ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

0 Λέσχη Bilderberg

Η ίδρυση, ο ρόλος της και "προτάσεις" που οδήγησαν σε γεγονότα...!
Το 1952, ο Πολωνοεβραίος Τζότζεφ Ρέντινγκερ, πρόεδρος της οργανώσεως «Πανευρωπαϊκή Κίνηση» πρότεινε την ίδρυση ενός αμερικανοευρωπαϊκού οργανισμού για την ανταλλαγή απόψεων επί των διεθνών εξελίξεων, σε υψηλό επίπεδο, με σκοπό την βελτίωση των σχέσεων μεταξύ των 2 ηπείρων, όπως τονίζει ο Γ. Γεωργαλάς στο βιβλίο του «Κοσμοεξουσιαστές».Η «πρόταση, προφανώς έγινε κατόπιν εντολής και έτσι οδήγησε στην ίδρυση μιας «Λέσχης» για την υλοποίηση της. Σε αυτήν πρωτοστάτησαν οι αδελφοί Ροκφέλλερ (Νέλσον και Ντέηβιντ), ο δισεκατομμυριούχος Χάουαρντ Χιούζ, ο ιδρυτής της C.I.A Άλλεν Ντάλλες, η ιταλική μασονική (σκοτικού δόγματος) Προπαγκάντα – Ντούε (Ρ-2) με ηγέτη τον μαφιόζο Λίτσιο Τζέλι κ.α. Ως προθήκη χρησιμοποιήθηκε ο βασιλικός σύζυγος της ...Ολλανδίας πρίγκιψ Βερνάρδος που ανέλαβε και πρόεδρος της δεκαμελούς Γενικής Γραμματείας της κινήσεως.Η ιδρυτική διάσκεψη συνήλθε τον Μάιο του 1954 στο ξενοδοχείο «Μπίλντεμπεργκ» του Όστερμπεκ της Ολλανδίας. Μετείχαν οι Χ. Τρούμαν, Α. Ντάλλες, Μπρόξιο (γ.γ ΝΑΤΟ). Α. Τζέλι, εκπρόσωποι πολυεθνικών, βιομηχανιών όπλων, τραπεζικών ομίλων, μεγάλων Μ.Μ.Ε. Σχεδόν όλοι μασόνοι σκοτικού τύπου. Πρόκειται για «διαπλοκή» μεγάλου κεφαλαίου – μασονίας – μυστικών υπηρεσιών – πολιτικών – Μ.Μ.Ε – μαφίας υπό την ηγεσία των Η.Π.Α, όπου εδρεύουν οι περισσότερες πολυεθνικές, τα μεγάλα Μ.Μ.Ε και ο τεκτονισμός σκωτικού τύπου.Οι «συναντήσεις», η διάσπαση και η οργάνωση της
Στην ιδρυτική σύσκεψη, αποφασίσθηκε η σύγκλιση ετησίων «συναντήσεων», στις οποίες τα μόνιμα μέλη της «Λέσχης» και οι εκάστοτε καλεσμένοι τους θα αντήλλασσαν απόψεις επί των διεθνών πραγμάτων…!
• Από τότε η 
«Λέσχη» συνεδριάζει κάθε χρόνο για 3 ημέρες, αλλά ενίοτε και εκτάκτως, κάθε φορά σε άλλη χώρα, ώστε να υπογραμμίζεται ο οικουμενιστικός χαρακτήρας της.
• Πριν από κάθε σύνοδο 
συνέρχεται «προσυνεδρίαση» από τα μόνιμα μέλη της «Λέσχης», η οποία καταρτίζει τον κατάλογο των προσκεκλημένων και την ημερήσια διάταξη της συνόδου.
• Στις συναντήσεις των Μπίλντεμπέργκερς, συζητούνται μεγάλα προβλήματα κατά τρόπο σφαιρικό( από οικονομικής, στρατιωτικής, διπλωματικής, πολιτικής και κάθε άλλης πλευράς) και συνάγεται μια «πρόταση», με σκοπό «ενημερωτικό». Κατά το καταστατικό της Λέσχης όλοι μετέχουν ως ιδιώτες, εκθέτουν ελεύθερα τις απόψεις τους που θεωρούνται «προσωπικές γνώμες» και δεν λαμβάνονται αποφάσεις. 
