ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

0 Ο πιο ακριβός καφές του κόσμου γίνεται από περιττώματα νυφίτσας

worlds_most_expensive_coffee_01
Λέγεται Kopi luwak και είναι ο  πιο ακριβός καφές στον κόσμο. Ο καφές αυτός γίνεται από μια ποικιλία άγριων κόκκινων μούρων, αλλά μόνο αφού πρώτα περάσουν από το πεπτικό σύστημα της ασιατικής νυφίτσας.
Η νυφίτσα τρώει τα μούρα και…

αφού περάσουν από το πεπτικό της σύστημα και τα αποβάλει, τα μαζεύουν, τα πλένουν, τα λιάζουν και τα ψήνουν, δημιουργώντας ένα απίστευτο αρωματικό καφέ.
Όσοι τον έχουν πιει, ισχυρίζονται ότι έχει γεύση σοκολάτας και καραμέλας!
Τέλος αν ακόμα και μετά από αυτή τη πληροφορία θέλετε να αγοράσετε τον καφέ για να τον δοκιμάστε τότε θα πρέπει να πληρώσετε από 100€ έως 600€ για 1 κιλό καφέ, ενώ αν βγείτε έξω να τον πίειτε (σε καφετέριες της Ιαπωνίας και των ΗΠΑ) θα πρέπει να πληρώσετε περίπου 30€.
Δείτε φωτογραφίες από την παρασκευή του καφέ…

worlds_most_expensive_coffee_02
worlds_most_expensive_coffee_03
worlds_most_expensive_coffee_04
worlds_most_expensive_coffee_05
worlds_most_expensive_coffee_06
worlds_most_expensive_coffee_07
worlds_most_expensive_coffee_08
worlds_most_expensive_coffee_09
worlds_most_expensive_coffee_10
worlds_most_expensive_coffee_11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...