ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

0 Πρώην βουλευτής του Κογκρέσου αποκαλύπτει οτι οι Εβραίοι ελέγχουν τις ΗΠΑ


http://antipliroforisi.blogspot.com

0 Τι συμβαίνει σε μια πισίνα την ώρα που γίνεται σεισμός (video)

Tρικυμία σε πισίνα, κατά τη διάρκεια ενος ισχυρότατου σεισμού των 7,2 βαθμών ρίχτερ στο Μεξικό. Oι εικόνες μπορεί να είναι εντυπωσιακές αλλά, όπως και να το κάνουμε, το φαινόμενο αυτό είναι πράγματι τρομακτικό...
Εντυπωσιακό Βίντεο...

0 Λόφοι της Αθήνας: 6 βόλτες με... καμπύλες

Όταν κοιτάς από ψηλά, μπορεί η Αθήνα να μην μοιάζει ακριβώς ζωγραφιά, αλλά σίγουρα παρουσιάζει ενδιαφέρον, από πολλές διαφορετικές απόψεις: αρχιτεκτονικές, (ανθρωπο)γεωγραφικές, συμμεριζόμενες τη θεωρία του χάους… Κι αν δεν βρίσκετε ενδιαφέρον στο μεγαλειώδες χάος της πόλης, σίγουρα θα βρείτε στην ησυχία των μονοπατιών, στο φως του ηλιοβασιλέματος που από εδώ πάνω μοιάζει λίγο πιο ρομαντικό, και στη μυρωδιά των φουντωτών πεύκων που δημιουργεί αυτομάτως την σκέψη «τελικά υπάρχει πράσινο στην Αθήνα». Φοράμε αθλητικά και σκαρφαλώνουμε σε έξι από τους ομορφότερους λόφους της Αθήνας.

0 Το συντριβάνι του Ντουμπάι!

Ένα από τα μεγαλύτερα και μάλλον το πιο εντυπωσιακό συντριβάνι του κόσμου βρίσκεται στο κέντρο του Ντουμπάι, μπροστά από το ψηλότερο κτήριο του κόσμου.
Αποτελείται από 1500 πίδακες, οι οποίοι μπορούν να εκτοξεύσουν το νερό σε ύψος 150 μέτρων. Οι προβολείς που φωτίζουν το νερό, κάνουν το συντριβάνι ορατό από απόσταση περίπου 30 χιλιομέτρων. Το συνολικό του κόστος ξεπέρασε τα 210 εκατομμύρια δολάρια.
Δείτε το βίντεο...

0 Άδεια μεγαλούπολη!


Η Pegasus Global Holdings, μια διεθνής εταιρεία τεχνολογίας, αποφάσισε να δημιουργήσει μία υπερσύγχρονη πόλη χωρητικότητας 350.000 κατοίκων, στο Νέο Μέξικο. Το παράξενο με την νέα αυτή πόλη, που ονομάζεται Το Κέντρο (The Center), είναι ότι για κάποιο χρονικό διάστημα δε θα κατοικείται…

0 ΔΕΘ: Όλοι στους δρόμους. Αγανακτισμένοι, συνδικάτα, οδηγοί και ......Οπαδοί του Ηρακλή.

Η ΔΕΘ που γίνεται αυτές τις μέρες στην συμπρωτεύουσα ήταν μια ευκαιρία για τους Έλληνες να δείξουν την οργή τους στους φεουδάρχες πολιτικούς μας. Άνεργοι πτυχιούχοι, ακκομάτιστοι, άνθρωποι που βλέπουν τους μισθούς τους να χάνονται και πολλοί άλλοι θέλησαν να αντιδράσουν στην κατάντια της χώρας μας.

Οι περισσότεροι ευαισθητοποιημένοι για τα κοινά, μην αντέχοντας το πολιτικό κατεστημένο είναι στην Θεσ/νικη. Δίκαια διαμαρτύρονται και διεκδικούν τα δίκαια τους.

