ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

0 Προς τους φίλους μας Ευρωπαίους. Αν τελικά πέσουμε απ' τον γκρεμό θα γαντζωθούμε πάνω σ' αυτούς που μας έριξαν, και θα τους πάρουμε μαζί μας!

Τόσο καιρό ακούμε ότι βρισκόμαστε στο χείλος του γκρεμού και πως αν η κυβέρνηση δεν πάρει γρήγορες αποφάσεις θα πέσουμε και θα γκρεμοτσακιστούμε. Εσείς οι αρχηγοί της Ε.Ε όμως θα πρέπει να γνωρίζετε πολύ καλά κάτι: Το οικονομικό σύστημα που εσείς οι ίδιοι διαμορφώσατε μαζί με την βοήθεια πέρα του ατλαντικού, είναι αυτοκαταστροφικό. Σας το λένε καθημερινά όλοι οι οικονομολόγοι πως αν τελικά η Ελλάδα πτωχεύσει θα υπάρξει ντόμινο χρεωκοπίας σε πολλές άλλες χώρες (Πορτογαλία, Ισπανία κτλ) ενώ ταυτόχρονα θα έχετε κι εσείς οι ισχυρές οικονομικά χώρες δραματικές συνέπειες.
Αν εμείς τελικά πέσουμε στον γκρεμό θα πάρουμε μαζί μας και αυτούς πους μας οδήγησαν εκεί, γιατί απλά η απληστία τους έφερε και την καταστροφή τους....

Εσείς, και όσοι κρύβονται πίσω από εσάς, εγκαταστήσατε στις χώρες που σας ενδιαφέρουν ένα σάπιο πολιτικό κατεστημένο κληρονομικού χαρακτήρα ενώ ταυτόχρονα κάνατε τα αδύνατα δυνατά ώστε οι λαοί των χωρών αυτών να παραμείνουν αγράμματοι και άβουλοι ώστε να τους εκμεταλλευτείτε.
Εσείς θελήσατε να '' βγάλετε από τη μύγα ξύγγι'' από λαούς που είναι ανυπεράσπιστοι λόγω της τρανταχτής απουσίας όποιας κυβέρνησης.
Εσείς είστε αυτοί που σπουδάσατε στα πανεπιστήμια σας τους πολιτικούς μας σύμφωνα με το δικό σας σύστημα, και ανάλογα με τον χαρακτήρα τους (αν είναι υπόδουλοι και υπάκουοι) τους κάνατε πολιτικούς στις χώρες που θέλετε να κατασπαράξεται, όπως για παράδειγμα στην Ελλάδα με την δυναστεία των Παπανδρέου, Καραμανλή, Μητσοτάκη κτλ.
Εσείς είστε αυτοί που σε αυτούς τους πολιτικούς πουλάτε χαλασμένους στρατιωτικούς εξοπλισμούς με αποτέλεσμα να πλουτίζετε εις βάρος του Ελληνικού λαού.
Οι πολυεθνικές εταιρείες σας έχουν ως κύρια έδρα την Ελλάδα, και όταν πουλάνε π.χ το γάλα σε άλλες χώρες 80 λεπτά στην Ελλάδα το πουλάνε 1,10.
Η Γερμανία μέχρι στιγμής έχει βγάλει από την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας κέρδος 10 δις. κι έρχεστε μετά να πείτε ότι ο Ελληνικός λαός είναι διεφθαρμένος και βασικός υπαίτιος της κατάστασης της χώρας.
Το μήνυμα είναι απλό, εμείς θα χρεωκοπήσουμε αλλά θα πάρουμε κι εσάς μαζί μας γιατί η αλαζονεία σας έπιασε κόκκινο. Οι εκβιασμοί του τύπου: ή θα δεχτούμε το μεσοπρόθεσμο ή δεν θα έχουμε λεφτά για τις συντάξεις μας, στον Ελληνικό λαό δεν πιάνουν. Πιάνουν μόνο στους προδότες πολιτικούς μας που εσείς εγκαταστήσατε και που εμείς δεν γνωρίζουμε με σιγουριά αν είναι Έλληνες στο γένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...