ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

0 Αργυροτσικνιάς-ο εντυπωσιακός κατάλευκος ερωδιός


Ardea Alba-αυτό είναι το επιστημονικό όνομα του μεγάλου λευκού ερωδιού. 
Ξεχωρίζει, από τους υπόλοιπους ερωδιούς, γιατί είναι ο μεγαλύτερος κι έχει  μεγάλο κίτρινο ράμφος του και μαύρα πόδια.

1 Ο Βενιζέλος λέει τα ίδια που έλεγε στην Αργεντινή το 2001 ο ομόλογος του πριν την οικονομική κατάρρευσή της

Θα παραμείνουμε αμέτοχοι θεατές;

Σας θυμίζουν τίποτε αυτά τα λόγια; Να τι είπε ο κ. Βενιζέλος στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου: «Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος καθυστερήσεων, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος αντιφάσεων, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος εμπλοκών, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος κατά λάθος να οδηγηθούμε σε δραματικές εξελίξεις… Εμείς πρέπει να θωρακιστούμε απέναντι σε όλα αυτά. Και ο θώρακας είναι ένας και μόνο: Να εκπληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας».

0 Κατασκεύασαν Mercedes Supercar από 10.000 άχρηστα μεταλλικά κομμάτια!


Τρεις φίλοι κατασκεύασαν ένα από τα πιο εντυπωσιακά αυτοκίνητα που έγιναν ποτέ. Μια Mercedes SLR 300 »Uhlenhaut Cup» από παλιοσίδερα. Δεν μπορείς να το οδηγήσει κάποιος διότι είναι ένα αντίγραφο αλλά σίγουρα μπορεί να σας ξεγελάσει και να το περάσετε για κανονικό αυτοκίνητο!

2 ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Παρέδωσε τη χώρα σε Γάλλους, Γερμανούς, Αμερικανούς

Ο Γιώργος Παπανδρέου τα κατάφερε! Στο όνομα της «σωτηρίας» της πατρίδας, παραδίδει τη χώρα και το λαό σε Γάλλους και Γερμανούς. Παραδίδει τη χώρα στους ίδιους που «χρωστάμε» (;) τα περισσότερα (στις τράπεζές τους δηλαδή). Η αποστολή του ολοκληρώθηκε. Και να μη ξεχνάμε… Αιγαίο – Κύπρο και πλούσια φυσικά κοιτάσματα τα έχει δώσει ήδη σε Αμερικανούς και Ισραηλινούς! Τεμαχίζει την Ελλάδα στα «τρία» και θέτει τη χώρα υπό τριμερή εκμετάλλευση και κατοχή! Ή μάλλον έτσι νομίζει, γιατί τον ελληνικό κυρίαρχο λαό κανείς δεν ρώτησε. Ο ίδιος δήλωσε εξάλλου ότι «δεν τον ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος»… Η τελευταία κουβέντα όμως θα ειπωθεί από τα στόματα των Ελλήνων και να είναι βέβαιος, ότι κάθε του υπογραφή θα ακυρωθεί από τη Μεταπολίτευση που πλησιάζει.

0 Μεσαιωνικό ιταλικό χωριό μετατρέπεται σε πράσινη κοινωνία


Στη βορειοδυτικη Ιταλία κοντά στα σύνορα με τη Γαλλία το μεσαιωνικό χωριό Torri Superiore έχει αναδομηθεί και αντικατασταθεί από μια μικρή αυτόνομη οικολογική κοινωνία. Οι κάτοικοι καλλιεργούν τη γη και ζουν σε πανέμορφα πετρόχτιστα σπίτια. Το χωριό αυτό βρίσκεται στη θέση αυτή από τον 13ο αιώνα μέσα σε μια πλούσια, καταπράσινη κοιλάδα με θέα το πράσινο ανάμεσα στον οικισμό και ένα ποτάμι.