Φυσικά, ουδέποτε καλούνται να εκθέσουν τις απόψεις τους πρόσωπα που έχουν λάβει αντιοικουμενιστικές θέσεις σε οποιοδήποτε πεδίο – οικονομικό, πολιτικό, γλωσσικό, πολιτισμικό ή θρησκευτικό. Κατά τα άλλα δεν αποκλείεται κανείς για τις πολιτικές του τάσεις…! Στην «Λέσχη» συνυπάρχουν φιλελεύθεροι, νεοφιλελεύθεροι, συντηρητικοί, σοσιαλδημοκράτες, σοσιαλιστές. Καλύπτει ολόκληρο σχεδόν το φάσμα του πολιτικού διπολισμού ( δεξιά – αριστερά) με αποκλεισμό των αντιοικουμενιστών. Οι ακροδεξιοί αποκλείονται ως «εθνικιστές» και οι κομμουνιστές ως αντιτιθέμενοι στην Pax Americana. Η «Λέσχη» περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό μασόνων, αλλά και μη μασόνους.Τα μη μέλη καλούνται για 2 λόγους:
1. Να προσφέρουν κάλυψη ή κύρος.
2. Να διαπιστωθεί αν προσφέρονται για ένταξη και προώθηση.
Φυσικά, 
η «Λέσχη» είναι «δημοκρατική», δηλαδή υπέρ των κοινοβουλευτικών καθεστώτων δια των οποίων ελέγχονται ευχερέστερα οι χώρες μέσω χρηματοδοτούμενων κομμάτων και προεκλογικών εκστρατειών, κατευθυνόμενων Μ.Μ.Ε, διαφθοράς και κυβερνητικών κρίσεων. Για αυτό και είναι κατ’ αρχήν εναντίον των δικτατοριών και καταδίκασε αμέσως το στρατιωτικό καθεστώς της Ελλάδος (1967 – 1974).
• Το 
1954, στο Όστερμπεκ της Ολλανδίας η Λέσχη «πρότεινε» την ανατροπή του τότε «αριστερού» καθεστώτος του προέδρου Άρμπενθ στην Γουατεμάλα, το οποίο προσπαθούσε να περιορίσει την κυριαρχία των βορειοαμερικανικών «καρτέλ» στην χώρα και κυρίως της «Γιουνάϊτεντ Φρούτ Κόμπανυ», η οποία ήλεγχε την παραγωγή φρούτων και μαζί τους σιδηροδρόμους, τις μεταφορές, τα λιμάνια, το εξαγωγικό εμπόριο της χώρας. Πράγματι ακολούθησε ένοπλη εισβολή αντικαθεστωτικών στην Γουατεμάλα και ο Άρμπενθ ανατράπηκε…!• Το 1959, η Λέσχη συνήλθε στο Γιεσίλκοφ της Τουρκίας και «εισηγήθηκε» την ανεξαρτητοποίηση της Κύπρου με αποκλεισμό της Ενώσεως. Ακολούθησαν οι συμφωνίες Ζυρίχης – Λονδίνου, με τις οποίες ιδρύθηκε ελληνοτουρκικό-κυπριακό κράτος.
• Το 
1963, στις Κάννες, οι «Μπίλντεμπεργκερς» επέκριναν την πολιτική του προέδρου Κέννεντυ στο Βιετνάμ και στην Κούβα. Πέντε μήνες αργότερα, ο Κέννεντυ δολοφονήθηκε.
• Το 
1995 στο Μπύργκενστοκ της Ελβετίας συζητήθηκε το θέμα « Η παγκόσμια κυβέρνηση»…!Η κοινή γνώμη πιστεύει ότι πολλές άλλες σημαντικές αποφάσεις – στροφές στις διεθνείς σχέσεις πάρθηκαν από τους «Μπίλντεμπεργκερς». Οι αποφάσεις όμως λαμβάνονται αλλού, χωρίς δημοσιότητα και «προσκεκλημένους». Στους «Μπίλντεμπεργκερς» απλώς ανατίθεται η προπαρασκευή της παγκόσμιας κοινής γνώμης, όταν αυτό κρίνεται σκόπιμο, ώστε να αποδεχθεί ευκολότερα την πραγμάτωση τους. Η «Μπίλντεμπεργκ», η «Τριμερής», η «Σιών», το «Συμβούλιο Διεθνών Υποθέσεων» κ.λπ. είναι εκτελεστικά όργανα, υψηλού επιπέδου, αλλά πάντως εκτελούν, δεν αποφασίζουν. Σε αυτά ανατίθενται αποστολές, όπως η μελέτη των ήδη ειλημμένων αποφάσεων, η επεξεργασία των λεπτομερειών της εφαρμογής τους, η επισήμανση των πιθανών επιπτώσεων κ.λπ.
