ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

0 ΒΙΝΤΕΟ: Αυτή είναι η ευκαιρία μας για πραγματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

0 Εντυπωσιακό 28ωρο timelapse video του Dubai.

Εντυπωσιακό 28ωρο timelapse video του Dubai
Ένα υπέροχο 28ωρο timelapse video του Dubai.

0 “Χοληστερινη. Απειλή ή απάτη; μία έρευνα που θα συζητηθεί”

Γράφει ο Μάριος Δημόπουλος


Διατροφολόγος
Μέλος του American Council of Applied Clinical Nutrition
Συγγραφέας του βιβλίου “Χοληστερίνη: Ένας σύγχρονος μύθος” (έκδ. Etra Publishing)
ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Τι θα λέγατε αν μαθαίνατε ότι οι ηλικιωμένοι με υψηλή χοληστερίνη ζουν περισσότερο από τους ηλικιωμένους με χαμηλή χοληστερίνη; Ότι οι ηλικιωμένοι με χαμηλή χοληστερίνη πεθαίνουν δυο φορές πιο συχνά από καρδιακή προσβολή από ό, τι οι ηλικιωμένοι με υψηλή χοληστερίνη; Ότι αυτοί που έχουν χαμηλή χοληστερίνη έχουν αυξημένο κίνδυνο για αιμορραγικό εγκεφαλικό; Ότι η χαμηλή χοληστερίνη προδιαθέτει για μολυσματικές ασθένειες και μάλιστα για HIV και AIDS; Ότι τα χαμηλά επίπεδα χοληστερίνης αυξάνουν την ολική θνησιμότητα; Ότι υπάρχουν λαοί που έχουν χαμηλά επίπεδα χοληστερίνης και υψηλά επίπεδα καρδιοπάθειας; Ότι η χαμηλή χοληστερίνη προκαλεί καρκίνο;

0 Κρουαζιέρα στην Αλάσκα


 

Ο καλύτερος τρόπος να εξερευνήσει κάποιος την παγωμένη βόρεια Αμερική.

0 15 μέρη που πρέπει να δείτε στο Google Earth


Το Google Earth είναι μια εικονικής υδρόγειος- χάρτης που ήταν αρχικά λεγόταν EarthViewer 3D και δημιουργήθηκε από την Keyhole, Inc, μια Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Το Google Earth σας επιτρέπει να πετάξετε οπουδήποτε στη Γη για να δείτε δορυφορικές εικόνες, χάρτες, 3D κτίρια, από γαλαξίες στο διάστημα μέχρι φαράγγια και ωκεανούς. Το Google Earth εμφανίζει δορυφορικές εικόνες της επιφάνειας της Γης, επιτρέποντας στους χρήστες να βλέπουν πόλεις και σπίτια. Ο βαθμός της ανάλυσης που είναι διαθέσιμος βασίζεται στα σημεία ενδιαφέροντος και τη δημοτικότητα τους.

0 Ένας ξενώνας γεμάτος άγριους παπαγάλους!

Οι άγριοι παπαγάλοι Crimson Rosella είναι ένα αυτόχθονο είδος πτηνών της Αυστραλίας με έντονο κόκκινο φτέρωμα, οι οποίοι εξημερώνονται δύσκολα. Η περίεργη σχέση τους με τον ξενώνα «O’ Reilly’s Reinforest» ξεκίνησε τη δεκαετία του 1930, όταν ο πρώτος ιδιοκτήτης του ξενώνα Bernard O’ Reilly περιέθαλψε ένα τραυματισμένο πουλί.
perierga.gr - Απίστευτο! Ένας ξενώνας γέμισε άγριους παπαγάλους!

0 Εκτός από την χρεοκοπία έρχεται και το Σκοπιανό!