Για την ανοικοδόμηση του χρησιμοποιήθηκαν πέτρες από το συγκεκριμένο μέρος, ξύλινα παράθυρα, λάιμ και φυσική μόνωση έτσι ώστε η αυθεντική αισθητική να παραμείνει ίδια. Σε αυτό βοήθησαν και τα οικολογικά χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν για το βάψιμο. Η ανοικοδόμηση του χωριού πραγματοποιήθηκε μεφιλικά προς το περιβάλλον υλικά και μεθόδους, εξασφαλίζοντας συγχρόνως τη διατήρηση των παραδοσιακών στοιχείων του.

0 Φεύγουν από την Αθήνα για να γίνουν αγρότες

Στροφή 180 μοιρών, νέων και μεσηλίκων 15-44 ετών, στη γεωργία, στο νότιο Αιγαίο και την Κρήτη. Η γεωργία αποτελεί το μόνο ελπιδοφόρο τομέα για δουλειά, αφού ο αγροτικός τομέας παρουσίασε αύξηση της απασχόλησης την τριετία 2008-2010 κατά 6,38% με 32.946 νέες θέσεις εργασίας.
Πολλοί νέοι που εργάζονταν στην Αθήνα σε διάφορες δουλειές, λόγω της οικονομικής κρίσης και της ανεργίας, επιστρέφουν στην επαρχία για να ασχοληθούν σε διάφορες δουλειές κυρίως όμως στον αγροτικό τομέα και την τυποποίηση αγροτικών προϊόντων.

0 150 χρόνια ελληνικό γραμματόσημο

Τα ΕΛ.ΤΑ. δείχνουν τους φιλοτελικούς θησαυρούς τους σε μια σπουδαία έκθεση στο Ζάππειο


Εναν και μισό αιώνα μετά την εκτύπωση του πρώτου ελληνικού γραμματοσήμου, την 1η Οκτωβρίου 1861, στο Παρίσι, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ανοίγουν το θησαυροφυλάκιό τους και εκθέτουν μοναδικούς θησαυρούς της φιλοτελικής ιστορίας μας, στο Ζάππειο Μέγαρο, έως τις 9 Οκτωβρίου.

Ο μεγάλες κεφαλές του Ερμή έκαναν καλό ποδαρικό για τα ελληνικά γραμματόσημα, αφού αυτά τα μαγικά χαρτάκια, μαζί με τα άλλα των πρώτων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων, έγιναν από τα πλέον περιζήτητα μεταξύ των όπου γης συλλεκτών, αφού θεωρούνται αριστουργήματα. Τον αγγελιοφόρο των θεών του Ολύμπου σχεδίασε ο καλλιτέχνης Albert Barre,

0 Λευκός Πύργος: Ο πύργος του αίματος και των βασανιστηρίων.

Ο Λευκός Πύργος είναι σίγουρα το σήμα κατατεθέν της πόλης της Θεσσαλονίκης όμως στο παρελθόν του κρύβεται μια ιστορία αιματοβαμένη, μια ιστορία που θάφτηκε και ξεχάστηκε για χάρη του τουρισμού.
Ο πύργος λοιπόν χτίστηκε επί της Βενετικής κατοχής το 1430 μ.Χ και σκοπός του ήταν καθαρά η προστασία της πόλης. Στην συνέχεια όμως ο πύργος έγινε πύργος αίματος και φρίκης....

0 Το Νεφέλωμα του Τηγανητού Αβγού! Γνωρίστε το!!

