ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

0 ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΩΝ ILLUMINATI

1) Η χρηματική και σεξουαλική δωροδοκία των ανδρών που βρίσκονται σε υψηλά αξιώματα, ώστε να αποκτήσουν την εύνοια τους και να εξυπηρετήσουν τους στόχους τους
 
2) Την επιλογή και μύηση στην οργάνωση των πιο αξιόλογων φοιτητών των μεγάλων κολεγίων και πανεπιστημίων ,ώστε το »υλικό» της οργάνωσης να είναι υψηλού επιπέδου.

3) Την προώθηση μελών της οργάνωσης-μέσω των υψηλά ιστάμενων ανδρών που τύχαιναν δωροδοκίας σε κυβερνητικούς και μεγάλους οικονομικούς οργανισμούς ως πρακτόρων.

 
4) Τον έλεγχο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της εποχής με σκοπό να περάσουν στην κοινή γνώμη με συγκεκαλυμμένο τρόπο, φυσικά οι ιδέες της οργάνωσης έτσι ώστε να προετοιμαστεί το κοινό για την επιβολή
μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

0 ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ H1N1 ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ GUILLAIN -BARRE

 Ως αποτέλεσμα του πανικού που προέκυψε το 2009 με τον ιό H1N1 της γρίπης των χοίρων, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έλαβαν το εμβόλιο H1N1, αλλά ποια είναι αυτά τα εκατομμύρια των ατόμων που μπορεί να μην ήξεραν ότι το εμβόλιο θα έφερνε πολυάριθμους κινδύνους.

Κάποιοι μπορεί να πουν ότι η προστασία και ο φόβος από τη γρίπη των χοίρων αξίζει κάθε κίνδυνο, αλλά αξίζει και την παράλυση;

0 Η ακύρωση του εορτασμού της Δημοκρατίας, είναι ΟΜΟΛΟΓΙΑ της ανυπαρξίας της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, «Η εκδήλωση για την Επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος. Το επιβάλλει η δοκιμασία που περνά ο Ελληνικός Λαός».

Όμως, που ξανακούστηκε ποτέ στον κόσμο να μην χαίρεται ο λαός για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας του και να μην γίνεται γιορτή επειδή αυτό θα προκαλέσει;;

Πράγματι, η όποια γιορτή θα προκαλέσει, αλλά γιατί;

0 8 «ψευδο-έρημοι» του πλανήτη!

perierga.gr - 8 "ψευδο-έρημοι" του πλανήτη!
Όταν μιλάμε για έρημο, οι περισσότεροι σκεφτόμαστε… Σαχάρα ή Καλαχάρι! Χιλιόμετρα από άμμο, βράχους, αμμόλοφους, θίννες και εικόνες που θυμίζουν σεληνιακό τοπίο! Οι έρημοι καταλαμβάνουν σχεδόν το 1/3 της επιφάνειας της Γης, αλλά μόνο 41 χώρες στον κόσμο (το 1/5, δηλαδή) είναι «οικοδεσπότες» στις μεγαλύτερες ερήμους του πλανήτη. Αυτό το ποσοστό, όπως καταλαβαίνετε, αφήνει απ’ έξω έναν αρκετά σημαντικό αριθμό χωρών, που δεν έχουν να δείξουν ούτε μία έρημο στα εδάφη τους. Δεν ξέρω, βέβαια, αν είναι αυτό τόσο σημαντικό, αλλά σίγουρα καθεμία από τις 8 χώρες που θα δείτε στη συνέχεια πρέπει να αισθάνεται το λιγότερο ανεπαρκής! Γιατί διαφορετικά για ποιο λόγο θα ονόμαζαν κάποιες άνυδρες και ξερές εκτάσεις… ερήμους και θα τις παρουσίαζαν ως ερημικά τουριστικά αξιοθέατα;

1. Desert of Maine
Η «έρημος» Maine καλύπτει περίπου 40 στρέμματα πευκοδάσους(!) στην πόλη Freeport, στο Maine των ΗΠΑ.  Στην ουσία πρόκειται για μια αμμώδη έκταση που παλιότερα καλυπτόταν με λάσπη, με την άμμο να έρχεται στην επιφάνεια εξαιτίας της διάβρωσης του εδάφους αλλά και των κακών γεωργικών καλλιεργειών που εφαρμόστηκαν στην επιφάνειά της από το 1797. Ο κ. Goldrup αγόρασε τη γη το 1925 και τη μετέτρεψε σε ερημικό τουριστικό αξιοθέατο, βγάζοντας έτσι αρκετά χρήματα.

