ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

0 Εναέριες φωτογραφίες απο χαρταετό!

Ο Eric Kieboom είναι ένας 48χρονος δικηγόρος που μένει κοντά στο Groningen της Ολλανδίας, το χόμπι του είναι η φωτογραφία. Ο λόγος που αξίζει να τον αναφέρουμε είναι οτι βγάζει φωτογραφίες με ένα πολυ διαφορετικό τρόπο απο τους υπόλοιπους. Χρησιμοποιεί χαρταετό για να να βγάζει εναέριες φωτογραφίες.
Το όλο σύστημα είναι δικής του κατασκευής και το έχει αναπτύξει πολύ. Αρχικά έπρεπε να μαντεύει το που κοιτάει η κάμερα με αποτέλεσμα οι φωτογραφίες να μην είναι πάντα αυτές που θα επιθυμούσε. Τώρα πλέον διαθέτει ένα μόνιτορ στο έδαφος ωστε να γνωρίζει τι βλέπει το “μάτι” του στον ουρανό. Επιπλέον το σύστημά του, του επιτρέπει να περιστρέφει την κάμερα του 360 μοίρες και η λήψη πραγματοποιείται με το πάτημα ενός κουμπιού απο το έδαφος.
Όπως δηλώνει: “Το να επιλέξεις το θέμα σου δεν είναι εύκολο, τα τοπία μπορεί να είναι ενδιαφέροντα ωστόσο τελευταία έχω αρχίσει να φωτογραφίζω κυρίως ανθρώπινες δραστηριότητες όπως το μεγαλύτερο τραπέζι πρωινού στον κόσμο (με μάκρος πάνω απο ένα χιλιόμετρο και 3500 άτομα να κάθονται σε ....

0 Στο Χωριό των Νάνων! Και φωτογραφικό υλικό...

Συγγραφέας:Τσαπόγας Μίλτος(Kane)
Αρχικός Τίτλος: Στο Χωριό των Νάνων! (πανελλήνια αποκλειστικότητα)


Σεπτέμβρης του 2007. Ταξίδεψα στη Ρόδο για να φωτογραφίσω τα θαυμαστά της καστέλια και να συλλέξω κανένα ιστορικό στοιχείο από τις βιβλιοθήκες της. Στα χρόνια ετούτα λίγοι είναι εκείνοι οι τόποι της πατρίδας μας που βαστούν στις πλάτες τους μια τόσο βαριά και σοβαρή δυτική ιπποτική ιστορία σαν το νησί της Ρόδου. Κι αν σε πολλά ελληνικά μέρη, ο σταυροφόρος πέρασε και δεν ακούμπησε, στη Ρόδο τα κατάφερε μόλις με μιά χούφτα πολεμιστές σιδερόφρακτους, τους θρυλικούς ιππότες του τάγματος του Αγίου Ιωάννη.

0 98 φωτογραφίες από τις ταραχές στην Αίγυπτο



1Unrest in Egypt

0 Τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών», και τα 24 πρωτόκολλα. ρίξε μια ματιά!

(Πρόκειται για κείμενα των Ιουδαίων (Illuminati-Πεφωτισμένων) τα οποία αποκαλύφθηκαν το 1902 από τον Ρώσο Σέργιο Νείλο. Αμέσως μετά την αποκάλυψή τους οι Εβραίοι αγόραζαν όλα τα αντίτυπα, και αφού είδαν ότι δεν πετύχαιναν στο σκοπό τους, άρχισαν να λένε - μέχρι της σήμερα - ότι αυτά είναι ψέματα και προέρχονται από τους εχθρούς τους! Όπως όμως θα δούμε, σχεδόν όλα τα πρωτόκολλα έχουν επαληθευθεί ή επαληθεύονται στις ημέρες μας!)