Η Λέσχη υπέστη σοβαρά πλήγματα με αποκαλύψεις που έγιναν σε βάρος της όπως η ανάμειξη της στο σκάνδαλο Λόκχηντ, που υποχρέωσαν σε παραίτηση τον πρίγκιπα Βερνάρδο και τον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας, καθώς και στην πολύκροτη υπόθεση της τεκτονικής στοάς Π-2 στην Ιταλία. Έγινε, επίσης, λόγος για ανάμειξη της σε δολοφονίες (Κέννεντυ), πραξικοπήματα (Βιετνάμ), πολέμους (Κύπρος, Άραβες – Ισραήλ) και για σχέσεις της με τις «Ερυθρές Ταξιαρχίες». Τα εναντίον της πυρά κατευθύνονταν από ανταγωνιστικά κέντρα και κυρίως την Trilateral Committee. Αυτή προέκυψε από ρήξη που προκλήθηκε κατά την σύνοδο της Λέσχης, τον Μάιο του 1973 στο Σαλτσγκιομπάντεν της Σουηδίας. Οι διαφωνούντες προς τις «συντηρητικές» αντιλήψεις και μεθόδους της Λέσχης, «εκσυγχρονιστές», με επικεφαλής τον Ντέηβιντ Ροκφέλλερ, απεχώρησαν και συγκρότησαν την Τριμερή Επιτροπή με συμμετοχή 325 μονίμων μελών (έναντι 30 της Μπίλντεμπεργκ) από Η.Π.Α, Ευρώπη, Ιαπωνία, (εξ ου «Τριμερής»). Ένας από τους «νεωτερισμούς» των «εκσυγχρονιστών» ήταν η ένταξη της Ιαπωνίας στα διεθνή υπερεθνικά κέντρα εξουσιασμού. Οι νεωτεριστές αποβλέπουν σε μια συνένωση των οικονομιών του Ειρηνικού, που θα περιλαμβάνει τις Η.Π.Α, την Ιαπωνία, την Ταϊβάν, την νότιο Κορέα, τη Σιγκαπούρη και την Αυστραλία. Επιμένουν μάλιστα ότι πρέπει να δοθεί προς αυτήν την κατεύθυνση μεγαλύτερη σημασία και προτίμηση έναντι της Ευρωπαϊκής.
Στη Διοίκηση της «Λέσχης» μετέχουν παράγοντες:
1. 
Οικονομικοί, όπως οι αδελφοί Ροκφέλλερ, οι Ανιέλι της FIAT, ο Λιοτάρ της Νεστλέ, ο Φόρεν της General Electric……!
2. Των 
Μ.Μ.Ε όπως διευθυντές ή αρχισυντάκτες του Foreign Affairs, της Monde, των Sunday Times…..!
3. 
«Πνευματικοί», στελέχη ΑΕΙ, κέντρων μελετών και άλλων συναφών ιδρυμάτων, όπως των πανεπιστημίων Χάρβαρντ, Οξφόρδης, της «Ενώσεως Σπουδών Ευρωπαϊκών Προβλημάτων» (Ιταλία), του «Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων» (Γερμανία)….!
4. 
Πολιτικοί και διπλωματικοί.
5. 
«Συνδικαλιστικοί»
6. Των 
«διεθνών οργανισμών», ΝΑΤΟ, ΟΟΣΑ….!
7. 
«Προσωπικότητες», όπως ο βασιλικός σύζυγος της Ολλανδίας πρίγκιψ Βερνάρδος, οι βασίλισσες της Ολλανδίας Βεατρίκη και της Ισπανίας Σοφία, λόρδοι, τ. Πρωθυπουργοί, υπουργοί…!