0 Στις κορυφές του κόσμου χωρίς… σχοινιά!

perierga.gr - Στις κορυφές του κόσμου χωρίς σχοινιά!

Οι φωτογραφίες του κάνουν το γύρο του κόσμου, ενώ το «National Geographic» τον ακολουθεί κατά πόδας στις επικίνδυνες αποστολές του! Ο λόγος για τον ξεχωριστό Alex Honnold, τον άνθρωπο που αψηφά τη βαρύτητα, ανεβαίνοντας στις ψηλότερες κορυφές του κόσμου χωρίς σχοινιά.

Πρόσφατα, μάλιστα, ανακηρύχθηκε ως «ο καλύτερος soloist στον κόσμο», δηλαδή ο καλύτερος ορειβάτης χωρίς σχοινιά, τίτλος που του αξίζει και με το παραπάνω! Ο 26χρονος Alex κατάγεται από το Σακραμέντο των ΗΠΑ και από πολύ νεατρή ηλικία… πήρε τα βουνά!

0 22 σπάνιες ιστορικές φωτογραφίες



Σπάνιες ιστορικές φωτογραφίες (2)
Από τον σχολικό έλεγχο με τους βαθμούς του Αϊνστάιν και την αρχική ομάδα της Google, μέχρι τις συναντήσεις σπουδαίων προσωπικοτήτων και την κατασκευή του πύργου του Άιφελ, δείτε μια συναρπαστική συλλογή σπάνιων φωτογραφιών.

0 ΟΙ ΘΟΛΩΤΟΙ ΤΑΦΟΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (Μέρος 3ο)

ΘΟΛΩΤΟΙ ΤΑΦΟΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΝΑΣΚΑΦΩΝ 
Δείτε το Πρώτο μέρος ΕΔΩ
Δείτε το Δεύτερο μέρος ΕΔΩ

0 Μπασκετικό δέντρο για όλες τις ηλικίες


0 Το πείραμα του μοιράσματος



Στις 7 Οκτωβρίου του 2011 ο οργανισμός Action Against Hunger έκανε ένα πείραμα στη Μαδρίτη, για να εξετάσει τη συμπεριφορά του ανθρώπου όταν έρχεται αντιμέτωπος με την αδικία της πείνας.

Από τα 20 παιδιά που πήραν μέρος στο πείραμα και τα 20 μοιράστηκαν το φαγητό τους.

Σε έναν κόσμο που παράγει αρκετό φαγητό ώστε να τραφούν όλοι, 3,5 εκατομμύρια παιδιά, ακόμα πεθαίνουν από την πείνα κάθε μέρα. Πρέπει να μάθουμε και εμείς να μοιραζόμαστε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

0 Σπιτικό Υποβρύχιο Βανίλια - Μέλι - Πορτοκάλι

Ένα απο τα πλέον χαρακτηριστικά γλυκά του κουταλιού. Πιο παλιά δεν υπήρχε ούτε ένα Ελληνικό σπίτι που να μην έχει αυτο το κέρασμα στο ντουλάπι μαζί και με τα υπόλοιπα φρουτένια γλυκά του κουταλιού.

Υλικά (για 2 βαζάκια των 350 ml περίπου)

4 κούπες ζάχαρη
2 κούπες νερό
2 κουταλιές της σούπας μέλι
1 κουταλιά της σούπας γνήσιο εκχύλισμα βανίλιας ( 2 σκόνες)
1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμόνι
Ξύσμα απο 1 πορτοκάλι

Διαδικασία

Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι την ζάχαρη με το νερό και το μέλι. Τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά και στην αρχή ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Μόλις λιώσει και πάρει βράση δεν το ανακατεύουμε καθόλου και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 15 λεπτά. Εν το μεταξύ βρέχουμε ενα πινέλο με νερό και βουρτσίζουμε ελαφρώς τα τοιχώματα της κατσαρόλας ώστε να μην πιάσει κρυστάλλους το γλυκό μας. στα 15 λεπτά προσθέτουμε την βανίλια, το λεμόνι και το ξύσμα. Συνεχίζουμε να βράζουμε για άλλα 15 λεπτά. το σιρόπι μας είναι έτοιμο όταν ρίχνουμε μια σταγόνα σε ένα πιάτο και κυλώντας δημιουργεί ένα χοντρό σχετικά σχοινάκι.

0 Άστο λερωμένο βρε παλικάρι μου...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...