Μια αναφορά που κάνει το Βήμα της Κυριακής με «χτύπημα» στην πρώτη σελίδα, ίσως παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία αυτής της κυβέρνησης και στη διαμόρφωση του σκηνικού για εκλογές.
«Αγκάθι» το Σκοπιανό, γράφει η εφημερίδα του κ. Ψυχάρη προφανώς εννοώντας ότι η απόφαση που θα λάβει το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης  για την ονομασία του γειτονικού κράτους θα παίξει σημαίνοντα ρόλο στην επιβίωση της κυβέρνηση Παπαδήμου. Διότι πώς θα αντιδράσει π.χ. σε μια αρνητική εξέλιξη; Ή μήπως μας προετοιμάζει η εφημερίδα για ένα τέτοιο ενδεχόμενο;  Για να  το θέτει πάντως το θέμα το Βήμα, κάποιο λόγο θα έχει. Ας μην ξεχνάμε ποιος περνά πλέον τη γραμμή Παπαδήμου στις εφημερίδες και τα κανάλια (Καψής για όσους δε θυμούνται).

0 Το φάντασμα της ακροδεξιάς πλανάται πάνω από την Ευρώπη

Υπάρχει μια νέα απειλή που ξεπροβάλλει μέσα από την κρίση. Μια νέα Ευρώπη που θα κυριαρχείται από την ισλαμοφοβία και τον εθνικισμό. Και όπως γράφει η εφημερίδα Aftonbladetτης Στοκχόλμης, πρόκειται για πολύ σημαντικότερους κινδύνους από τα χρέη των κρατών.
Μια περίεργη νέα μελέτη, με τίτλο «Το νέο πρόσωπο του ψηφιακού λαϊκισμού» δημοσιεύτηκε πρόσφατα από την δεξαμενή σκέψης Demos. Για να συνταχθεί, ερωτήθηκαν περισσότεροι από 10.000 ακροδεξιοί ακτιβιστές σε ολόκληρη την Ευρώπη, για το πώς βλέπουν την εξέλιξη της κοινωνίας.
Για να μπουν στο κλίμα της «νέας δεξιάς», και για να δουν τη λογική των μελών της, οι ερευνητές συναντήθηκαν με τους ακροδεξιούς ακτιβιστές στο δικό τους περιβάλλον: τα κοινωνικά δίκτυα. Ούτως ή άλλως, η περισσότερη δραστηριότητά τους γίνεται on-line, αν και που και που ψηφίζουν, διαδηλώνουν, και επιδεικνύουν τα πιστεύω τους με διάφορους τρόπους.

0 Βιο-έντομα Morgellons και Γενετικοί Δείκτες


Η κρυμμένη ιστοσελίδα NIH καταχωρεί το Χρωμόσωμα 1q42 ως υπεύθυνο για την αρρώστια των Morgellons !!!!! (duplication/trisomy of 1q42 11 q42 12). Αυτό το κάνει το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ !!!!! Η ιστοσελίδα δεν είναι πλέον διαθέσιμη, ακόμη και τα cached copies εξαφανίσθηκαν από το Ιντερνέτ !
Τι μας τσαμπουνάγανε τόσα χρόνια οι γιατροί κυρίως στις ΗΠΑ ? Την έκφραση (Παραισθησιακή Παρασίτωση tres sick, πολύ μα πολύ sic !!!). Δεν πάνε να κάνουνε κανένα κρύο ντους λέω εγώ. Εδώ δεν μπορώ να εκφραστώ όπως αρμόζει για αυτές τις Επιστημονικές Οργανικές Πυλάρες. Καταλαβαίνετε φαντάζομαι, όσοι έχετε διαβάσει τα άρθρα τηςwww.miastala.com για τις Ο.Π.
Υπάρχουν έξι γνωστοί γενετικοί δείκτες για τα θύματα των Morgellons, οι οποίοι είναι δυσανάλογοι με τις γνωστές στατιστικές. Η ένταση των συμπτωμάτων έχει σχέση με τον αριθμό των δεικτών που έχει κάποιος ασθενής.

0 Τα 10 πιο ανεξήγητα φαινόμενα

10. Βόμβος του Τάος

Ορισμένοι κάτοικοι και επισκέπτες της μικρής πόλης Τάος στο Νέο Μεξικό, αναφέρουν εδώ και χρόνια έναν ενοχλητικό και μυστηριώδη, χαμηλής συχνότητας, βόμβο στον αέρα της ερήμου.Για έναν περίεργο λόγο, μόνο το 2% των κατοίκων της περιοχής έχει αναφέρει ότι ακούει τον ήχο αυτό. Κάποιοι πιστεύουν ότι αποτελεί απλά ένα ασυνήθιστο ακουστικό φαινόμενο, άλλοι υποψιάζονται μαζική υστερία ή εμπλέκουν απειλητικές συνομωσιολογικές ιστορίες.

