ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

0 Νυχτερινή πτήση – (Red Eye) - Home cinema

Τόσον καιρό σας προτείνω ταινίες, για ένα θρίλερ δεν έχω γράψει. Να που ήρθε η ώρα του! Απολαύστε λοιπόν μια «Νυχτερινή πτήση», έτσι για να ανεβάσουμε λίγο τους σφυγμούς! Καλού κακού πάντως, ας έχετε ανοιχτό και το κλιματιστικό, γιατί υπερένταση και ζέστη κάνουν εκρηκτικό συνδυασμό!

0 Προς τους φίλους μας Ευρωπαίους. Αν τελικά πέσουμε απ' τον γκρεμό θα γαντζωθούμε πάνω σ' αυτούς που μας έριξαν, και θα τους πάρουμε μαζί μας!

Τόσο καιρό ακούμε ότι βρισκόμαστε στο χείλος του γκρεμού και πως αν η κυβέρνηση δεν πάρει γρήγορες αποφάσεις θα πέσουμε και θα γκρεμοτσακιστούμε. Εσείς οι αρχηγοί της Ε.Ε όμως θα πρέπει να γνωρίζετε πολύ καλά κάτι: Το οικονομικό σύστημα που εσείς οι ίδιοι διαμορφώσατε μαζί με την βοήθεια πέρα του ατλαντικού, είναι αυτοκαταστροφικό. Σας το λένε καθημερινά όλοι οι οικονομολόγοι πως αν τελικά η Ελλάδα πτωχεύσει θα υπάρξει ντόμινο χρεωκοπίας σε πολλές άλλες χώρες (Πορτογαλία, Ισπανία κτλ) ενώ ταυτόχρονα θα έχετε κι εσείς οι ισχυρές οικονομικά χώρες δραματικές συνέπειες.
Αν εμείς τελικά πέσουμε στον γκρεμό θα πάρουμε μαζί μας και αυτούς πους μας οδήγησαν εκεί, γιατί απλά η απληστία τους έφερε και την καταστροφή τους....

0 ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΜΕ .....ΠΟΡΤΕΣ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO!!!

Δείτε το video....

0 Σήμερα η μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου...

Και επίσημα πλέον βρισκόμαστε στο καλοκαίρι, καθώς η σημερινή (21η Ιουνίου) είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια ημέρα του χρόνου. Είναι η ημέρα του.... θερινού ηλιοστασίου, που ο Βόρειος Πόλος της Γης βρίσκεται στο πλησιέστερο δυνατό σημείο προς τον Ήλιο και έχουμε την νωρίτερη ανατολή και την πιο αργή δύση της χρονιάς (μετά τις 9.07 το βράδυ).

0 Είδηση ΣΟΚ! "Ευρω-φακέλωμα για ιδέες και συμπεριφορές" - Αστυνομία και μυστικές υπηρεσίες θα δίνουν στοιχεία ακόμα και για το .... ντύσιμο!!!

Τον τίτλο αυτό θα τον δείτε σήμερα όχι σε κάποιο αντι-νεοταξικό site ούτε σε κάποιο ιστολόγιο σαν το δικό μας που έχει κατηγορηθεί ως "γραφικό" , "ευφάνταστο" ή "συνωμοσιολάγνο" ,αλλά στο πρωτοσέλιδο της "Ελευθεροτυπίας" (17/6/2010).
Το λέμε συνεχώς , ότι δηλαδή η "Νέα Τάξη Πραγμάτων" τελείωσε με την κατασκευή των θεσμικών και λειτουργικών υποδομών της και τώρα απροσχημάτιστα εμφανίζει το αληθινό της πρόσωπο....

1 Quiz: Ποιος κρύβεται πίσω απ την κουκούλα;

Ποιος είναι ο “ηγέτης”;;0 'Ενα βήμα πριν το μπλακ - αουτ - 'Ολη η λίστα με τις περιοχές που θα γίνουν διακοπές ρεύματος!

Πολύ κοντά στο μπλακ - αουτ είναι η ΔΕΗ, αφού όπως μαθαίνουμε από το σύστημα διανομής της ΔΕΗ, ήδη 19 από τις...
29 θερμικές μονάδες είναι εκτός λειτουργίας, ενώ χθες ηταν μόλις 10.
Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι δόθηκε στη δημοσιοτητα και η λίστα με τις περιοχές που πιθανότατα θα γίνουν διακοπές ρεύματος.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

0 Οι ''Αγανακτισμένοι'' δίνουν ψήφο μη εμπιστοσύνης!

Ραντεβού για σήμερα Τρίτη που θα διεξαχθεί η ψηφοφορία στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, δίνουν οι «Αγανακτισμένοι», με σύνθημα «εμείς δίνουμε την ψήφο μη εμπιστοσύνης». Παράλληλα, οι «Αγανακτισμένοι» που συγκεντρώθηκαν και τη Δευτέρα, για 27η ημέρα, μπροστά από τη Βουλή...

0 Τι θα συμβεί στον κόσμο αν χρεοκοπήσει η Ελλάδα;

1-Τι θα συμβεί αν χρεοκοπήσει η Ελλάδα;

Αν γίνει κάτι τέτοιο, οι επιπτώσεις θα είναι παγκόσμιας εμβέλειας.
Όλοι μα όλοι, θα νιώσουν τις συνέπειες. Από τους Ιάπωνες καταθέτες ως τους Αμερικανούς συνταξιούχους.
Ας τα δούμε πιο αναλυτικά:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...