Πρωτόκολλο Πρώτο
Οι Χριστιανικοί λαοί αποκτηνώθηκαν από τα ισχυρά ποτά, η νεολαία τους αποβλακώθηκε από τις κλασσικές σπουδές και από την πρόωρη ακολασία, στην οποία την έχουν σπρώξει οι πράκτορές μας - οικοδιδάσκαλοι, υπηρέτες, γυναίκες παιδαγωγοί στα σπίτια των πλουσίων - οι υπάλληλοί μας αλλού, οι γυναίκες μας στους τόπους διασκεδάσεως των Χριστιανών. Στον αριθμό των τελευταίων αυτών πρέπει να προσθέσουμε και τις ονομαζόμενες "γυναίκες του κόσμου" που μιμούνται με τη θέλησή τους τις ακολασίες τους και τις ηδυπάθειές τους.
Το σύνθημά μας είναι: Η ισχύς και η υποκρισία.....


 

0 Οι φύλακες του τελευταίου παραδείσου

Οι φύλακες του τελευταίου παραδείσουΔΕΙΤΕ: μοναδικές φωτογραφίες άγνωστης φυλής του Αμαζονίου...


Πρόσωπα βαμμένα με κόκκινη μπογιά και βλέμματα γεμάτα έκπληξη. Τα μέλη μιας από τις τελευταίες άγνωστες φυλές του κόσμου κοιτούν ψηλά προς το ελικόπτερο που πετά πάνω από τη γη τους.

Ζουν στο τροπικό δάσος του Αμαζονίου, απομονωμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο. Όμως η αποψίλωση και οι καταπατητές τους απειλούν. Η κυβέρνηση της Βραζιλίας τους παρακολουθεί εδώ και καιρό και συχνά ...

0 Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ:ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΒΛΕΜΜΑ...!

Σύμφωνα με τους ειδικούς, μόλις ένα 8% της ανθρώπινης επικοινωνίας «συμβαίνει» με τα λόγια. Τα υπόλοιπα μηνύματα που στέλνουμε, ηθελημένα ή αθέλητα, στον περίγυρο, εκπέμπονται από τη γλώσσα του σώματος, τη στάση μας, τις χειρονομίες, τις εκφράσεις του προσώπου και τον τόνο της φωνής μας. Μηνύματα που οι περισσότεροι αποκωδικοποιούμε υποσυνείδητα –και σε αυτό ακριβώς το ένστικτο οφείλεται,η αίσθηση ότι κάποιος που μόλις γνωρίσαμε μας συμπαθεί ή όχι. Δεν είναι τα vibes στα οποία θα ορκίζονταν οι εσωτεριστές, είναι κάτι πολύ πιο χειροπιαστό.


Είστε σε καλό δρόμο αν:* Ο συνομιλητής σας σας κοιτά στα μάτια, ανοιγοκλείνοντας τα δικά του συχνά –αντίδραση που προκαλείται από την κόρη του ματιού, η οποία μεγαλώνει όταν κοιτάζουμε το… αντικείμενο του πόθου μας. Μη βιαστείτε να απογοητευθείτε αν το βλέμμα του δεν παραμένει σταθερό αλλά χαμηλώνει ή απομακρύνεται ορισμένες φορές: πολλοί άνθρωποι νιώθουν άβολα να κοιτάζουν τον άλλο στα μάτια πολύ ώρα, ειδικά αν τον έχουν μόλις γνωρίσει. Το βλέμμα που «ταξιδεύει» από τα μάτια στα χείλη –στα οποία μένει και λίγη ώρα παραπάνω– και πάλι πίσω είναι εξαιρετικός λόγος για να ανοίξετε σαμπάνιες.



0 Αποκούμπι: Εκπαιδευτικός ιστότοπος για μαθητές και καθηγητές για τη Γ΄λυκείου.

http://apokoumpi.blogspot.com/
apokoumpi@gmail.com
Εκπαιδευτικός ιστότοπος για μαθητές και καθηγητές για τη Γ΄λυκείου.
Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΣ...