Κι όμως, κάπου εκεί ανάμεσα σε όλους αυτούς βρίσκονται και οι οπαδοί του Ηρακλή. Βγήκαν στους δρόμους για να αγωνιστούν ώστε να ανατρέψουν την αδικία που δέχτηκε η ομάδα τους. Άραγε, μέσα σε όλα αυτά που γίνονται καθημερινά γύρω μας, αυτοί οι άνθρωποι ενδιαφέρονται μόνο για την ομάδα τους; Οι περισσότεροι απο αυτούς δεν έχουν ούτε τα προς το ζειν, και τι κάνουν; Η μόνη τους έννοια είναι η ομάδα τους.

0 "Τίποτα δεν θα αλλάξει, αν δεν καταρρεύσουν οι τράπεζες"

Όσο και αν αυτό εκπλήσσει, η άποψη αυτή δεν διατυπώνεται από τον οποιοδήποτε άσχετο. Είναι η άποψη ενός έμπειρου συνταξιούχου σήμερα γερμανού τραπεζίτη.
Η πείρα μου λέει ότι τίποτα δεν θα αλλάξει, αν εντωμεταξύ δεν «σκάσει» στις τράπεζες, τονίζει σε συνέντευξή του στην....
Handelsblatt, ένας από τους τελευταίους γνήσιους τραπεζίτες, ο Ludwig Poullain, συνταξιούχος σήμερα και πρώην επικεφαλής της γερμανικής περιφερειακής τράπεζας West LB.

Μιλώντας για την κρίση και την αντιμετώπισή της, ο έμπειρος τραπεζίτης λέει ότι παραδέρνουμε στον ωκεανό της κρίσης, αλλά είναι δύσκολο να βρεθεί τώρα άγκυρα. Δεν υπάρχει προηγούμενη εμπειρία και κανένα συρτάρι να ανοίξουμε και να τραβήξουμε το φάκελο με τις λύσεις.

0 Σπάνιες γάτες απ’όλο το κόσμο

Σπάνιες γάτες απ'όλο το κόσμο (8)
Δείτε την γάτα νάνο, την γάτα elf και μερικές ακόμη από τις πιο σπάνιες γάτες του κόσμου.

0 Ορατή από τη Γη σπάνια σε μέγεθος έκρηξη super nova (Video)

Ορατή από τη Γη σπάνια σε μέγεθος έκρηξη σούπερ-νόβα
Τα βλέμματα στραμμένα στον ουρανό θα πρέπει να έχουν οι επίδοξοι αστρονόμοι, καθώς μια σπάνια σε μέγεθος έκρηξη σούπερ-νόβα θα είναι ορατή από τον πλανήτη μας. Από τις 9 έως τις 12 Σεπτεμβρίου.


Συγκεκριμένα, η έκρηξη θα είναι ορατή στο βόρειο ημισφαίριο του ουρανού στο οποίο βρίσκεται και η Ελλάδα, στην κατεύθυνση της Μεγάλης Άρκτου, πάνω αριστερά από τα τελευταία δύο άστρα της.
Από τις 9 έως τις 12 Σεπτεμβρίου το φαινόμενο θα είναι πιο ευδιάκριτο, ειδικά δε αν ο νυχτερινός ουρανός είναι καθαρός.

0 Υπάρχει και αυτή η άποψη: Ἠλεκτρονικὰ βιβλία; Πρίτς!!!

Σὲ πολλὰ ἱστολόγια ἀπὸ ἐχθὲς διαβάζω πληροφορίες γιὰ τὸ πῶς οἱ γονεῖς θὰ «κατεβάσουν» τὰ βιβλία τῶν παιδιῶν τους, τὰ βοηθήματα καὶ ὅλες τὶς σημειώσεις. 

Ξέρετε κάτι; 

Ἔχουμε πληρώσει, ἔχουμε χιλιοπληρώσει γιὰ τὴν ἀκρίβεια, αὐτὴν τὴν ῥημαδοπαιδεία!!! Ἀρνοῦμαι νὰ συμμετάσχω στὸ πανηγύρι τους!