Read more: http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2010/11/blog-post_3793.html#ixzz16X9zbD00

Η ΠΤΠ ή NWO σαν θεώρηση πραγμάτων αλλά και επιδιωκόμενος στόχος είχε πρωτοεμφανιστεί στα μέσα του περασμένου αιώνα (από Γουίλσον και Τσώρτσιλ, αμέσως μετά την λήξη του Β' Παγκοσμίου πολέμου, για να εξισορροπηθούν υποτίθεται οι εξουσίες) και αμέσως μετά ξεκίνησαν διαδικασίες συγκρότησης των παγκόσμιων θεσμικών οργάνων που θα βοηθούσαν στην επίτευξη του επιδιωκόμενου σκοπού ( όπως τα Ηνωμένα Έθνη και το ΝΑΤΟ , το σύστημα του Bretton Woods,η Γενικής Συμφωνίας Δασμών και Εμπορίου (GATT) κά) δεν υπήρχε δυνατότητα επιβολής της, καθόσον ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της διεθνούς κοινωνίας ήταν -μέχρι το '90) στο κομμουνιστικό στρατόπεδο.
Εν τούτοις προχώρησε στην σύσταση του κεντρικού διευθυντικού υπερκρατικού πυρήνα (ενός διεθνούς διευθυντήριου) τον Μάϊο του 1954, της λέσχης Bilderberg (ονομασία που προήλθε από το όνομα του ξενοδοχείου της Ολλανδικής πόλης του Άρνεμ, όπου και η ιδρυτική συνάντηση του διεθνούς καπιταλισμού).

Ποια λοιπόν είναι η λέσχη Bilderberg,  που θεωρείται ότι υπέχει θέση κυβέρνησης της  NWO, πως διαρθρώνεται και ποιοι συμμετείχαν και συμμετέχουν σ' αυτήν;



Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, είναι αδύνατο να υπάρχουν πλήρεις και εξακριβωμένες πληροφορίες για την οργάνωση και τον τρόπο λειτουργίας της.  Η Λέσχη των χειραγωγών του κόσμου είναι οργανωμένη κατά το αξεπέραστο ολοκληρωτικό μοντέλο της χριστιανικής, μασονικής, ναζιστικής και κομμουνιστικής οργάνωσης, που της επιτρέπει να αυτο-αναπαράγεται διαρκώς, να αποφασίζει για τα σημαντικότερα ζητήματα του πλανήτη και να μη λογοδοτεί ποτέ και σε κανένα.
Σύμφωνα με το «Πληροφοριακό Δελτίο» της Bilderberg του 2002 (που διατίθεται από το Γραφείο της στο Leiden της Ολλανδίας), η «Λέσχη» είναι οργανωμένη πυραμιδικά σε τρία επίπεδα, με τρόπο ώστε όλη η εξουσία να εκπορεύεται από και να επικεντρώνεται στην κορυφή της πυραμίδας:


1) Επίπεδο πρώτο: Στην κορυφή της οργανωτικής πυραμίδας βρίσκεται η Συμβουλευτική Επιτροπή ή «Εσωτερικός Κύκλος» (που αντιστοιχεί με το «Πολιτικό Γραφείο» των Κομμουνιστικών Κομμάτων). Αποτελείται από τους αυτοδιορισμένους εκπροσώπους ορισμένων οικονομικών αυτοκρατοριών, από τους οποίους επιλέγονται τα μέλη του δεύτερου οργανωτικού επιπέδου (της Διοικητικής ή Διαχειριστικής Επιτροπής ή «Εξωτερικού Κύκλου»).


2) Επίπεδο δεύτερο: Αμέσως μετά, βρίσκεται η Διοικητική ή Διαχειριστική Επιτροπή ή «Εξωτερικός Κύκλος» (που αντιστοιχεί με την «Κεντρική Επιτροπή» των Κομμουνιστικών Κομμάτων). Τα μέλη της επιλέγονται από τον «Εσωτερικό Κύκλο». Το 2002, τα μέλη της «Διαχειριστικής Επιτροπής» ανέρχονταν σε 35 (στα οποία περιλαμβάνονται και τα 4 μέλη της «Συμβουλευτικής Επιτροπής»). Οι μόνοι Έλληνες που συμμετείχαν στη «Διαχειριστική Επιτροπή» της Bilderberg είναι οι: Κώστας Καρράς, πρόεδρος της εταιρείας Πόρτο Καρράς, και Γεώργιος Δαβίδ, πρόεδρος της εταιρείας Coca-Cola. 