Σκοπός της δημιουργίας  αυτού ιστολογικού είναι η υποστήριξη των μαθητών της δευτεροβάθμιας εκπαiδευσης στην προσπάθεια τους να κατακτήσουν την γνώση και συγκεκριμενα για τους τελειόφοιτους μαθητές λυκείου η εισαγωγή τους στην τριτοβαθμια εκπαίδευση

0 Θα περιμένουμε να πέσει επάνω μας το τραίνο ή ...



http://id-ont.blogspot.com/

0 Πώς το τρίβουν το πιπέρι;

Όπως και να το τρίψει κανείς, το πιπέρι είναι το μπαχαρικό που ωφελεί σε πολλά... επίπεδα τον οργανισμο αφού βοηθάει τόσο σε σοβαρές καταστάσεις, όπως η καταπολέμηση κάποιων μορφών καρκίνου, όσο και σε καθημερινή βάση με την αποτοξίνωση της επιδερμίδας και την αντιμετώπιση του κρυώματος.


Το συστατικό πιπερίνη που περιέχουν οι πιπερόκοκκοι είναι γνωστό ότι συμβάλλει σημαντικά στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού (σύμφωνα με έρευνα του Καρκινικού Κέντρου ...

0 Τι προκαλούν η ζάχαρη και το άσπρο αλεύρι στον οργανισμό

Η ζάχαρη δεν προσφέρει τίποτα στον οργανισμό πέραν των θερμίδων. Όμως για να μεταβολιστεί καταναλώνονται θρεπτικά συστατικά και φορτώνεται ο οργανισμός με τοξίνες που έχει η ζάχαρη εξαιτίας της επεξεργασίας της.

Η αφαίρεση του πίτουρου και του σπέρματος από το σιτάρι, το απογυμνώνει από τις βιταμίνες Β, τις πρωτεΐνες, το ασβέστιο, το μαγνήσιο και το φώσφορο και το κάνει να προσφέρει στον οργανισμό μόνο άμυλο.
Έτσι, όταν τρώμε ζάχαρη και άσπρο (κεκαθαρμένο) αλεύρι συμβαίνουν τα εξής:

v Για να γίνει ο μεταβολισμός τους χρειάζονται βιταμίνες Β, φωσφόρος και μαγνήσιο. Αφού αυτά τους έχουν αφαιρεθεί, πρέπει ο οργανισμός να κάψει τα δικά του αποθέματα για να μεταβολίσει το αλεύρι και τη ζάχαρη. Έτσι, προκαλείται στον οργανισμό έλλειψη βιταμινών και ιχνοστοιχείων. Η έλλειψη βιταμίνης Β προκαλεί κούραση, κατάθλιψη, νευρικότητα, ιδιοτροπίες,...

0 Προωθείται η κατανάλωση φρούτων στα σχολεία

Τις επόμενες ημέρες θα προκηρυχθεί διαγωνισμός για την επιλογή του κατάλληλου φορέα προώθησης της κατανάλωσης φρούτων στα σχολεία, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.
Κατά το πρώτο έτος εφαρμογής του, το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στους πρώην νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης και θα αφορά 1.542 δημόσια και ιδιωτικά δημοτικά σχολεία και 282.366 μαθητές.


"Η χώρα μας συμμετέχει ενεργά στην ευρωπαϊκή αυτή πρωτοβουλία, για δύο λόγους. Πρώτον, η αυξημένη κατανάλωση φρούτων από την παιδική ηλικία ενθαρρύνει την υιοθέτηση καλών διατροφικών συνηθειών και καταναλωτικών προτύπων, καταπολεμά την

0 Πανάκριβη η βενζίνη στην Ελλάδα, πόσο έχει στις άλλες χώρες;

Κατά 48, 5% πληρώνουμε ακριβότερη την βενζίνη στην Ελλάδα, από την 1η Ιανουαρίου 2011, συγκριτικά με την ίδια ημερομηνία του περασμένου χρόνου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ελληνικού Κέντρου Καταναλωτών (ΕΛΚΕΚΑ), ο οδηγός ενός μεσαίου κυβισμού (1400) αυτοκινήτου, ο οποίος...
 διανύει το μήνα 1250 χιλιόμετρα, με κατανάλωση 9 λίτρα/100 χιλ., με τιμή λίτρου 1,07, τον περασμένο χρόνο πλήρωνε 120,60 ευρώ. Φέτος, με τιμή λίτρου 1,57 πληρώνει 176,63 ευρώ, 56,03 ευρώ περισσότερα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του ΕΛΚΕΚΑ, για το πρώτο πενθήμερο 2011, η Ελλάδα κατέχει την 2η θέση στην τιμή της βενζίνης, μετά την Ολλανδία.


