ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

0 Από φέτος τα μπάνια του...βουλευτού παρέα τα ΜΑΤ!

Στην παραλία με τα ΜΑΤ;..
Το καλοκαιρι όμως ήρθε και όπως όλοι οι "σκληρά" εργαζόμενοι έτσι και οι πολιτικοί μας θα τρέξουν να κάνουν τα μπανάκια τους σε κάποια από τις ελληνικές παραλίες,λίγες ώρες χαλάρωσης από το δύσκολο χειμώνα που πέρασε και τον ακόμη δυσκολότερο Σεπτέμβρη που έρχεται...

0 Τεστ παρατηρητικότητας: Πόσα αμάξια βλέπετε;

Πόσα αυτοκίνητα βλέπετε στη φωτογραφία;Κοιτάξτε πολύ προσεκτικά..Μόνο λίγοι θα καταφέρουν να το βρουν...
Πατήστε περισσότερα για να δείτε την απάντηση...

1 Πολύς θόρυβος για τους προπηλακισμούς των πολιτικών. Όταν δεν μας ακούνε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε; Όλοι μαζί θα σας ''φάμε''...!

Υπάρχουν πολλές διαφορές ανάμεσά μας. Όταν εσείς μας χτυπάτε, χτυπάτε ουσιαστικά έναν απροστάτευτο λαό που ζητάει νομίμως ένα καλύτερο μέλλον, και αγωνίζεται για να το αποκτήσει. Όταν εμείς δέρνουμε εσάς ουσιαστικά δέρνουμε κάποια ανθρωπάκια με 5 ή 6 αστυνομικούς τριγύρω τους να τους προστατεύουν (οι οποίοι φυσικά θα έπρεπε να ήταν αφιερωμένοι στην προστασία του πολίτη) και πάνω από όλα βέβαια, αυτά τα ανθρωπάκια έχουν την τάση να καταστρέφουν το μέλλον μας...

0 Νέος νόμος: υποχρεωτικό τσιπάρισμα σκύλων και γατών με αυστηρότερες ποινές

σχόλιο ID-ont: Πόσο φανταστικός μπορεί να είναι ο κατωτέρω διάλογος;

- Γιατί στους ανθρώπους δεν κάνουμε το ίδιο που θα κάνουμε στις γάτες και τα σκυλιά; 
- Μα γιατί οι άνθρωποι αντιδρούν μιας και έχουν ακόμη περισσότερο μυαλό από τις γάτες και τα σκυλιά. 
- Οπότε τι θα γίνει με τους ανθρώπους;
- Ε! Γιαυτό ξεκινάμε με την Κάρτα του Πολίτη, προκειμένου να εξοικειωθούν με τα τσιπάκια. Επίσης πρέπει να δούμε πρώτα τι προβλήματα θα παρουσιάσει το εμφύτευμα στα ζώα και μετά το περνάμε και στους ανθρώπους. Άλλωστε είμαστε φιλάνθρωποι και το αποδεικνύουμε απορρίπτοντας το human testing. Όπως και στα φάρμακα προτιμάμε το animal testing !!!

0 Βλέπετε ακόμα τηλεόραση;;;Για δείτε κι αυτό το αποκαλυπτικό βίντεο!!!

Αφού βρίσκεται χρόνο και τον ξοδεύεται εκεί, χαρά στο κουράγιο σας…
Η τηλεόραση είναι αναισθητικό για τον πόνο της σύγχρονης ζωής. – Atrid Alauda.

Αν μεγαλώσετε την εικόνα και κοιτάξετε το κέντρο της για 2 λεπτά θα εισέλθετε σε κατάσταση ...
ήπιας ύπνωσης παρόμοιας με την κατάσταση που βρισκόμαστε όταν παρακολουθούμε τηλεόραση.
Η περιφερειακή όραση θολώνει, το σώμα χαλαρώνει, και γίνεστε δεκτικοί στις υποβολές…. Τζάμπα ηρεμιστικά …
Σε παρόμοια κατάσταση βρίσκεστε όταν βλέπετε τηλεόραση…
Δείτε το VIDEO παρακάτω!!!