Δὲν ἔχω  ἠλεκτρονικὸ ὑπολογιστή!

Δὲν ἔχω πρόσβασι στὸ διαδίκτυο!


Δὲν ἔχω ἐκτυπωτή!

Γιατί πρέπει νὰ ἔχω; Γιατί ὀφείλω νὰ ἔχω;

0 Η Ρωσία σώζει την Κύπρο, χωρίς... μνημόνιο!

Φυσικά ο Γιώργος Παπανδρέου δεν τα γνωρίζει αυτά, αφού έχει ορκιστεί να μην έχει καμία σχέση με Ρώσους... Έτσι δεν είναι κύριε πρωθυπουργέ;
Η Κύπρος κάνει αυτό που δεν έκανε η Ελλάδα, ή καλύτερα αρνήθηκε να κάνει ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου. Για να καλύψει το πρόβλημα ρευστότητας που έχει, ούτε Μνημόνια ούτε τίποτα: Απλά παίρνει δάνειο 2,5 δισ. ευρώ από την Ρωσία! Αυτό επιβεβαίωσε πριν λίγο ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών Κίκης Καζαμίας.
«Ναι, η κυπριακή κυβέρνηση εδώ και λίγες βδομάδες άνοιξε κανάλι επικοινωνίας με τη ρωσική κυβέρνηση για σύναψη μεγάλου και με ευνοϊκούς όρους δανείου», είπε και διευκρίνισε ότι δεν έχει συμφωνηθεί μέχρι σήμερα το ύψος του δανείου.

0 Παντζάρι του Πάθους

miastala- beet-1
Παντζάρια του Πάθους, φυσικά, αφού ήταν η βασική τροφή της θεάς Αφροδίτης. Σκόρδα με Παντζάρια, δυνατός συνδυασμός για Δυναμική, Διά-τροφή Δύναμης. Παντζάρι, beta bulgaris όπως είναι το βοτανικό του όνομα, «beta» από το «βήτα» το δεύτερο γράμμα της Ελληνικής αλφαβήτου. Η Ελληνική μυθολογία θέλει την Αφροδίτη να τρώει πολλά παντζάρια με μοναδικό σκοπό να διατηρήσει την χάρης της, τον ερωτισμό της και την ομορφιά της.  Ο λαϊκός θρύλος λέει ότι αν ένας άντρας και μια γυναίκα δαγκώσουν το ίδιο παντζάρι, θα ακολουθήσει τρελός έρωτας. Η μυθολογία επίσης λέει, πως οι αρχαίοι Έλληνες προσέφεραν ένα πιάτο από παντζάρια, στο θεό Απόλλωνα, ως ένδειξη αφοσίωσης και ευγνωμοσύνης.

0 12 πιο παράξενοι θάνατοι στην ιστορία...

Στα βάθη των αιώνων, οι άνθρωποι έχουν υποφέρει από μια τρομακτική «ποικιλία» όσο αφορά τον τρόπο θανάτου.

Η συγκεκριμένη λίστα συνεχώς αυξάνεται, αλλά ας δούμε ενδεικτικά μερικούς από τους πιο παράξενους θανάτους στην ιστορία.

0 Φωτογραφίες: Στον ναό των Shaolin

0 ΤΟ ΜΕΓΑΛYΤΕΡΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! HANG SON DOONG CAVE ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ!!!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΙΚΟ ΔΑΣΟΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ (!!!!) Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ ΥΠΑΡΚΤΗ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΚΛIΜΑΚΑ!!

Πριν από ένα χρόνο περίπου στο Βιετνάμ ανακαλύφθηκε ένα σπήλαιο τελείως διαφορετικό από όλα τα αλλά!! Ένα τεράστιο σπήλαιο που ίσως είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο!! Αυτό δεν είναι το περίεργο, το περίεργο με αυτό το σπήλαιο είναι ότι στο εσωτερικό του υπάρχει ένα τροπικό δάσος!!! Υπάρχουν επίσης φυτά που έχουν εξελιχτεί στο εσωτερικό και τις ανάγκες του σπηλαίου!!! Στο εσωτερικό του ζουν πίθηκοι που οι διάφορες με τους έξω πιθήκους είναι απειροελάχιστες, μα όλα δείχνουν ότι αρχίζουν και εξελίσσονται στις ανάγκες του σπηλαίου, υπάρχουν ακόμα πουλιά διάφορα έντομα άγνωστα στους επιστήμονες!!
Το σπήλαιο αυτό βρίσκεται στο Phong Nha-ka Bang National Park στην περιφέρεια Bo Trach και στην επαρχία Quang Binh. Η όλη περιοχή βρίσκεται στα σύνορα Λάος – Βιετνάμ, διαθέτει ένα μεγάλο ορμητικό ποτάμι μέσα του το σπήλαιο το οποίο και δίνει ζωή……!!!! Το σπήλαιο λέγεται ότι βρέθηκε από ένα άνδρα που ονομάζεται HO-Knah το Νοέμβριο του 1991. Ωστόσο κανένας δεν είχε επιχειρήσει να εξερευνήσει το σπήλαιο μέχρι το τέλος του 2009 οπού μια ομάδα Βρετανών σπηλαιολόγων με την βοήθεια Βιετναμέζων ερεύνησαν το σπήλαιο οπού και έφεραν καταπληκτικές φωτογραφίες μαζί τους στην επιστροφή!!

0 Μας ξεπέρασε και η…Μποτσουάνα στο δείκτη παγκόσμιας ανταγωνιστικότητας

Άλλη μια αρνητική επίδοση για την Ελλάδα, η οποία πλέον φιγουράρει στην 90ή θέση στην παγκόσμια κατάταξη ανταγωνιστικότητας, ανάμεσα σε 142 χώρες από όλο τον κόσμο, σύμφωνα με την έρευνα του World Economic Forum.

Η Ελλάδα που υποβιβάστηκε άλλες 7 θέσεις σε σχέση με πέρισυ, είναι λιγότερο ανταγωνιστική από τη Ρουμανία, την Αλβανία, τη FYROM, την Μποτσουάνα, τη Γουατεμάλα και το Λίβανο, καθώς και η τελευταία σε ανταγωνιστικότητα από τις χώρες της ΕΕ.

0 900.000 ευρώ θα μας στοιχίσει το γραφείο του Βενιζέλου

Και άλλο θα επιβαρυνθεί ο κρατικός προϋπολογισμός. Γραφεία από χρυσάφι για Ευ. Βενιζέλο και Θ. Πάγκαλο. Διαβάστε αναλυτικά την απόφαση στην εφημερίδα της κυβερνήσεως.
Τι και αν ζούμε σε περίοδο κρίσης. Αυτό δεν φαίνεται να πτοεί τον Ευ. Βενιζέλου, το Γραφείο του οποίου ως αντιπροέδρου θα επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό περί τα 900.000 ευρώ.
Σύμφωνα με απόφαση που δημοσιεύθηκε ήδη στην εφημερίδα της κυβερνήσεως, τεύχος Β΄, αριθμός 1763, 4/8/2011  (1763/ 4-8-2011), το κόστος λειτουργίας του πολιτικού γραφείου του Βενιζέλου ως αντιπροέδρου, ανέρχεται στο ποσό των 895.000 ευρώ, ετησίως.
Στο εν λόγω γραφείο θα στελεχωθεί από 20 άτομα, εκ των οποίων οι 15 θα είναι μετακλητοί ή με απόσπαση υπάλληλοι και οι υπόλοιποι 5 ειδικοί σύμβουλοι και συνεργάτες.
Όμως αυτό είναι το ένα γραφείο του Ευ. Βενιζέλου αφού εκτός από αντιπρόεδρος είναι και υπουργός Οικονομικών και διατηρεί και εκεί έτερο γραφείο το οποίο κοστίζει ετησίως άλλες 800.000 ευρώ περίπου...