0 Ντροπή κι αίσχος!Η ανάλγητη κοινωνική πολιτική υποχρεώνει τους ΑμεΑ να πληρώνουν εισιτήρια στα αστικά λεωφορεία

 

«Η σύμβαση που είχε υπογράψει η Πανελλαδική Ομοσπονδία Αστικών Συγκοινωνιών για την μεταφορά των ατόμων με ειδικές ανάγκες και των εχόντων αναπηρία 67% έληξε στις 31-12-2010.

Με απόφαση της Ομοσπονδίας δόθηκε παράταση ισχύος των καρτών ενός μηνός έως τις 31-1-2011 με σκοπό την επίτευξη συμφωνίας με το υπουργείο για το τρέχον έτος 2011. Ωστόσο οι διαπραγματεύσεις απέβησαν άκαρπες.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω η Πανελλαδική Ομοσπονδία Αστικών Συγκοινωνιών αποφάσισε την παύση ισχύος των καρτών ελεύθερης μετακίνησης των ατόμων με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ) και έτσι μετά λύπη μας σας ενημερώνουμε ότι από την 1η Φεβρουαρίου 2011 οι κάτοχοι των καρτών θα κόβουν κανονικό εισιτήριο όπως όλοι οι επιβάτες».

Αυτή είναι η ανακοίνωση της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αστικών Σ

0 rotise.gr: ρώτησε και πάρε απάντηση

Το rotise.gr αποτελεί ένα είδος κοινωνικής και εγκυκλοπαιδικής μηχανής αναζήτησης που σας επιτρέπει να βρείτε απάντηση σχεδόν σε κάθε ερώτημα σας. Με μια φιλοσόφια αντίστοιχη με αυτής της wikipedia, οι απαντήσεις δίνονται από τα μέλη της κοινότητας χρηστών που συμμετέχουν στο rotise.gr - ή από ανώνυμους χρήστες. Τουτέστιν η αποτελεσματικότητα του εξαρτάται από τον πόσο μεγάλη είναι αυτή η κοινότητα.

Όταν έχετε, λοιπόν, κάποια ερώτηση την καταθέτετε και περιμένετε να απαντηθεί από κάποιο μέλος της κοινότητας (ή ανώνυμο χρήστη). Το rotise.gr αποτελεί μια ελληνική προσπάθεια αντίστοιχη του Yahoo! Answers που έχει αναπτυχθεί με βάση τη φιλοσοφία του Web 2.0. 
 http://pcnea.blogspot.com/

0 Τέχνη του δρόμου.

Καταπληκτικές τρισδιάστατες ζωγραφιές στο δρόμο. Αν κανείς τις παρατηρήσει από τη σωστή οπτική γωνία είναι ιδιαίτερα ρεαλιστικές, τόσο που ανυποψίαστοι περαστικοί αιφνιδιάζονται. Συνδυάζοντας την τέχνη με τη φυσική και την ανθράπινη αντίληψη, έχουμε πραγματικά εκπληκτικό αποτέλεσμα.



0 Θεωρίες Συνωμοσίας - Χημικές ουρές / Chemtrails



"Τα μεγάλα μυστικά κρύβονται πάντα σε κοινή θέα"
Άλντους Χαξλεϋ
Λέγοντας "χημικές ουρές, ή αλλιώς chemtrails, εννοούμε τις μεγάλου μήκους ουρές που αφήνουν πίσω τους τα αεροσκάφη. Τα chemtrails, διαφέρουν από τα κανονικά ίχνη των αεροπλάνων (contrails)τόσο στη χημική τους σύσταση, όσο και στη διάρκεια παραμονής τους στον ουρανό. Τα chemtrails άρχισαν να παρατηρούνται πριν περίπου 10 χρόνια σε πολλές περιοχές ανά τον κόσμο, ενώ ο αριθμός των εν λόγω παρατηρήσεων αλλά και καταγγελιών να αυξάνεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα τις αρχές του 2011.