 Και το όνομα αυτού " Νεφέλωμα του Τηγανητού Αβγού"! Ενας κίτρινος "γίγαντας" που εξαιτίας του αχανούς νέφους σκόνης που τον περιβάλλει (στη φωτογραφία), θυμίζει τότο έντονα τηγανητό αβγό που οι αστρονόμοι δεν κατάφεραν να αντισταθούν στον πειρασμό και τον βάφτισαν με ένα αστείο και ασυνήθιστο για άστρο, όνομα!
  Επιστημονικώς το τεράστιο άστρο ονομάζεται IRAS 17163-3907 και όπως επισημαίνουν οι ερευνητές από από το Πολύ Μεγάλο Τηλεσκόπιο του Ευρωπαϊκού Νότιου Παρατηρητήριου (ESO) στη Χιλή που το ανακάλυψαν, " πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα άστρα του Σύμπαντος, αρκετά μεγάλο για να καταπιεί τη Γη αν βρισκόταν στη θέση του δικού μας Ήλιου"!
  Ευτυχώς για εμάς, δεν βρίσκεται εκεί, αν και είναι ο πλησιέστερος κίτρινος υπεργίγαντας που έχει ανακαλυφθεί ως σήμερα! 500.000 φορές πιο λαμπρό από τον Ήλιο και με διάμετρο 1.000 φορές μεγαλύτερη από την απόσταση Γης-Ήλιου, είναι σαφές πως αν βρισκόταν στο κέντρο του Ηλιακού μας Συστήματος, η Γη θα βρισκόταν κάπου βαθιά στο εσωτερικό του!
  Ταξιδεψτε κι εσείς σε αυτό, μέ όχημα το παρακάτω βίντεo:

0 Φάλαινα βγήκε… στη στεριά;

Έπεσε «θύμα» της παλίρροιας
Μια νεαρή φάλαινα μήκους 10 μέτρων βρέθηκε νεκρή σε μια αλυκή σε απόσταση 731 μέτρων μακριά από την ακτή!
Το τεράστιο θηλαστικό εντοπίστηκε στη βόρεια όχθη του ποταμού Humber κοντά στο χωριό Skeffling στη Μεγάλη Βρετανία.

0 Η ακριβότερη "γλάστρα" της Ευρώπης

Σε μια χρεοκοπημένη χώρα που ο "ανύπαρκτος" τελετουργικά Έλληνας Πρόεδρος της Δημοκρατίας, παίρνει σχεδόν τα διπλάσια από τους βασιλιάδες της Ευρώπης αποτελεί κοροϊδία. Σύμφωνα λοιπόν με τον προϋπολογισμό του 2009, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λαμβάνει:

- 288.000 ευρώ ως "χορηγία Προέδρου της Δημοκρατίας"
-97.000 ευρώ ως "έξοδα παραστάσεως"
-1.772.000 ευρώ ως "βασικό μισθό"
-3.000 ευρώ ως "επίδομα χρόνου υπηρεσίας"
-30.000 ευρώ ως "οικογενειακή παροχή"
-14.000 ευρώ ως "επίδομα θέσης ευθύνης" εδώ γελάνε!
-288.000 είναι τα "έξοδα παραστάσεως όσων διετέλεσαν Πρόεδροι της Δημοκρατίας"

0 Το Ελληνικό πολιτικό δέντρο

Νομίζω ότι θα πρέπει όλοι οι Έλληνες να μπουν στη σειρά και να εξηγηθούν ανάλογα στο πολιτικό σύστημα!!!

