ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

0 …η χώρα του Ήλιου είναι υπό κατοχή…


Δεν γεννήθηκε η χώρα μου στο πάτο κάποιου ουρανού…
…ούτε προφητείες τη συνόδεψαν στη προ πολιτισμού εποχή της…
…δεν σχεδίασε σταυροφορίες …
…ούτε ήπιε από το νέκταρ μιας εξουσιαστικής ιεράς εξέτασης…
η χώρα μου...
...γέννησε Άτλαντες και Τιτάνες …
…Κενταύρους και Ταξιάρχες…
…η χώρα μου νίκησε τη βαρβαρότητα διδάσκοντας το πολιτισμό…
…η χώρα μου γέννησε Θεούς και Ήρωες…
…έκτισε κάστρα τρομερά στις όχθες λαμπρών πόλεων…
…Παρθενώνες και Κνωσούς…
…η χώρα μου φύλαξε τα σύνορα του Κόσμου…
…έχυσε αίμα…
…θυσίασε παιδιά…

0 Επιστολή των γερμανών ακτιβιστών προς την Μέρκελ κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού για την Ελλάδα

Επιστολή των γερμανών ακτιβιστών προς την Μέρκελ κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού για την ΕλλάδαΣτις αρχές του Νοέμβρη γερμανοί πολίτες που ανήκουν στην κίνηση «Το Νερό Σε Δημόσια Χέρια» απέστελαν επιστολή προς την Άγκελα Μέρκελ ζητώντας της να παρέμβει ώστε να μην προχωρήσουν οι ιδιωτικοποιήσεις των υπηρεσιών ύδρευσης σε χώρες όπως η Ελλάδα.

Στην επιστολή τους τονίζουν πως η πάγια θέση της γερμανικης πλευράς σχετικά με τη μη εμπορευματοποίηση του φυσικού αγαθού που λέγεται νερό και που προστατεύεται από το γερμανικό σύνταγμα θα πρέπει να αποτελεί και πολιτική της Γερμανίας για ολο τον Ευρωπαϊκό χώρο.

Επιστολή των γερμανών ακτιβιστών κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού προς την Μέρκελ για την Ελλάδα...

0 Στρατοσφαιρικά σύννεφα πάνω από την Ευρώπη

Όταν ο Ήλιος βρίσκονταν πάνω από τη Βρετανία στις 9 Δεκεμβρίου, οι παρατηρητές του ουρανού μείναν έκπληκτοι από την απροσδόκητη εμφάνιση από πολύχρωμα στρατοσφαιρικά σύννεφα.

"Ήταν εκπληκτικό να δούμε αυτό το φαινόμενο, και ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα για τη φωτογραφία », αναφέρει ο Lesley Jennings από το Fraserburgh, της Σκωτίας. "Υπήρχαν όλα τα είδη των χρωμάτων και ποτέ δεν έχω δει κάτι παρόμοιο πριν". Ο Nigel Feilden φωτογράφησε αυτό το δείγμα πάνω από το Inverurie στη Σκωτία.

Αυτά είναι τα μαργαρώδης σύννεφα, εξηγεί ο ειδικός οπτικών ατμοσφαιρικών φαινομένων Les Cowley. "Από όλα τα σύννεφα της Γης αυτά είναι τα πιο θεαματικά, και είναι μία πολύ σπάνια απόλαυση για τους παρατηρητές του ουρανού.

Μπορούμε να τα δούμε μία ώρα μετά τη δύση ή πριν την αυγή σαν απόκοσμη λάμψη με ηλεκτρικές εκκενώσεις ή σαν πίδακες αερίου στον ουρανό, με τα μεμβρανώδης σχήματα και τις εκδιπλώσεις τους με έντονα χρώματα. Αποτελούνται από μικροσκοπικά κρύσταλλα πάγου περισσότερο από δύο φορές όσο τα συνήθη σύννεφα, και βρίσκονται 9 έως 16 μίλια επάνω στη στρατόσφαιρα, σε θερμοκρασίες μείον 85 βαθμούς Κελσίου και κάτω. Οι κρύσταλλοι είναι όλοι παρόμοιου μεγέθους και διαθλούν το φως του Ήλιου στο υψηλό υψόμετρο για να κάνουν αυτά τα χρώματα.

0 Ο άνθρωπος έφερε τον πλανήτη «σε μια νέα γεωλογική εποχή»

Σαν Φρανσίσκο
Με τις ανθρώπινες δραστηριότητες να αλλάζουν δραστικά το πρόσωπο του πλανήτη, οι γεωλόγοι σκέφτονται να κηρύξουν την έναρξη μιας νέας γεωλογικής εποχής: της Ανθρωπόκαινου.Στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Εταιρείας Γεωφυσικής, οι ερευνητές συζήτησαν κυρίως τα κριτήρια με βάση τα οποία θα όριζαν την αρχή αυτής της επικυριαρχίας του ανθρώπου -παρά τις δραματικές αλλαγές που παρατηρούνται σε όλο τον κόσμο, ο ορισμός μιας νέας γεωλογικής εποχής είναι δύσκολη υπόθεση.

«Αν πρόκειται για νέα γεωλογική περίοδο, θα πρέπει να είναι εμφανής στο γεωλογικό αρχείο» επισήμανε στο LiveScience.com ο Άντονι Μπράουν του Πανεπιστημίου του Σαουθάμπτον στη Βρετανία....

0 25 από τις κορυφαίες φωτογραφίες του 2012 που τραβήχτηκαν την κατάλληλη στιγμή

25 από τις κορυφαίες φωτογραφίες του 2012 που τραβήχτηκαν την κατάλληλη στιγμή (1)
25 φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου τη φετινή χρονιά χάρη στο κλικ του φωτογράφου που έγινε την ιδανική στιγμή και είχε παράξενα, αστεία και απρόσμενα αποτελέσματα…

0 Πώς να γίνω σωστός άνθρωπος;

Πώς να γίνω σωστός άνθρωπος όταν από μικρή ηλικία οι ήρωές μου, μου έδιναν …λάθος παραδείγματα:

Perierga.gr - Πώς να γίνω σωστός άνθρωπος;
  • Ο Ταρζάν να τριγυρνούσε γυμνός.
  • Η Σταχτοπούτα γυρνούσε τα μεσάνυχτα.
  • Ο Πινόκιο έλεγε ψέματα.
  • Ο Αλλαντίν ήταν κλέφτης.
  • Ο Μπάτμαν οδηγούσε με 320 km/h.
  • H Χιονάτη έμενε σε ένα σπίτι με 7 άντρες.
  • Ο Ποπάυ κάπνιζε και είχε τατουάζ.
  • Ο Μπάγκς Μπάνυ ήταν τσόγλανος
  • Ο Σούπρμαν έκρυβε την ταυτότητά του
  • και το Πάκμαν έτρεχε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο με ηλεκτρονική μουσική, τρώγοντας χαπάκια που τον έκαναν να σπιντάρει..!
Πηγή
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...