Επίσημη Εκδοχή

Για πολλά χρόνια η πολιτεία αρνούνταν ακόμα και για την ύπαρξη του φαινομένου chemtrail. Καθώς όμως οι καταγγελίες και οι επιστολές με τον καιρό αυξάνονταν, η απάντηση που δόθηκε ήταν πως τα συγκεκριμένα αεροπλάνα ψεκάζουν αυτές τις αέριες μάζες, έχοντας ως στόχο την επιβράδυνση του φαινομένου του θερμοκηπίου, ώστε να μειωθεί ο ρυθμός αύξησης της μέσης θερμοκρασίας του πλανήτη. Μια άλλη όχι και τόσο δημοφιλής εκδοχή, είναι πως οι ψεκασμοί πραγματοποιούνται, για να αυξηθεί η αγωγιμότητα της ατμόσφαιρας σε ηλεκτρομαγνητική ενέργεια έτσι ώστε να....

0 Siemens. Πόρισμα...μισής σελίδας !!!!!

Siemens.
Μετά από 11 μήνες η εξεταστική επιτροπή της Βουλής...ολοκλήρωσε...

Προτείνει την παραπέρα διερεύνηση της υπόθεσης από προανακριτική επιτροπή
για τυχόν ευθύνες 12 πρώην υπουργών και υφυπουργών. Το "έργο" θα τελειώσει
με την σχετική συζήτηση-ψηφοφορία στη Βουλή.

Δεν βρέθηκε μαύρο χρήμα, με εξαίρεση τις ιστορίες Μαντέλη και Τσουκάτου.
Δεν άνοιξαν οι λογαριασμοί των ταμείων και ταμιών των δύο κομμάτων εξουσίας.
Τα αδικήματα που τελέστηκαν μέχρι το 2007 έχουν παραγραφεί....

0 Η Κύπρος αναγνωρίζει την Παλαιστίνη... προς έκπληξη του Ισραήλ

Tο ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος εντός των συνόρων της 1967 αναγνώρισε η Κύπρος, όπως μετέδωσαν τα κυπριακά Μέσα σήμερα, Κυριακή. Την είδηση επιβεβαίωσε και ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Σε επιστολή του προς τον Παλαιστίνιο ηγέτη Μαχμούντ Αμπάς, ο Κύπριος πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας εκφράζει την ελπίδα να επιτευχθεί μια ειρηνευτική συμφωνία που θα εξασφαλίσει ένα ανεξάρτητο, κυρίαρχου παλαιστινιακό κράτος με πρωτεύουσά του την Ανατολική Ιερουσαλήμ. Κάνει επίσης λόγο για «στενές ιστορικές σχέσεις» μεταξύ Παλαιστίνης και Κύπρου.
Ο Δ. Χριστόφιας υπογραμμίζει πως η Κύπρος δεν θα αποδεχθεί οποιεσδήποτε μονομερείς ενέργειες στα παλαιστινιακά εδάφη κατεχόμενα από το Ισραήλ από το 1967.
«Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας με επιστολή του προς ...

0 Όταν οι μετανάστες μεταναστεύουν πίσω...