3) Επίπεδο τρίτο: Στη βάση της οργανωτικής κλίμακας βρίσκονται οι «Προσκαλεσμένοι» στις ετήσιες συνόδους της Λέσχης, οι οποίοι επιλέγονται από την «Διαχειριστική Επιτροπή», ανάλογα με τις σκοπιμότητες που πρέπει να εξυπηρετηθούν σε κάθε χρονική στιγμή σε διάφορες χώρες. Οι «προσκαλεσμένοι» (που αντιστοιχούν με την «Οργάνωση Βάσης» των Κομμουνιστικών Κομμάτων):
• Αναλαμβάνουν να «διαχύσουν» τον προσανατολισμό και τις αποφάσεις της Bilderberg στο πολιτικό και οικονομικό τους περιβάλλον και στην κοινή γνώμη της χώρας τους, και
• Διαθέτουν επιρροή ή παίζουν ή προορίζονται να παίξουν κάποιο σημαντικό ρόλο στις χώρες από τις οποίες προέρχονται.
Συνεπώς, για ευνόητους λόγους, είναι εξόχως αναγκαία και χρήσιμη η συστηματική παρακολούθηση και αποτίμηση της δημόσιας συμπεριφοράς και της εξέλιξης των μελών της Bilderberg στην εσωτερική πολιτική σκηνή κάθε χώρας.


ΣΚΟΠΟΙ
Σκοπός της Bilderberg είναι να συντονίζει τις δράσεις των κατόχων της οικονομικής ισχύος στη Β. Αμερική και την Ευρώπη, με τρόπο ώστε να διασφαλίζεται αφενός ο κοινός στόχος τους (δηλαδή, η εδραίωση των συμφερόντων τους και ο έλεγχος των πληθυσμών) και, αφετέρου, η εναρμόνιση της εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής κάθε χώρας με τους σχεδιασμούς του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (CFR) και του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (NSC) των ΗΠΑ.
[Παρένθεση: Το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (Council of Foreign Relations, CFR), είναι ο πλέον πανίσχυρος ιδιωτικός οργανισμός στις ΗΠΑ, ο οποίος εκδίδει το περιοδικό Foreign Affairs. Είναι ένας εξω-συνταγματικός πόλος ισχύος, ο οποίος καθορίζει, σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα, την εκάστοτε ηγετική ομάδα και το βασικό προσωπικό του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ και τη διαμόρφωση της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ.]
Από το 1954 και μετά, η Bilderberg πραγματοποιεί μια διεθνή συνάντηση κάθε χρόνο, η οποία γίνεται σε διαφορετική χώρα κάθε φορά, «κεκλεισμένων των θυρών», υπό συνθήκες απόλυτης μυστικότητας και με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.
Στις ετήσιες συναντήσεις του, που διαρκούν τρεις ημέρες, λαμβάνουν μέρος μόλις 100 έως 130 άτομα από το χώρο της οικονομίας, των ΜΜΕ και της πολιτικής.
• Οι «καλεσμένοι» επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια, δεσμεύονται με την «υποχρέωση της σιωπής» και απαγορεύεται να μιλήσουν ιδιωτικά ή δημόσια για τις συνεδριάσεις.
