ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

0 Τέσσερα πραγματικά παράξενα κατοικίδια…

1.Lynne: η καμηλοπάρδαλη που γευματίζει στο οικογενειακό τραπέζι!
Το σκηνικό θα μπορούσε να θυμίζει ένα τυπικό πρωινό μιας οικογένειας. Τα παιδιά και η μητέρα τους απολαμβάνουν χυμό και κρουασάν καθισμένοι όλοι μαζί γύρω από ένα τραπέζι.Τα πράγματα όμως γίνονται πιο περίπλοκα όταν παρατηρεί κανείς μια καμηλοπάρδαλη να περνά το κεφάλι της μέσα από το παράθυρο συντροφεύοντας την οικογένεια στο πρωινό της γεύμα. Η Lynne είναι 13 ετών και είναι η μεγαλύτερη από τις 8(!) καμηλοπαρδάλεις που φιλοξενεί στο σπίτι της μια οικογένεια στην Κένυα. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για ιδιαίτερα σπάνιο είδος καμηλοπαρδάλεων.

Τέσσερα πραγματικά παράξενα κατοικίδια...

2. Ο ιπποπόταμος Jessica!
Μπορεί κανείς να φανταστεί πως κάποιος θα ήθελε ένα κατοικίδιο το οποίο πίνει 10 λίτρα καφέ την ημέρα, ζυγίζει 750 κιλά και κάθε φορά που ανεβαίνει στο κρεβάτι του ιδιοκτήτη του του το σπάει; Και όμως ένας συνταξιούχος στη Βόρεια Αφρική ζει εδώ και κάποια χρόνια με τον ιπποπόταμο Jessica!Αγόρασε τον ιπποπόταμο όταν ήταν νεογέννητος και δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα μεγάλωνε τόσο πολύ και γρήγορα! Μάλιστα η Jessica δείχνει να προτιμά την οικογενειακή ζωή καθώς όσες προσπάθειες έχουν γίνει να εγκατασταθεί στην άγρια φύση απέτυχαν. Αυτό το γεγονός δεν θα πρέπει να προκαλεί εντύπωση καθώς η Jessica παίζει, τρώει, κοιμάται και κολυμπάει με τον ιδιοκτήτη της!

Τέσσερα πραγματικά παράξενα κατοικίδια...

3. Πιγκουίνος με βασιλική φλέβα!
Ο πιγκουίνος Nils Olav αποτελούσε τιμώμενο μέλος και μασκότ της βασιλικής φρουράς της Νορβηγίας από το 1972 εώς το 2007, όποτε και μεταφέρθηκε σε ζωολογικό κήπο στο Εδιμβούργο. Όπως είναι ιδιαίτερα εμφανές και στη φωτογραφία, κατά τη διάρκεια της τελετής για τη μεταφορά του στο ζωολογικό κήπο, ο Nils επιβεβαίωσε τη βασιλική του καταγωγή!

Τέσσερα πραγματικά παράξενα κατοικίδια...

4. Ένας faschion-icon σκίουρος!
Ο Tommy Tucker ήταν ένας σκίουρος που είχε υιοθετηθεί από μια γυναίκα στην Ουάσιγκτον στις αρχές τις δεκαετίας του 1940. Η γυναίκα τον είχε βρει κάτω από ένα δέντρο και τον πήρε σπίτι της. Μάλιστα, ο Tommy συχνά συνόδευε την ιδιοκτήτρια του στα ψώνια της και εκείνη συνήθιζε να τον ντύνει με την τελευταία λέξη της μόδας. Στις παραπάνω φωτογραφίες, ο Tommy «πόζαρε» για την γνωστή τότε φωτογράφο Nina Leen.

Τέσσερα πραγματικά παράξενα κατοικίδια...

Πηγή
http://obelix7.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...