ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

0 Χρησιμοποίησαν το e-coli για τη δημιουργία βιοκαυσίμων

Bενζίνη, πετρέλαιο κίνησης και καύσιμο αεροσκαφών

Ερευνητές του Ινστιτούτου Βιοενέργειας του υπουργείου Ενέργειας των Ηνωμένων Πολιτειών επεξεργάστηκαν γνωστά βακτήρια e-coli, τα οποία υπάρχουν στα έντερα όλων των ζώων, συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπου, για να δημιουργήσουν καθαρά βιοκαύσιμα τριών τύπων: βενζίνη, πετρέλαιο κίνησης και καύσιμο αεροσκαφών. Είναι η πρώτη φορά που παράγονται από βιομάζα και τα τρία βασικά καύσιμα μεταφορών με χρήση του κολοβακτηριδίου E.coli.

0 Ξεστραβωθείτε!! 60 χρόνια μετά ....και το σχέδιο λειτούργησε μια χαρά!

Το  συνημμένο  αρχείο  βρέθηκε  από  απόκομμα  της  εφημερίδας  Ελευθεροτυπία, όπως  θα  παρατηρήσετε  του  έτους  1995,  ενός  άρθρου  που  αρχικά  είχε  δημοσιευτεί  50  χρόνια  πριν,  δηλαδή  το  1945,  αμέσως  μετά  τον  πόλεμο.
Τα  σχόλια δικά  σας .


http://www.katohika.gr/2011/12/60.html#more

0 Ξεχάστε τις 12 Αλυσίδες του DNA

0
Το ανθρώπινο DNA είναι ένα βιολογικό ιντερνέτ και ανώτερο από πολλές πλευρές από το τεχνητό. Η τελευταία Ρωσική επιστημονική έρευνα, σχετικά με το ανθρώπινο DNA, εξηγεί άμεσα η έμμεσα φαινόμενα όπως η μαντική ικανότητα, η διαίσθηση, η εξ αποστάσεως θεραπεία, η αυτό-θεραπεία, οι ασυνήθιστες αύρες γύρω από ανθρώπους, η επήρεια του μυαλού στον καιρό και πολύ περισσότερα.

0 Τι κρύβεται κάτω από το Βατικανό;

 Τα υπόγεια που βρίσκονται κάτω από το Βατικανό και τα μυστικά που κρύβουν, έχουν κατά καιρούς πυροδοτήσει δεκάδες σενάρια και θεωρίες.
  Μια μεγάλη υπόγεια πολιτεία με κρύπτες, μυστικά περάσματα και δαιδαλώδεις στοές, συνθέτουν ένα από τα πιο εντυπωσιακά σκηνικά μυστηρίου που υπήρξαν ποτέ!

0 Ιβίσκος-ένα καλλωπιστικό φυτό με πολλές χρήσεις

Ο ιβίσκος είναι ένα γένος ανθοφόρων φυτών,  που ανήκει στην οικογένεια Μαχαλώδη και περιλαμβάνει 200 είδη δέντρων, ποωδών φυτών και θάμνων. 
Η καταγωγή του είναι η ανατολική Ασία.
Hibiscus rosa-simensis
Ο κινέζικος ιβίσκος. Το εθνικό λουλούδι της Μαλαισίας, στην οποία ονομάζεται Bunga Raya. Το κόκκινο χρώμα των πετάλων συμβολίζει το θάρρος, τη ζωή και την ταχεία ανάπτυξη της Μαλαισίας.

0 Η Ελλάδα που ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να αναπτυχθεί, έστω και τώρα...

Έχω βαρεθεί να ακούω το "παραμύθι" ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα "αδύναμη" γιατί δεν μπορεί να παράγει τίποτα, πέρα από ήλιο, θάλασσα και... μουσακά!
  Δεκαετίες ολόκληρες μας έκαναν να πιστεύουμε πως... ο καλός Θεός, τοποθέτησε αυτή τη χώρα στο ομορφότερο σημείο του κόσμου, αλλά ως... αντίτιμο δεν της έδωσε τίποτε άλλο!

0 Ο φωτογράφος των εντόμων!