• Όσοι απ’ αυτούς είναι πολιτικοί απαγορεύεται να ενημερώσουν τα Κοινοβούλια των χωρών τους. Αυτό δημιουργεί ένα μείζων πολιτικό και ηθικό πρόβλημα, δεδομένου ότι οι καθ’ υπόθεση εκλεγμένοι εκπρόσωποι των συμφερόντων ενός λαού καθίστανται φορείς των συμφερόντων ενός άτυπου ιδιωτικού υπερεθνικού οργανισμού.
• Τα πρακτικά των ετήσιων συναντήσεων δεν δίνονται στη δημοσιότητα.
Η Γραμματεία της Bilderberg διατείνεται ότι οι συνδιασκέψεις της Λέσχης «είναι μυστικές για να ενθαρρύνεται η ειλικρινής και ανοικτή συζήτηση» μεταξύ αυτών που συμμετέχουν.
Αλλά, όταν αυτές οι συζητήσεις γίνονται από τους ισχυρότερους χρηματιστές, πολιτικούς και επιχειρηματίες των ΜΜΕ στον κόσμο, σε συνθήκες απόλυτης μυστικότητας, ευλόγως γεννιέται το ερώτημα: «Εάν αυτά που συζητούν είναι για το καλό των απλών ανθρώπων, γιατί δεν τα δημοσιοποιούν;». Κάτω από τις συνθήκες της ασφυκτικής μυστικότητας και όταν κανένας δε γνωρίζει τι συζητούν, η χρήση του όρου «ανοικτή συζήτηση» συνιστά διαστροφή.
Σε κάθε μυστική και απροσπέλαστη σύνοδο της Λέσχης Bilderberg ένας ασήμαντος αριθμός ανθρώπων διαμορφώνει μια συναίνεση για τις προτεραιότητες που θα πρέπει να απασχολήσουν τον κόσμο τα επόμενα χρόνια, σε οικονομικό, πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο.
Οι πραγματικοί στόχοι της Bilderberg έχουν αποσαφηνιστεί με ακρίβεια από πολλά έγκυρα δημοσιογραφικά όργανα:
• Κατά τους Times του Λονδίνου, η Bilderberg είναι «μια συνωμοτικά οργανωμένη κλίκα των πλουσιότερων ατόμων, με τη μεγαλύτερη οικονομική και πολιτική ισχύ και επίδραση στη Δύση, που συναντιούνται τακτικά υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας και σχεδιάζουν τις εξελίξεις που, αργότερα, διαπιστώνεται ότι συμβαίνουν» (The Times, 12-7-1977).
• Κατά το περιοδικό Europeo: «Η Bilderberg αποτελεί μια παγκόσμια κυβέρνηση που καπελώνει τις εθνικές κυβερνήσεις» (Europeo, 15-10-1975)
• Κατά τη γαλλική εφημερίδα Quotidien de Paris: «Επιδίωξη των μελών της Bilderberg είναι η εγκαθίδρυση αποτελεσματικής κυριαρχίας σε διάφορα σημεία του κόσμου με τη μεσολάβηση κυβερνήσεων- ανδρεικέλων που κατευθύνονται από πολιτικούς του κάτω πατώματος (των παρασκηνίων).»
ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ
  • Rockefeller, David, JP Morgan International Council. Το μοναδικό εν ζωή ιδρυτικό μέλος της Λέσχης και ο μόνος άνθρωπος που έχει συμμετάσχει σε όλες τις συναντήσεις μέχρι σήμερα.
  • Kissinger Henry A., Kissinger Associates, Inc.
  • Holbrooke Richard C., Perseus project.
  • Perle Richard N., American Enterprise Institute for Public Policy Research.