0 H Αργώ, τα καβείρια μυστήρια, ο Ορφέας και οι Αργοναύτες. Τα αινίγματα της Αργοναυτικής Εκστρατείας.

Η αργοναυτική εκστρατεία χαρακτηρίστηκε από 3 σημαντικούς πρωταγωνιστές: Τον αρχηγό της Ιάσονα, το υπερπλοίο Αργώ και τους 50 ημίθεους και μεγάλους ήρωες.
Οι καλύτεροι και ικανότεροι Έλληνες μαχητές της εποχής ξεκίνησαν από την Ελλάδα για να φέρουν από την Κολχίδα το κλεμμένο χρυσόμαλλο δέρας (μια χρυσή προβιά κριαριού). Βέβαια η λογική δεν μπορεί να δικαιολογήσει μια τέτοια εκστρατεία για ένα κομμάτι χρυσό δέρμα κι έτσι δεν είναι λίγοι οι ερευνητές που θεωρούν πως ο πραγματικός λόγος της εκστρατείας ήταν άλλος. Συγκεκριμένα ο μεγάλος ερευνητής Έρικ φον Ντένικεν κατέληξε έπειτα από μελέτες πως το δέρας μάλλον επρόκειτο για κάποια εξελιγμένη πτητική μηχανή.
Στην πλειοψηφία τους οι μελετητές πάντως θεωρούν ότι η εκστρατεία αυτή έγινε για λόγους γεωπολιτικούς.

0 Βρίζουν την κυβέρνηση μέσω... sms!!

"ΓΑΛΛΙΚΑ" ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΠάνε κι έρχονται τα μηνύματα «αγάπης» των πολιτών προς την κυβέρνηση μέσω της νέας υπηρεσίας sms 54160 για την απαλλαγή από το χαράτσι των ακινήτων. Οι πολίτες χρησιμοποιούν την υπηρεσία για να «στολίσουν» με ολίγα «γαλλικά» την κυβέρνηση για την απίστευτη φορολαίλαπα που έχει εξαπολύσει εναντίον τους...

0 Σταυροὶ ἐμφανίζονται μέσα στὴν Ἁγιὰ Σοφιὰ

Παράδοξο
καὶ ἀνεξήγητο γεγονὸς ποὺ ἔρχεται μετὰ τὴν περυσινὴ ἐμφάνιση τῶν
ἑξαπτέρυγων ἀγγέλων Τὸ παράδοξο γιὰ ὅλους ἐμᾶς ποὺ δὲν κατέχουμε τὴν
τέχνη τῆς Ἁγιογραφικῆς εἶναι ὅτι τὰ ψηφιδωτὰ καλύφθηκαν ἀπὸ παχὺ στρῶμα
ἀσβέστη (περίπου δύο δάχτυλα), ὅπως φαίνεται καὶ σὲ συγκεκριμένη
φωτογραφία, γιὰ νὰ καλύψουν τὰ χριστιανικὰ σύμβολα καὶ ἐπάνω στὸν
ἀσβέστη ἐμφανίστηκαν αὐτοὶ οἱ σταυροί.

Καὶ δίκαια ἀναρωτιέται ὁ ἐπισκέπτης, ἀφοῦ δὲν τοὺς ἔβαψε μετέπειτα κάποιος,
εἶναι δυνατὸν νὰ "πότισαν" ἀπὸ τὸν τοῖχο μέχρι τὴν ἐξωτερικὴ στρώση τοῦ
σοβά;

0 Γιατί θέλει… να «πατάξει» τους απόστρατους ο Μπεγλίτης;

Η μεγάλη πλειοψηφία των αποστράτων που συγκεντρώθηκαν χθες έξω από το ΥΕΘΑ δεν ήταν σύμφωνοι με την “εισβολή”. Γνώριζαν ότι αυτό θα έδινε αφορμή για ένα νέο κύκλο λάσπης εναντίον τους.
Ωστόσο ο ΥΕΘΑ Πάνος Μπεγλίτης κατόρθωσε να τους δώσει τη δυνατότητα να διακαιολογήσουν την ένεργεια των λίγων και μέχρι το βράδυ να τους βγάλει όλους …στα κάγκελα!
Λάθος στιγμή επέλεξε να κάνει επίδειξη δύναμης ο κ.Μπεγλίτης!
Η εμφάνισή του στη Βουλή την ώρα που οι απόστρατοι είχαν μπει στο ΥΕΘΑ ήταν απράδεκτη για έναν πολιτικό που προέρχεται μάλιστα από το διπλωματικό σώμα. Η ..απειλή ότι θα “πατάξει” και μάλιστα “δια της βίας” τους απόστρατους άφησε άφωνους ακόμη και συνεργάτες του! Ο Μπεγλίτης σ΄ όλη τη πολιτική του διαδρομή δεν είχε δείξει τέτοια δείγματα. Να τον άλλαξε τόσο η υπουργική καρέκλα;