Εικόνες και Video απίστευτης ομορφιάς
Μοιάζοντας με εικόνες σαν από το κλασικό παιδικό παραμύθι η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων 

Ο φωτογράφος Igor Siwanowicz αναδεικνύει την ομορφιά του μικρόκοσμου. 
Χρησιμοποιεί το φακό για να πάρει από κοντά μια σειρά από παράξενες και θαυμάσιες λήψεις των άγριων ζώων. 
Ο εμπειρογνώμονας της άγριας ζωής από την Πολωνία λέει ότι αποστολή του είναι να κάνει τους ανθρώπους να ερωτευτούν αυτά τα εντυπωσιακά πλάσματα.


0 Παράξενο πράγμα πάνω από την πυραμίδα της Θήβας

«Κάτι τους φοβίζει και απαγορεύουν την είσοδο στο εσωτερικό του λόφου του Αμφείου» δηλώνει ο Αρχαιολόγος Θεόδωρος Σπυρόπουλος,που ανακάλυψε την βαθμιδωτή πυραμίδα, αλλά που δεν ολοκλήρωσε, καθώς…

μετατέθηκε ξαφνικά από την Θήβα, την οποία επισκέπτεται διαρκώς και με αμείωτο πάντα το ενδιαφέρον του για τις εξελίξεις στο θέμα. Ρωτήσαμε τον κ. Σπυρόπουλο αν
υπάρχουν εξελίξεις, καθώς το όνομά του «παίζει διαρκώς σε ξένα και ελληνικά έντυπα». 
Απάντηση:
«Ουδεμία, εκτός μιας ομάδας Θηβαίων που αγαπούν την παράδοση και τον πολιτισμό τους, τον οποίο όμως βλέπουν να καταρρακώνεται, να βρωμίζει και να εγκαταλείπεται».

0 Προτζεκτ Λουσιφερ - Project Lucifer

Προτζεκτ Λουσιφερ!

Yπάρχει ένα πρόγραμμα, το "lucifer project¨"


πρωτοεμφανίστηκε στο έργο του Κλαρκ Οδύσσεια ΙΙ 2010
πραγματοποιήθηκε το 2003
αν και βασικά χωρίς αποτελέσματα.


Το πρόγραμμα στοχεύει να μπορέσει να ενεργοποιήσει πυρηνική σύντηξη στον Δια,ώστε να τον καταστήσει έναν νέο Ήλιο.
Το 2003 ρίξανε το Galileo  με 238 κιλα Πλουτώνιο 238 στον Δια με σκοπό να τον ενεργοποιήσουν.

Το πυρινικό φορτίο έπαιζε τον ρόλο καψουλιού
ώστε να μεταμορφώσουν τον Δια σε νέο ήλιο
απέτυχε λόγω της μάζας του Δια
Τώρα σκοπεύουν να κάνουν το ίδιο στον κρόνο
ώστε να μπορέσουν να κάνουν κατοικίσημο τον Τιτάνα...
που μοιάζει πολύ με την γη....
Δείτε το video:

0 Πώς να αξιοποιήσετε ένα παλιό PC

0 Νάουσα: η μακεδονίτισσα καλλονή του Βερμίου

Πάρκα, ατέλειωτες φυσικές ομορφιές, αξιοθέατα και ευκαιρίες για διάφορες δραστηριότητες, συνθέτουν την ηρωική Νάουσα και τη γύρω περιοχή, που αποτελεί ιδανικό προορισμό για αποδράσεις όλο το χρόνο.

Η Νάουσα, πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας, είναι χτισμένη στους ανατολικούς πρόποδες του Βερμίου σε μια φυσική «αγκαλιά» του βουνού, δεσπόζοντας πάνω από τον κάμπο της Ημαθίας, στα 330 μέτρα.

0 Αλέξης Γρηγορόπουλος: Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας δολοφονίας

Το πρωί του Σαββάτου 6 Δεκεμβρίου 2008, σε ένα συμπόσιο ψυχοθεραπευτών για τα προβλήματα της νεολαίας στο κέντρο της Αθήνας το μήνυμα ήταν σαφές: Η κοινωνικοπολιτική πίεση που ασκείται στους νέους ανθρώπους ήταν αναπόφευκτο πως, κάποια στιγμή, θα ξέσπαγε με απρόβλεπτες συνέπειες.
Λίγες ώρες αργότερα, ο 15χρονος Αλέξης Γρηγορόπουλος έπεφτε νεκρός στην περιοχή των Εξαρχείων από τις σφαίρες του αστυνομικού Επαμεινώνδα Κορκονέα, πυροδοτώντας σχεδόν πρωτόγνωρες βίαιες κοινωνικές αντιδράσεις, σε ολόκληρη της χώρα.
 