Σε εφαρμογή τίθεται από σήμερα η δεύτερη φάση του κοινοτικού προγράμματος εθελοντικού επαναπατρισμού μεταναστών, εν μέσω της ευρείας συζήτησης για το άσυλο, αλλά και της απεργίας πείνας των 300 μεταναστών στο μέγαρο Υπατία. Ο Δανιήλ Εσδράς, επικεφαλής του ελληνικού τμήματος του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, που συντονίζει το πρόγραμμα επαναπατρισμού, περιέγραψε στο tvxs.gr τις λεπτομέρειές του και εξήγησε γιατί άνθρωποι που έχουν περάσει τα πάνδεινα για να φτάσουν στη «γη της επαγγελίας», απογοητεύονται τόσο ώστε αποφασίζουν να γυρίσουν πίσω, στον πόλεμο και τη μεγαλύτερη φτώχεια.
Το πιλοτικό αυτό πρόγραμμα αποτελεί πρωτοβουλία του Διεθνούς Οργανισμού ...

0 Τελικά σ'αυτήν χώρα όπου και να σκάψεις υπάρχει πετρέλαιο ! 200 εκατ. βαρέλια στον Πατραϊκό


http://patraikosgulf.files.wordpress.com/2010/09/600px-patras_gulf.jpgΤο εμπιστευτικό έγγραφο που παρουσιάζει η «Ηonline» γεννά βάσιμες ελπίδες και αρχίζει να ξετυλίγει το... κουβάρι του μυστηρίου περί της ύπαρξης ή μη κοιτασμάτων «μαύρου χρυσού» στο υπέδαφος της ελληνικής επικράτειας.
 Όπως φαίνεται ένας είναι ο κύριος στόχος με πιθανό δυναμικό της τάξης των 200 εκατομμυρίων βαρελιών. 

Του Χρηστου Κολωνα στην Ημερησια
Άκρως εμπιστευτικό έγγραφο που έχουν συντάξει μετά από μακροχρόνιες έρευνες έμπειρα στελέχη από το χώρο του πετρελαίου και το έχουν παραδώσει στις κρατικές αρχές και αφορά στην ύπαρξη του μεγαλύτερου μέχρι σήμερα κοιτάσματος υδρογονανθράκων στη χώρα μας, στον Πατραϊκό Κόλπο. αποκαλύπτει σήμερα οι «Ηonline».

Φέρνει στο φως της δημοσιότητας την πρώτη «πετρελαιοπιθανή» περιοχή της ...

0 Το μεγαλύτερο λουλούδι του κόσμου (photo+video)

Tο «άρον του Τιτάνα», όπως ονομάζεται το φυτό (Armorphophallus titanium), μπορεί να φτάσει μαζί με το άνθος του το ύψος-ρεκόρ των 3 μέτρων.

Το άνθος είναι γνωστό επίσης και ως «πτωματολούλουδο» (corpse flower),
επειδή αναδίδει μια έντονη οσμή κρέατος σε αποσύνθεση. Η εκπρόσωπος του πανεπιστημίου Έλκε Μπρούσελ εξηγεί «Βρωμάει για να προσελκύσει τα έντομα που χρειάζεται για την αναπαραγωγή του».

Το άρον του Τιτάνα ανακαλύφθηκε το 1878 στη δυτική Σουμάτρα. Ζει έως και 40 χρόνια και στο διάστημα αυτό ανθίζει το πολύ ... 

0 Μικρά καθημερινά πράγματα που συμβαίνουν σε όλους μας (σχεδόν), αλλά δεν τα λέμε!!!

• Κοιτας το ρολοι σου αλλα μετα δεν ξερεις τι ωρα ειναι, οποτε ξανακοιτας, αλλα παλι δεν ξερεις

• Ειναι Τεταρτη, αλλα για καποιο λογο ολη μερα εισαι πεπεισμενος οτι ειναι Πεμπτη. Και αυτο δε σου περναει μεχρι να’ρθει οντως η Πεμπτη.

• Μπαινεις σ’ενα δωματιο και μετα στεκεσαι σα μ@λ@κ@ς επειδη δεν ξερεις γιατι μπηκες.

• Μιλας μονος σου και καποιος μπαινει στο δωματιο, οποτε αρχιζεις να σιγοτραγουδας για να τον πεισεις οτι τοση ωρα δε μιλαγες στον εαυτο σου!

• Εισαι μες στο τρενο στο σταθμο και διπλα ειναι ενα αλλο τρενο και ενα απ’τα δυο ξεκιναει και δε μπορεις να καταλαβεις ποιο.