0 Τα κύματα φωσφορίζουν στην ακτογραμμή του Σαν Ντιέγκο

Ένα εντυπωσιακό θέαμα αντιμετωπίζουν όσοι επισκέπτονται την παραλιακή ζώνη της Κομητείας του Σαν Ντιέγκο στις ΗΠΑ.
Τα κύματα φωσφορίζουν ένα ζωηρό μπλε χρώμα την ώρα που “σκάνε” στην ακτή.
Ο βιοφωτισμός παράγεται από ένα είδος άλγης γνωστής και ως “κόκκινο κύμα”.
Ο οργανισμός, ένα φυτοπλαγκτόν με το όνομα Lingulodinium polyedrum πολλαπλασιάστηκε με ταχείς ρυθμούς από τα τέλη Αυγούστου προσδίδοντας στο νερό ένα φαιοκόκκινο χρώμα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

0 «Απλήρωτο το γερμανικό έγκλημα στην Ελλάδα».

Του Κώστα Χαρδαβέλλα
 

Για το θέμα των γερμανικών χρεών προς την Ελλάδα, έχουν γραφτεί εκατοντάδες άρθρα, έχουν γίνει δικαστικές μάχες και έχουν ακουστεί πολλές απόψεις. Όταν όμως εκφράζεται δημοσίως η άποψη ενός Γερμανού καθηγητή, τότε το θέμα αποκτά άλλη διάσταση!

   Ο Albrecht Ritschl είναι Γερμανός καθηγητής Ιστορίας της Οικονομίας. Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο -γνωστό για την ανθελληνική στάση του- περιοδικό SPIEGEL αποκαλύπτει ποια είναι η αλήθεια για τις γερμανικές αποζημιώσεις που οφείλονται στην Ελλάδα, ποια είναι η λύση για την επιβίωση της χώρας μας, ενώ προειδοποιεί τους Γερμανούς ότι «αν οι Έλληνες γίνουν επιθετικοί απέναντί στη Γερμανία, θα μας τα πάρουν ΟΛΑ»!

0 Οι πιο παράξενες λίμνες του κόσμου


0 Ellora Caves, ένα μοναδικό μέρος για περιπέτεια!


Αυτό το τοπίο σίγουρα σε βάζει να σκεφτείς και να νιώσεις μέσα σου λίγο την περιπέτεια. Οι 34 ναοί και  μοναστήρια που απλώνονται σε μήκος 2 χιλιομέτρων σας μεταφέρουν σε κάτι το μοναδικό. Η τοποθεσία αυτή βρίσκεται στο  Αουρανγκαμπάντ, στην Μαχαράστρα. Η Ellora αποτελείται από μνημεία που χτίστηκαν μεταξύ του 600 και 1000 μ.Χ. για και μας μεταφέρουν τον πολιτισμό της αρχαίας Ινδίας για τη ζωή. Αυτά τα ιερά είναι αφιερωμένα στο βουδισμό, του ινδουισμό και Ζαϊνισμό.

0 Μυστήριο με τη "φωτιά" από τον ουρανό που έπεσε στην Αργεντινή!

Μια γυναίκα νεκρή, πολλούς τραυματίες και κατεστραμμένα κτήρια άφησε πίσω της μια μπάλα φωτιάς που έπεσε ξαφνικά από τον ουρανό, στη μικρή πόλη Μόντε Γκράντε της Αργεντινής.

  Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν ότι είδαν μια τεράστια σφαίρα φωτιάς στον ουρανό, ελάχιστα λεπρά πριν από την έκρηξη που έσπειρε την καταστροφή στο έδαφος. Απόδειξη των ισχυρισμών των κατοίκων αποτελεί και το παρακάτω βίντεο, το οποίο ανέβηκε στο YouTube και στο οποίο καταγράφεται μια πύρινη φωτεινή τροχιά πάνω από την πόλη.

