ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

1 Πολύς θόρυβος για τους προπηλακισμούς των πολιτικών. Όταν δεν μας ακούνε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε; Όλοι μαζί θα σας ''φάμε''...!

Υπάρχουν πολλές διαφορές ανάμεσά μας. Όταν εσείς μας χτυπάτε, χτυπάτε ουσιαστικά έναν απροστάτευτο λαό που ζητάει νομίμως ένα καλύτερο μέλλον, και αγωνίζεται για να το αποκτήσει. Όταν εμείς δέρνουμε εσάς ουσιαστικά δέρνουμε κάποια ανθρωπάκια με 5 ή 6 αστυνομικούς τριγύρω τους να τους προστατεύουν (οι οποίοι φυσικά θα έπρεπε να ήταν αφιερωμένοι στην προστασία του πολίτη) και πάνω από όλα βέβαια, αυτά τα ανθρωπάκια έχουν την τάση να καταστρέφουν το μέλλον μας...

Επειδή πολύς λόγος γίνεται εδώ και κάποιες μέρες για τους προπηλακισμούς των βουλευτών (ορισμένοι λένε πως θα κάνει λόγο και ο Τζέφρι σήμερα ή αύριο γιαυτό το θέμα) και κάποιοι από τους βουλευτές διαμαρτύρονται πως δεν μπορούν να βγουν ούτε καν από το σπίτι τους, προκύπτει  το εξής ερώτημα:
Εσείς κύριοι που διαμαρτύρεστε ότι ο λαός σας κακομεταχειρίζεται, αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί το κάνει αυτό; Ξύπνησε ένα πρωί ο Έλληνας και είπε σήμερα με το που δω πολιτικό στον δρόμο θα τον αρχίσω στις φάπες; Εσείς αν κάνετε μια αναδρομή στο πολιτικό σας χτες πιστεύετε πως ο κόσμος άδικα σας προπηλακίζει;
Ούτε καν ξέρετε πόσο ξύλο τρώει καθημερινά ο κόσμος από εσάς τους ίδιους που χρησιμοποιείται ψυχολογική βία, αλλά και από τα άθλια κομματόσκυλα σας με τα γκλοπ που χρησιμοποιούν σωματική βία.
Ο κόσμος σας θεωρεί προδότες, και είναι ξεκάθαρο ότι αυτά που τραβάτε καθημερινά στον δρόμο δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα έρθουν. Δεν είμαστε από τη φύση μας βίαιοι ούτε θέλουμε σώνει και καλά να χτυπάμε '' ανθρώπους'' αλλά όταν σας λέμε κάτι πολλές φορές κι εσείς μας αντιμετωπίζετε σαν να είμαστε ηλίθιοι τότε θα σας αντιμετωπίζουμε κι εμείς αναλόγως, κοινώς θα τρώτε ξύλο κάθε 6 ώρες σαν το depon.
Εμείς ως λαός είμαστε ήδη στο τελευταίο στάδιο της επανάστασης, τώρα μένει να γίνει η προσωπική επανάσταση του καθενός από εμάς. Η εσωτερική του επανάσταση, που θα κάνει το καθένα μας να καταλάβει πως είναι δυνατός γιατί έχει κάτι που κανένα ζώο δεν έχει, την σκέψη. Αφού γίνει η προσωπική μας επανάσταση θα έρθει και η ολοκληρωτική, η επανάσταση που δεν θα αφήσει κανέναν από εσάς στη θέση του να τρώει καθημερινά τον Έλληνα. Τότε στην καλύτερη για εσάς περίπτωση θα φύγετε με τις κλωτσιές γιατί ο κόσμος έχει πολύ μίσος εναντίον σας. Θα το διαπιστώσετε ακόμα καλύτερα όταν θα πάτε στις περιφέρειες σας για να ζητιανέψετε ψήφους.
Λίγα τα ψωμάκια σας κύριοι νεοταξίτες. Η οργή και το μίσος του κόσμου απέναντι σας ξεχειλίζει, έχει γίνει χείμαρρος, και θα σας πάρει όλους μαζί. Διότι όλοι οι προδότες στην ιστορία αυτής της ταλαίπωρης χώρας είχαν ένα τέλος. Και ξέρετε πολύ καλά πιο είναι αυτό.
Και για να μην λέτε μόνο για την δικιά μας βία απέναντι σας, πάρτε μια μικρή γεύση από την δικιά σας βία.




ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ.

1 σχόλιο:

  1. pantws h apeleutherwsh h proswpikh prepei na prohgeitai... an den antimetwpisoume prwta tous dikous mas daimones pou mas kratane desmious, pws tha kataferoume kati pou empiptei sthn koinwnia???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...