ΡΧΣ: Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας δολοφονίας by tvxorissinora

0 Η Νέα Υόρκη του Στάνλεϊ Κιούμπρικ

Απίστευτες φωτογραφίες από τη δεκαετία του '40

Ο Στάνλεϊ Κιούμπρικ, ήταν ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης των Lolita, Dr. Strangelove, 2001: A Space Odyssey και A Clockwork Orange και ένας από τους πιο σημαντικούς σκηνοθέτες της Αμερικής. Σκηνοθέτες όπως οι αδερφοί Κοέν και ο Tim Burton αποτίουν φόρο τιμής στο έργο του σε δικές τους ταινίες, και ακόμη ο Σπίλμπεργκ έχει δηλώσει, "κανείς δεν θα μπορούσε να τραβήξει να έχει καλύτερη εικόνα στην ιστορία".

0 Ένας ολόκληρος χρόνος… χωρίς καλοκαίρι!!!

perierga.gr - Ένας ολόκληρος χρόνος χωρίς... καλοκαίρι!Η αιτία του παράδοξου αυτού φαινομένου που έπληξε την Ευρώπη το 1816 ήταν η έκρηξη ενός ηφαιστείου στο όρος Tambora της Ινδονησίας, η οποία όχι μόνο επέσπευσε την έλευση του χειμώνα αλλά συνετέλεσε στην εμφάνιση του ψυχρότερου έτους του 19ου αιώνα, και ενός από τα πιο κρύα στην ιστορία του κόσμου. Η έκρηξη ήταν τέσσερις φορές πιο ισχυρή από εκείνη του Κρακατόα και 52.000 φορές πιο δυνατή από την ατομική βόμβα που έπεσε στη Χιροσίμα το 1945!
Στην Άπω Ανατολή 92.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, κυρίως από την πείνα, λόγω της καταστροφής των καλλιεργειών και του θανάτου εκατοντάδων χιλιάδων ζώων. Σκόνη, θειάφι και σύννεφα στάχτης που εισχώρησαν στην ατμόσφαιρα «αποδιοργάνωσαν» τον καιρό και επηρέασαν τις κλιματικές συνθήκες, προκαλώντας παγκόσμια πτώση της θερμοκρασίας για τρία συνεχόμενα έτη.

0 Οἱ Μυκῆνες τοῦ Βορείου Ἀτλαντικοῦ


Κώστας Σκανδάλης
Τα νησιά Φερόες, 18 τον αριθμό, βρίσκονται μεταξύ της Νορβηγικής θάλασσας και του βόρειου Ατλαντικού ωκεανού,  ανάμεσα στην Νορβηγία και την Ισλανδία. Αποτελούν μια αυτόνομη επαρχία του βασιλείου της Δανίας από το 1948.
Στο δυτικότερο άκρο της νησιωτικής αυτής ομάδας  βρίσκεται ένα  νησί που κατοικείται από μερικές δεκάδες κατοίκους και ονομάζεται Μυκήνες !!
Σε γενικές γραμμές, τα τοπικά ονόματα πολύ δύσκολα αλλάζουν χωρίς την επέμβαση κάποιου κατακτητή και το συγκεκριμένο ως όνομα, δεν σημαίνει κάτι ούτε στην τοπική γλώσσα (Faroese) προς την οποία μοιάζει εντελώς ξένο, τόσο ως προς το θέμα αλλά και ως προς την κατάληξη, αλλά επίσης ούτε και προς την Δανική γλώσσα παρουσιάζει οποιαδήποτε συγγένεια.

0 Παράξενοι βραχώδεις σχηματισμοί

Παράξενοι βραχώδεις σχηματισμοί από όλο τον κόσμο. Ο κόσμος μας είναι γεμάτος από άλυτα μυστήρια..

Balanced Rock, Garden of the Gods, Κολοράντο, ΗΠΑ
Παράξενοι βραχώδεις σχηματισμοί
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...