• Πας να σηκωσεις μια βαλιτσα που νομιζεις...

0 Οι νόμοι του Μέρφυ!



Ο Νόμος του Μέρφυ : Αν κάτι μπορεί να πάει στραβά , θα πάει.
α. Αν από διάφορα πράγματα , ένα έχει την πιθανότητα να πάει στραβά , θα είναι αυτό που θα προκαλέσει την μεγαλύτερη ζημιά.
β. Αν ξέρεις ότι υπάρχουν μόνο 4 δυνατοί τρόποι για να πάει κάτι στραβά και φροντίσεις να τους προλάβεις, τότε αμέσως θα εμφανιστεί και ένας πέμπτος.
γ. Αν αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους , πάντα έχουν την τάση να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο.
δ. Κάθε λύση , γεννάει ένα καινούριο πρόβλημα.
ε. Είναι αδύνατον να προφυλάξεις κάτι από τη βλακεία , διότι οι βλάκες είναι ικανότατοι.
Συμπεράσματα : Χαμογελάστε...Ούτως η άλλως το αύριο θα είναι χειρότερο. Αν αισθάνεσαι καλά , μην ανησυχείς...Θα περάσει.

  1. Όταν τα πράγματα πάνε καλά...Κάτι θα πάει στραβά.
    α. Όταν τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν χειρότερα , θα γίνουν.
    β. Κάθε φορά που τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν καλύτερα, κάπου έχεις κάνει λάθος.

0 Ντοκουμέντο από την ενδοεπικοινωνία των διαιτητών στο Ελλάδα-Σουηδία!

Δείτε ένα καταπληκτικό video απο το παιχνίδι της Σουηδίας με την Ελλάδα όπου περιέχονται οι συνομιλίες των διαιτητών απο την ενδοεπικοινωνία...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

Ντοκουμέντο από την ενδοεπικοινωνία των διαιτητών στο Ελλάδα-Σουηδία from sportena on Vimeo.

0 Ο πιο ακριβός καφές του κόσμου γίνεται από περιττώματα νυφίτσας

worlds_most_expensive_coffee_01
Λέγεται Kopi luwak και είναι ο  πιο ακριβός καφές στον κόσμο. Ο καφές αυτός γίνεται από μια ποικιλία άγριων κόκκινων μούρων, αλλά μόνο αφού πρώτα περάσουν από το πεπτικό σύστημα της ασιατικής νυφίτσας.
Η νυφίτσα τρώει τα μούρα και…

αφού περάσουν από το πεπτικό της σύστημα και τα αποβάλει, τα μαζεύουν, τα πλένουν, τα λιάζουν και τα ψήνουν, δημιουργώντας ένα απίστευτο αρωματικό καφέ.
Όσοι τον έχουν πιει, ισχυρίζονται ότι έχει γεύση σοκολάτας και καραμέλας!
Τέλος αν ακόμα και μετά από αυτή τη πληροφορία θέλετε να αγοράσετε τον καφέ για να τον δοκιμάστε τότε θα πρέπει να πληρώσετε από 100€ έως 600€ για 1 κιλό καφέ, ενώ αν βγείτε έξω να τον πίειτε (σε καφετέριες της Ιαπωνίας και των ΗΠΑ) θα πρέπει να πληρώσετε περίπου 30€.
Δείτε φωτογραφίες από την παρασκευή του καφέ…

0 Και όμως οι χιμπατζήδες πενθούν! (photo+video)

Οι άνθρωποι φαίνεται πως δεν έχουν την αποκλειστικότητα στον θρήνο για τον θάνατο αγαπημένων προσώπων τους, καθώς γερμανοί και αμερικανοί επιστήμονες, έπειτα από μελέτες και βιντεοσκόπηση χιμπατζήδων στο φυσικό περιβάλλον τους, 
  βρήκαν νέες ισχυρές ενδείξεις ότι και οι πιο στενοί «συγγενείς» μας θρηνούν, όταν χάσουν ένα παιδί τους.

