροσυμφέροντά του.

0 19 σπάνιες ιστορικές φωτογραφίες

Σπάνιες ιστορικές φωτογραφίες (9)
Aς κάνουμε ένα ακόμη ταξίδι στο χωροχρόνο μέσα από σπάνιες ιστορικές φωτογραφίες.

0 Νησιά Φερόε (Φωτογραφικό αφιέρωμα)

Νησιά Φερόε (3)
Τα Νησιά Φερόες, η ονομασία των οποίων σημαίνει Νησιά των Προβάτων, είναι ένα σύμπλεγμα 18 νησιών που αποτελούν το ομώνυμο αρχιπέλαγος στον βόρειο Ατλαντικό Ωκεανό ανάμεσα στην Σκωτία, την Νορβηγία και την Ισλανδία. Ο πληθυσμός τους φτάνει περίπου τους 50.000 κατοίκους, ενώ έχουν να επιδείξουν ορισμένα εκπληκτικά τοπία.

Πάρτε μια γεύση από τη ζωή στα Νησιά Φερόες…

0 Μαγευτικές γωνιές της Ευρώπης


 Οδός Αγγέλων Χανιά

0 Θα μας... κουφάνουν εντελώς ( pics )

Θα μας... κουφάνουν εντελώς ( pics )

Mάλλον δεν είχαν τι να κάνουν για να ...σκοτώσουν το
χρόνο τους και έφτασαν στα άκρα...

0 ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ:ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Η εκπομπή cities of the underworld του History Channel διεισδύει στον υπόγειο κόσμο της Κωνσταντινούπολης, για να αποκαλύψει τα μυστικά της.

Παρακολουθούμε τις εντυπωσιακές υπόγειες δεξαμενές, τα ίχνη του αρχαίου ιπποδρόμου, σήραγγες, φυλακές, το αρχαίο λιμάνι, βυζαντινά ναυάγια και τα απομεινάρια του αυτοκρατορικού ανακτόρου.

0 Μετά από αυτό θα αργήσουν να ξαναμπούν σε ασανσέρ (Video)



Μετά από αυτό θα αργήσουν να ξαναμπούν σε ασανσέρ
Με αφορμή την προώθηση των νέων οθονών της, η LG αποφάσισε να τοποθετήσει 9 από αυτές στο πάτωμα ενός ασανσέρ και να καταγράψει τις αντιδράσεις των ανθρώπων σε μια φάρσα που ετοίμασε…


0 Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ

Το μνημείο παρέμεινε όρθιο και ορατό για περισσότερες από δύο χιλιετίες
Στο νοτιότερο άκρο της Αττικής, σε ένα γεωλογικό έξαρμα που βρέχεται στις τρεις πλευρές του από τη θάλασσα, ορθώνεται ο αρχαίος ναός που έκτισαν οι Αθηναίοι για να τιμήσουν και να λατρεύσουν τον Ποσειδώνα, τον πανίσχυρο θεό κυρίαρχο της θάλασσας.

Κατά την παράδοση, η έριδα της Αθηνάς και του Ποσειδώνα για την πνευματική ηγεμονία της αττικής γης, είχε λήξει με την ήττα του τελευταίου, όταν ο βασιλιάς των Αθηνών επέλεξε την ιερή ελιά από τα θαλάσσια άλογα του Ποσειδώνα. Ωστόσο η Αθήνα ήταν άμεσα εξαρτημένη πάντα από τη θάλασσα. Στην κορυφή λοιπόν του ακρωτηρίου του Σουνίου βρήκε η λατρεία του Ποσειδώνα την κατάλληλη θέση για να εδραιωθεί.

Η οχυρωμένη κορυφή του ακρωτηρίου, θεωρούνταν πάντα από τους Αθηναίους, ως ένα σημείο ιδιαίτερης στρατηγικής σημασίας, καθώς έλεγχε την είσοδο του Σαρωνικού κόλπου. Ήδη από αρκετά νωρίς ο χώρος οχυρώθηκε με ισχυρό τείχος και επανδρώθηκε με αξιόμαχη φρουρά, της οποίας η συντήρηση υπήρξε ένα από τα πάγια μελήματα των Αθηναίων. Επιπλέον το φυσικό λιμάνι που διαμορφώνεται κάτω από το Σούνιο, χρησιμοποιήθηκε ως προχωρημένος ναύσταθμος και διέθετε τους δικούς του νεόσοικους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...