0 Στη Βουλγαρία "μετανάστευσαν" 800 ελληνικές εταιρείες



Συνολικά 800 εταιρείες ελληνικών συμφερόντων «μετανάστευσαν» στη Βουλγαρία το πρώτο...
 
Στη Βουλγαρία μετανάστευσαν 800 ελληνικές εταιρείεςεξάμηνο του 2011, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων "Sofia News Agency", επικαλούμενο ρεπορτάζ του βουλγαρικού ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού bTV.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, πολλές από αυτές τις επιχειρήσεις μεταφέρθηκαν στη Βουλγαρία, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Επίσης, στο ίδιο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι μέχρι τα τέλη του τρέχοντος έτους αναμένεται αύξηση των επιχειρήσεων ελληνικών συμφερόντων, που θα συσταθούν στη γειτονική χώρα. Αναφέρεται, μάλιστα, πως κάτι ανάλογο συμβαίνει και με ρουμανικής ιδιοκτησίας εταιρείες.

Άλλοι λόγοι μεταφοράς των εταιρειών είναι το φορολογικό καθεστώς της Βουλγαρίας- το χαμηλότερο σε όλη την ΕΕ- αλλά και η μακροοικονομική της σταθερότητα, το φθηνό εργατικό δυναμικό, οι ικανοποιητικές τιμές σε ακίνητα, ενοικιάσεις και υπηρεσίες μεταφοράς.

0 Σπάνιο «τιγρόψαρο» φονιάς! (Photos)

Ένας γενναίος ψαράς ο Βρετανός Jeremy Wade ποζάρει με το πιο επικίνδυνο «τιγρόψαρο» σε ποταμό του Κονγκό. Πρόκειται για ένα προϊστορικό τέρας και είναι από τα ποιο τρομακτικά ψάρια του γλυκού νερού.

0 Λίμνη από άσφαλτο

Λίμνη από άσφαλτο (1)
Η λίμνη «Pitch Lake» βρίσκεται στο Trinidad και είναι μια από τις πιο ασυνήθιστες λίμνες του κόσμου. Οι άνθρωποι μπορούν να περπατήσουν στην επιφάνεια της, αφού διαθέτει τα μεγαλύτερα φυσικά αποθέματα ασφάλτου.

1 Τα πιο τρομακτικά μέρη του πλανήτη


Γιατί βλέπουμε ταινίες τρόμου; Ο φόβος είναι ένα αρνητικό συναίσθημα. Όταν φοβόμαστε σίγουρα δεν περνάμε καλά. Γιατί λοιπόν αποζητούμε αυτή την αίσθηση, όταν λογικά δεν θα έπρεπε;
Σκεφτείτε το όσο σας κάνουμε μία περιοδεία στα πιο τρομακτικά μέρη του πλανήτη

0 Η μάχη του κρασιού

Perierga.gr - Η μάχη του κρασιούΚάθε χρόνο στη μικρή πόλη του Haro στην Ισπανία διεξάγεται μία ιδιότυπη μάχη, η «Μάχη του κρασιού», όπου οι συμμετέχοντες πετούν κόκκινο κρασί ο ένας στον άλλο.
Η «μάχη» είναι μέρος του τοπικού φεστιβάλ κρασιού που διοργανώνεται κάθε χρόνο στις 29 Ιουνίου, ημέρα εορτασμού του πολιούχου της πόλης San Pedro. Ο εορτασμός ξεκινά με μια πορεία 7 χιλιομέτρων από τα αμπέλια στο μικρό εκκλησάκι του San Felices στο κέντρο της πόλης όπου τελέιται Θεία Λειτουργία. Οι συμμετέχοντες φορούν άσπρα μπλουζάκια και κόκκινα μαντήλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...