Μέλη Βασιλικών Οικογενειών της Ευρώπης

  • βασίλισσα Βεατρίκη της Ολλανδίας,
  • πρίγκιπας Φίλιππος του Βελγίου,
  • βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας.

Στελέχη Διεθνών Οργανισμών

  • Παγκόσμια Τράπεζα,
  • Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα και
  • Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Ανώτατα Στελέχη Εταιρειών

  • BP,
  • Ford,
  • Shell,
  • Siemens,
  • Daimler-Chrysler,
  • Nokia,
  • Fiat.

Στελέχη ΜΜΕ

Εφημερίδες, περιοδικά και εκδοτικά συγκροτήματα:
  • Le Figaro (Γαλλία),
  • Der Standard (Αυστρία),
  • Die Zeit,
  • Burda Media,
  • Axel Springer (Γερμανία),
  • The Washington Post,
  • Time,
  • Newsweek (ΗΠΑ),
  • Hόrriyet (Τουρκία),
  • Financial Times,
  • The Economist (Αγγλία)
  • International Herald Tribune.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ








    2001 - Stenungsund, Sweden (24-27 Μαίου): David, George A. - Chairman of the Board, Hellenic Bottling Company S.A. (Coca-Cola) Manos, Stephanos - Member of the Greek Parliament & Former Minister of National Economy; President of the Liberal Party (Ο πλήρης κατάλογος με όλους όσους και όσες συμμετείχαν)
    2002 - Chantily, Virginia, USA (30 Μαίου-2 Ιουνίου): David, George A. - Chairman of the Board, Hellenic Bottling Company S.A. (Coca-Cola) - member, Steering Committee Papahelas, Alexis - Foreign policy columnist. "TO VIMA" (Ο πλήρης κατάλογος με όλους όσους και όσες συμμετείχαν)
    2003 - Versailles, France (15-18 Μαίου): Bakoyannis, Dora - Mayor of Athens Tsoukalis, Loukas - Professor, University of Athens; President Hellenic Foundation for European and Foreign Policy David, George A. - Chairman of the Board, Hellenic Bottling Company S.A. (Coca-Cola) (Ο πλήρης κατάλογος με όλους όσους και όσες συμμετείχαν)
    2004 - Stresa, Italy, (3-6 Ιουνίου 2004) Diamantopoulou, Anna - Member of Parliament, former European Commissioner for Social Affairs David, George A. - Chairman of the Board, Hellenic Bottling Company S.A. (Coca-Cola) (Ο πλήρης κατάλογος με όλους όσους και όσες συμμετείχαν)
    2005 - Rottach-Egern, Germany (5-8 Μαίου- Η Agenda) Alogoskoufis, George - Minister of Economy and FinancePapandreou, George - Leader of the Opposition (PASOK)Diamantopoulou, Anna - Member of Parliament, former European Commissioner David, George A., Chairman, Coca-Cola H.B.C. S.A. (O πλήρης κατάλογος με όλους όσους και όσες συμμετείχαν)
    Ottawa, Canada
    8-11 June 2006
    LIST OF PARTICIPANTS
    GR Tsoukalis, Loukas President, Hellenic Foundation for European and Foreign Policy (ELIAMEP)
    GR David, George A. Chairman, Coca-Cola H.B.C. S.A.
    GR Alogoskoufis, George Minister of Economy and Finance
    BILDERBERG MEETINGS
    Istanbul, Turkey
    31 May – 3 June  2007
    LIST OF PARTICIPANTS
    GR David, George A. Chairman, Coca-Cola H.B.C. S.A.
    GR Alogoskoufis, George Minister of Economy and Finance
    GR Diamantopoulou, Anna Member of Parliament
    BILDERBERG MEETING "Chantilly, Virginia, USA" 5-8 June 2008 CURRENT LIST OF PARTICIPANTS GRC "Alogoskoufis, George" Minister of Economy and Finance GRC "Diamantopoulou, Anna" Member of Parliament GRC "Papahelas, Alexis" "Journalist, Kathimerini" GRC "Papalexopoulos, Dimitris" "CEO, Titan Cement Co. S.A." GRC "Varvitsiotis, Thomas" "Co-Founder and President, V + O Communication"
    2009 Βουλιαγμένη Αθήνα






Ντόρα Μπακογιάννη , Ελλάδα (υπουργός Εξωτερικών) Dora Bakoyannis,

 Greece (Foreign Minister)



Αννα Διαμαντοπούλου , Ελλάδα (βουλευτής ΠαΣοΚ) Anna Diamantopoulou, Greece (PASOK MP)


Ι. Παπαθανασίου , Ελλάδα (υπουργός Οικονομίας) I. Papathanasiou,Greece (Minister of Finance)


Γ. Αλογοσκούφης , Ελλάδα (πρώην υπουργός) G. Alogoskoufis,Greece (former Minister)



Γ. Δαυίδ , Ελλάδα (επιχειρηματίας, πρόεδρος Coca-Cola 3Ε) C. David, Greece (businessman, president Coca-Cola 3E)
 
 
2010

Στο ισπανικό ξενοδοχείο Dolce Sitges, νότια της Βαρκελώνης, πραγματοποιηθηκε η συνάντηση της Λέσχης Μπίλτερμπεργκ μεταξύ 3 και 6 Ιουνίου 2010. Σύμφωνα με τη λίστα συμμετεχόντων που έιχε διαρρεύσει, συμμετηχαν οι ακόλουθοι. Αρχικά δίνεται ο κωδικός της χώρας τους.
 
• GRC Greece


GRC Alogoskoufis, George Member of Parliament
GRC Bakoyannis, Dora Minister of Foreign Affairs
GRC David, George A. Chairman, Coca-Cola Hellenic Bottling Co. (H.B.C.) S.A.
GRC Diamantopoulou, Anna Member of Parliament
GRC Kyriacopoulos, Ulysses Chairman and Board member of subsidiary companies of the S&B Group
GRC Papahelas, Alexis Journalist, Kathimerini

GRC Papalexopoulos, Dimitris Managing Director, Titan Cement Co. S.A.

GRC Papathanasiou, Yannis Minister of Economy and Finance

GRC Stournaras, Yannis Research Director, Foundation for Economic and Industrial Research (IOBE)

GRC Tsoukalis, Loukas President of the Hellenic Foundation for European and Foreign Policy (ELlAMEP)
 
http://katohika.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...