0 Ελεύθερη Ενέργεια

Μπορούμε να ξεφορτωθούμε το σημερινό συγκεντρωτικό ενεργειακό μοντέλο, που είναι πανάκριβο, αναποτελεσματικό και καταστρέφει ανεπανόρθωτα τον πλανήτη μας; Μπορούμε να ζήσουμε σ’ έναν κόσμο με άφθονη, φθηνή και καθαρή ενέργεια, χωρίς πετρέλαιο και βρώμικα καύσιμα; Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα νέο και ενεργειακά αυτάρκη πολιτισμό, που θα είναι σε αρμονία με τη Φύση; Η λύση υπάρχει και λέγεται ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Ωστόσο, ακόμη και στις δημοκρατικές κοινωνίες του 21ου αιώνα, η Ελεύθερη Ενέργεια είναι ο νέος «απαγορευμένος καρπός». Το παγκόσμιο ενεργειακό κατεστημένο μας απαγορεύει την πρόσβαση σ’ αυτήν. Η Ελεύθερη Ενέργεια θα είναι κατάκτηση και όχι δώρο. 
Φανταστείτε μια συσκευή μικρού μεγέθους που θα παράγει όλη την ποσότητα του ηλεκτρισμού που χρειάζεται το σπίτι σας, χωρίς καλώδια, λογαριασμούς και μόλυνση... Φανταστείτε την πόλη σας χωρίς καυσαέρια, γιατί τα αυτοκίνητα θα καίνε υδρογόνο και θα αφήνουν ως κατάλοιπο σταγονίδια νερού, που θα νοτίζουν ελαφρώς τους δρόμους...

0 Τελικά, πόση ώρα θέλει μια γυναίκα για να ετοιμαστεί...;

“Σε 5 λεπτά είμαι έτοιμη!” Ποια γυναίκα το έχει πει και το έχει τηρήσει με απόλυτη ακρίβεια; Εντάξει, όλο και κάποια θα υπάρχει! Το σίγουρο όμως είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών θέλει το χρόνο της, για μια περιποιημένη έξοδο, ο οποίος αντιστοιχεί σε κάτι παραπάνω από ένα μισάωρο…

Yπάρχουν πολλές κατηγορίες γυναικών, αλλά προς διευκόλυνση όλων θα τις χωρίζουμε σε δύο: Σε αυτές που θέλουν -πράγματι- μισή ώρα για να ετοιμαστούν και σε αυτές που θέλουν μισή ώρα μόνο μέσα στο μπάνιο. Και άλλη μισή να βαφτούν και άλλη μισή να βρουν τι να φορέσουν… Και κάπου εκεί χάνεται το μέτρημα!

0 Νεκρά θάλασσα – Τίποτε δε ζει, τα …πάντα επιπλέουν

Η Νεκρά θάλασσα βρίσκεται στα σύνορα μεταξύ Ιορδανίας, Ισραήλ και Δυτικής Όχθης και είναι ένα από τα εντυπωσιακότερα φαινόμενα του πλανήτη.
Perierga.gr - Νεκρά θάλασσα Βρίσκεται 423 μέτρα κάτω από το επίπεδο της θάλασσας και είναι το χαμηλότερο σημείο της επιφάνειας της γης. Με την αλατότητα του νερού να φτάνει το 33.7% η ζωή δεν είναι δυνατή, εξού και το όνομά της. Είναι χαρακτηριστικό ότι η συγκέντρωση αλατιού είναι 8,6 φορές μεγαλύτερη από ότι στον ωκεανό.