0 Ο καφές προστατεύει από την κατάθλιψη

Οι γυναίκες που πίνουν δύο ή περισσότερα φλιτζάνια καφέ την ημέρα, διατρέχουν μειωμένο κίνδυνο να εκδηλώσουν κατάθλιψη, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.

Αν και παραμένει άγνωστο που ακριβώς οφείλεται η προστατευτική δράση του καφέ, οι ερευνητές εκτιμούν πως το κλειδί πρέπει να είναι η καφεΐνη, καθώς ο ντεκαφεϊνέ καφές δεν φάνηκε να μειώνει τον κίνδυνο.
Τα νέα ευρήματα, που δημοσιεύονται στην επιθεώρηση «Archives of Internal Medicine», προέρχονται από μελέτη σε περισσότερες από 50.000 νοσηλεύτριες από τις ΗΠΑ.

0 Καλημέρα και καλό μήνα. Γιάννης Κότσιρας - Η πρώτη μας φορά.

 Ένα ερωτικό κομμάτι για καλή μέρα και καλό μήνα αφιερωμένο σε όλους μας. Ιδιαίτερα αφιερωμένο όμως σε μια ψυχή που σήμερα έχει τα γενέθλια της. Χρόνια πολλά.


0 Τέσσερα πραγματικά παράξενα κατοικίδια…

1.Lynne: η καμηλοπάρδαλη που γευματίζει στο οικογενειακό τραπέζι!
Το σκηνικό θα μπορούσε να θυμίζει ένα τυπικό πρωινό μιας οικογένειας. Τα παιδιά και η μητέρα τους απολαμβάνουν χυμό και κρουασάν καθισμένοι όλοι μαζί γύρω από ένα τραπέζι.Τα πράγματα όμως γίνονται πιο περίπλοκα όταν παρατηρεί κανείς μια καμηλοπάρδαλη να περνά το κεφάλι της μέσα από το παράθυρο συντροφεύοντας την οικογένεια στο πρωινό της γεύμα. Η Lynne είναι 13 ετών και είναι η μεγαλύτερη από τις 8(!) καμηλοπαρδάλεις που φιλοξενεί στο σπίτι της μια οικογένεια στην Κένυα. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για ιδιαίτερα σπάνιο είδος καμηλοπαρδάλεων.

Τέσσερα πραγματικά παράξενα κατοικίδια...

0 Η «ELENA» θα δώσει απαντήσεις για την αντιύλη


Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Πυρηνικών Ερευνών (CERN) εγκαινιάζει ένα νέο πείραμα, που αποσκοπεί στο να παράγει σε μεγάλες ποσότητες αντιπρωτόνια, δηλαδή σωματίδια αντιύλης, και να τα «παγιδεύσει», έτσι ώστε μετά να τα μελετήσει με άνεση χρόνου.
Το πείραμα, που θα εκτελεστεί σε μια νέα υπό κατασκευή εγκατάσταση και ονομάζεται ELENA (Extra Low Energy Antiproton Ring), προγραμματίζεται να παραδώσει τα πρώτα του αντιπρωτόνια υπερβολικά χαμηλής ενέργειας έως το 2016.

0 Προσοχή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια, υπάρχει ο κίνδυνος να γίνουν ψύχωση.

Το παρακάτω βίντεο δεν είναι κάτι καινούριο, είναι ήδη γνωστό στο ευρύ κοινό. Εμείς το παρουσιάζουμε ξανά τώρα ως υπενθήμηση σε όλους μας και ιδιατέρως στους γονείς ώστε να προσέχουν τα παιδιά προκειμένου να αποφύγουν τέτοιους είδους ψυχώσεις με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια.
Δείτε το...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...