0 Διαρρεύσε βίντεο απο το Πεντάγωνο μέσω των "Αnonymous" για τα εμβόλια!

Η χρήση του εμβολίου της γρίπης μπορεί να τροποποιήσει την Ανθρώπινη συμπεριφορά σε λιγότερο "επιθετική"!

Αυτό που είσαι έτοιμος να ακούσεις και να δείς, δεν είναι επιστημονική φαντασία ή θεωρία συνωμοσίας, αλλά μια γεύση από το τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες του Πενταγώνου των Ηνωμένων Πολιτειών .

Σε ένα μικρό αμφιθέατρο με ονομασία BC232 ένας άνθρωπος παρουσιάζει μια μελέτη σχετικά με το πώς μία στρατιωτική βιομηχανική εταιρία
μπορεί να εξαπλώσει έναν ιό και με την χρήση ενός κατάλληλου εμβολίου να σβήσει, ότι το Πεντάγωνο αποκαλεί, ανεπιθύμητη ανθρώπινη συμπεριφορά.

0 Βουνό Φούτζι: το επιβλητικό σύμβολο της Ιαπωνίας

Το υψηλότερο βουνό της Ιαπωνίας, θεωρείται ιερό και αποτελεί σύμβολο της νησιωτικής αυτής χώρας. Δείτε γιατί…

Όταν κάποιος φέρνει στο μυαλό του την Ιαπωνία, μία από τις εικόνες που του έρχεται πρώτα, είναι το βουνό Φούτζι. Το υψηλότερο βουνό της Ιαπωνίας, στα 3.776 μέτρα, είναι ορατό ακόμη και από την πρωτεύουσα Τόκιο, όταν η ατμόσφαιρα είναι καθαρή. Δεν είναι σαφές από πού προήλθε το όνομα Φούτζι –ούτε όσον αφορά στη γραφή, ούτε στο ηχητικό του όνομα- και έχουν υπάρξει πολλές θεωρίες και συζητήσεις, χωρίς όμως να έχει επικρατήσει κάποια από αυτές. Πιστεύεται ότι ο πρώτος άνθρωπος που έφθασε στην κορυφή του Φούτζι ήταν ένας ανώνυμος μοναχός το 663 μ.Χ.. Η κορυφή του θεωρείται ιερή από την αρχαιότητα και ήταν απαγορευμένος τόπος για τις γυναίκες μέχρι τη μεταρρυθμιστική Περίοδο Μέιτζι.

0 Αρχαία αστρολογία: τι παραπάνω ήξεραν οι πρόγονοί μας;

Από την αρχή του κόσμου, η ανθρωπότητα έψαξε στους ουρανούς για να βρει απαντήσεις σε επίγεια προβλήματα. Οι κινήσεις αστεριών και πλανητών εξηγούν όλα τα μυστικά που αφορούν τη μοίρα του ανθρώπου; Μπορούν οι μορφές των αστεριών να αντικατοπτρίζουν τον κρυμμένο χαρακτήρα του ατόμου, σύμφωνα με την ημερομηνία και την ώρα γέννησής του;
  Η αστρολογία που προβλέπει το μέλλον μέσα από τις κινήσεις των ουράνιων σωμάτων, υπάρχει για πάνω από 4000 χρόνια. Σήμερα, η επιστήμη αρνείται κάθε ισχύ της αστρολογίας. Όμως για πάρα πολλούς αιώνες, αρκετοί άνθρωποι πίστευαν σε αυτήν.

1 Ο Εθνικός Δρυμός Βίκου-Αώου - Ο Δρυμός των μεγάλων κορυφών

Ο Εθνικός Δρυμός Βίκου-Αώου είναι μια προστατευόμενη περιοχή φυσικού πλούτου. Βρίσκεται βόρεια από την πόλη των Ιωαννίνων, στο Ζαγόρι της Ηπείρου. Ανακηρύχτηκε επίσημα Εθνικός Δρυμός το 1973.
Διακρίνεται για τις έντονες εναλλαγές του φυσικού τοπίου: κατάφυτες πυκνές εκτάσεις διαδέχονται απότομους γκρεμούς.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...