0 Καφές από..... φυστίκια

Μετά από έρευνες ετών, ομάδα χημικών ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε ένα υποκατάστατο της καφεΐνης με κανονική γεύση. Ποιοι αναμένεται να.. χάσουν τον ύπνο τους.

Θα έχει γεύση και άρωμα καφέ, αλλά δεν περιέχει καφεΐνη, επειδή δεν θα είναι κανονικός καφές, αλλά θα παράγεται από φυστίκια, αποτελώντας έτσι μια πιο υγιή εναλλακτική λύση.
Αυτό ισχυρίζεται ότι είναι εφικτό, μια ομάδα χημικών στο βρετανικό πανεπιστήμιο της Υόρκης και αν επιβεβαιωθούν, θα φέρουν…αϋπνία στους παραγωγούς του παραδοσιακού καφέ...

0 Κινέζικη φαρμακοβιομηχανία μοιάζει περισσότερο με παλάτι

Κινέζικη φαρμακοβιομηχανία μοιάζει περισσότερο με παλάτι (1)
Κάτι τέτοιο θα περιμένατε να αντικρίσετε στο παλάτι των Βερσαλλιών που χτίστηκε από τον Louis τον XIVο, αλλά στην πραγματικότητα είναι το εσωτερικό μιας φαρμακοβιομηχανίας στο Harbin της βορειοανατολικής Κίνας.

0 Οι ήχοι και η μουσική των δακτυλίων του Κρόνου!

Οι δακτύλιοι του Κρόνου, αποτελούν εδώ και δεκαετίες πεδίο έρευνας για τους επιστήμονες της NASA. Ο τρόπος σχηματισμού τους, οι κυματισμοί της ενέργειας στην επιφάνειά τους, αλλά και το "μυστηριώδες εξάγωνο του Κρόνου", είναι μερικά μόνο από τα ζητήματα που απασχολούν την επιστήμη. Διαβάστε περισσότερα για αυτά στο Από πού προήλθαν τα "δακτυλίδια" του Κρόνου! και στο Το μυστηριώδες "εξάγωνο" του πλανήτη Κρόνου.
   Το διαστημικό σκάφος Cassini, μαζί με τις πρώτες εικόνες από τους δακτυλίους του Κρόνου, είχε καταφερει περνώντας από την άκρη του μαγνητικού πεδίου του πλανήτη, να καταγράψει κάτι μοναδικό: τους ήχους των δακτυλίων!

0 ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ?

Ερμής
Το μωρό του Ηλιακού συστήματος και ο πιο κοντινός πλανήτης στον Ήλιο, ο Ερμής, δεν έχει ατμόσφαιρα, κι έτσι η πρόγνωση του καιρού του είναι συνήθως αρκετά δύσκολη. Ωστόσο, οι επισκέπτες του θα πρέπει να συμβουλεύονται να προετοιμάζονται για πολύ ψυχρές μέρες, ή να πάρουν μαζί τους αντηλιακά με μεγάλο δείκτη προστασίας, SPF 50, ανάλογα με το ποιο μέρος του πλανήτη βρίσκεστε – οι θερμοκρασίες κυμαίνονται από μείον 183 C έως 427 C ανάμεσα στα σημεία που είναι αντικρυστά στον ήλιο και αυτά που είναι στους πόλους.

0 ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΚΑΙ CERN

Όλοι όσοι ασχολούνται με την φυσική, υποστηρίζουν ότι η σειρά των πειραμάτων που διεξάγονται στο CERN, ένα πασίγνωστο πλέον χάρη στην πρόσφατη δημοσιότητα που του παρέχουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ευρωπαϊκό εργαστήριο σωματιδιακής φυσικής (ενώ λειτουργεί αθόρυβα και συστηματικά επί πέντε και πλέον δεκαετίες), θα προσφέρει απαντήσεις σε προβλήματα που βασανίζουν την σύγχρονη φυσική επί δεκαετίες και ίσως και την φιλοσοφία που αναζητά απαντήσεις σε ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα επί χιλιετίες...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...