Οι ερευνητές του καταξιωμένου Ινστιτούτου Ψυχογλωσσολογίας Μαξ Πλανκ διαπίστωσαν ότι οι θηλυκοί χιμπατζήδες όχι μόνο αναπτύσσουν στενές σχέσεις με τα παιδιά τους, μεταφέροντάς τα μέχρι την ηλικία των δύο ετών και ....

0 Λέσχη Bilderberg

Η ίδρυση, ο ρόλος της και "προτάσεις" που οδήγησαν σε γεγονότα...!
Το 1952, ο Πολωνοεβραίος Τζότζεφ Ρέντινγκερ, πρόεδρος της οργανώσεως «Πανευρωπαϊκή Κίνηση» πρότεινε την ίδρυση ενός αμερικανοευρωπαϊκού οργανισμού για την ανταλλαγή απόψεων επί των διεθνών εξελίξεων, σε υψηλό επίπεδο, με σκοπό την βελτίωση των σχέσεων μεταξύ των 2 ηπείρων, όπως τονίζει ο Γ. Γεωργαλάς στο βιβλίο του «Κοσμοεξουσιαστές».Η «πρόταση, προφανώς έγινε κατόπιν εντολής και έτσι οδήγησε στην ίδρυση μιας «Λέσχης» για την υλοποίηση της. Σε αυτήν πρωτοστάτησαν οι αδελφοί Ροκφέλλερ (Νέλσον και Ντέηβιντ), ο δισεκατομμυριούχος Χάουαρντ Χιούζ, ο ιδρυτής της C.I.A Άλλεν Ντάλλες, η ιταλική μασονική (σκοτικού δόγματος) Προπαγκάντα – Ντούε (Ρ-2) με ηγέτη τον μαφιόζο Λίτσιο Τζέλι κ.α. Ως προθήκη χρησιμοποιήθηκε ο βασιλικός σύζυγος της ...

0 ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΑΜΕΑ ΟΙ ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ


Η πρόσβαση των ανθρώπων με αναπηρία στις υποδομές και υπηρεσίες του ΟΑΣΑ είναι προβληματικότατη. Ο ιδιαίτερα αυξημένος αριθμός καταγγελιών τους τελευταίους μήνες οδηγεί στο συμπέρασμα ότι για τους υπευθύνους του οργανισμού, η “υπόθεση της προσβασιμότητας” φαίνεται πως είναι περιορισμένης σημασίας...

Η τελευταία χρονολογικά καταγγελία έγινε στις 24 Ιανουαρίου, φέρει την υπογραφή της Α.Δ. και είναι πιστοποιημένα (κατόπιν διερεύνησης των αναπηρικών φορέων) ακριβής. Οπως αναφέρει, εξαιτίας της έλλειψης επαρκούς συντήρησης, οι ανελκυστήρες των σταθμών Νεραντζιώτισσας και Δουκίσσης Πλακεντίας, καθώς και οι κυλιόμενες κλίμακες του σταθμού Δουκίσσης Πλακεντίας δεν ....

0 ΟΧΗΜΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ


ΟΧΗΜΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ...ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ !!


αναγνωστης
http://ksipnistere.blogspot.com

0 Νερό με γεύση κρέατος

Μέχρι τώρα μπορούσαμε να πάρουμε τη δόση των λαχανικών μας σε υγρή μορφή, συνήθως μέσα από κάποιο χυμό λαχανικών. Πως θα σας φαινόταν όμως να είχατε ένα πλήρες γεύμα σε μπουκάλι;

Ο Till Krautkraemer είναι ο δημιουργός του Meat Water, ενώς υγρού συμπληρώματος διατροφής με γεύσεις κρέατος κοτόπουλου ή και θαλασσινών, μαγειρεμένα με διαφορετικές και διεθνείς συνταγές.

0 Χρωστικές και Πρόσθετες Χημικές Ουσίες που Βάζουν στα Τρόφιμα


http://tolinionews.blogspot.com/

PERIERGAA
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...