ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

0 Χημικά στις τροφές μας

Αν είστε από τους ανθρώπους που ελέγχουν τα συστατικά των τροφίμων και δεν ξέρετε τη σημασία κάποιων όρων όπως «βελτιωτικά», «πρόσθετα», «σταθεροποιητικά», «γλουταμινικό μονονάτριο», «ένζυμα», «ζαχαρίνη», «ραφιναρισμένο», «κορεσμένα και ακόρεστα λίπη» είναι καιρός να τα μάθουμε. Βελτιωτικά..

Αναφέρεται σε όλα εκείνα τα συνθετικά στοιχεία και τις ουσίες που χρησιμοποιούνται για να γίνονται πιο νόστιμες και γευστικές κάποιες τροφές. Μη φαντάζεστε ότι χρησιμοποιούνται μόνο σε κάποια περίεργα ή εξεζητημένα τρόφιμα, όπως για παράδειγμα τα κινέζικα τρόφιμα, αντιθέτως και το ωραίο αφράτο ψωμάκι μας ή το κρουασάν για να είναι έτσι αφράτο και γευστικό.

0 Ανέκαθεν ο Σιωνισμός και η Μασονία μας πολεμούσε λυσσαλέα...ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΧΑΦΙΕΔΩΝ

Ο Καραϊσκάκης και οι άλλοι ήρωες του '21 μπροστά στους προαιώνιους εχθρούς του Ελληνισμού - Αφορμή και αιτία του παρόντος σημειώματος η αγανάκτησις του Καραϊσκάκη που λίγο πριν εκπνεύσει (πυροβολημένος πισώπλατα) εξέφρασε – με υβριστικό μάλιστα τρόπο – την αγανάκτησί του για τους Τούρκους και τους (συμβούλους τους) Εβραίους που με μύριους τρόπους απεργάζονται, ανέκαθεν τον αφανισμό μας.

Λοιπόν: Είναι γνωστή η αξιοθρήνητη «δράσις» των λεγομένων «Εθνοσυνελεύσεων» κατά τον Αγώνα! Στα «Αρχεία της Παλιγγενεσίας» βρίσκει κανείς όλες τις φοβερές και καταπληκτικές λεπτομέρειες της αβελτηρίας, της ανοησίας, του τυφλού πάθους και εθνικής αναξιοπρεπείας και αναξιότητος που τις χαρακτήρισαν!

0 Bίντεο Σοκ: Μας πήραν χαμπάρι ακόμα και οι Γάλλοι. "Οι Έλληνες τα πειραματόζωα" ΔΕΙΤΕ ΤΟ

Γαλλική τηλεόραση: Οι Έλληνες, τα πειραματόζωα [video]

Οι Γάλλοι προσπαθούν να ξυπνήσουν τον λαό τους με τι παράδειγμα φυσικά; Το δικό μας... του Έλληνα που έχει καταντήσει ενα πρόβατο, ενα πειραματόζωο που κάνει οτι του πούν.
Η συνέχεια στο video που ακολουθεί...
Πατήστε CC πριν ξεκινήσει το video για να έχετε Ελληνικούς υπότιτλους.

0 Απόψεις: "Ανήκομεν εις την Δύσην;"

Γράφει ο Α. Γρυπαίος*.
 Όταν ο «Εθνάρχης» Κων/νος Καραμανλής, ανεφώνησε το ιστορικό πλέον ρητό, «Ανήκομεν εις την Δύσην», έγινε «χαμός», και η φράση αυτή έγινε δόγμα για τους σύγχρονους πολιτικούς εφιάλτες. Έκτοτε κύλησε πολύ νερό στο μύλο του Ελληνισμού.

Τω καιρώ εκείνω, δικαιολογημένα ο «Εθνάρχης» ανεφώνησε αυτή τη ρήση, αφού ο κόσμος τότε ήταν διηρημένος σε δύο στρατόπεδα, και επικρατούσε στο πλανήτη ο ψυχρός πόλεμος μεταξύ των δύο υπερδυνάμεων ΗΠΑ & ΕΣΣΔ. Τις δύο αυτές υπερδυνάμεις του πλανήτη, τότε και τώρα, η
παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση της Γης ήταν εκείνη που τις έβαζε σε αντιπαλότητα, εφαρμόζοντας το περίφημο ρητό των Αγγλοσαξώνων «Διαίρει και Βασίλευε».

0 STANTON FRIEDMAN: ΤΑ UFO ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ!

Σύμφωνα με τον αμερικανό πυρηνικό φυσικό Stanton Friedman, οι κυβερνήσεις έχουν κρύψει την ύπαρξη των εξωγήινων που επισκέπτονται τον πλανήτη μας και η αλήθεια θα λάμψει σύντομα, μέσα από μια κοσμική ‘’Watergate’’.

Ο Friedman, ο οποίος εργάστηκε για δεκαετίες στην ανάπτυξη πυραύλων για ορισμένες διαστημικές υπηρεσίες του κόσμου, λέει ότι οι εξωγήινοι υπάρχουν και μας επισκέπτονται για μεγάλο χρονικό διάστημα, μια αλήθεια που σιγά σιγά αρχίζει να αποκαλύπτεται.

Οι δύο βασικοί λόγοι που δεν δημοσιοποιείται η εξωγήινη επισκεψιμότητα, σύμφωνα με τον Friedman είναι δύο.

0 Οι πιο επικίνδυνες γέφυρες του κόσμου

Εντυπωσιακές φωτογραφίες από διάφορα μέρη του κόσμου

Όλοι λίγο πολύ έχουμε διασχίσει μια γέφυρα για να πάμε σε κάποιο μέρος. Λίγοι όμως έχουν το θάρρος να διασχίσουν τις γέφυρες που θα δείτε παρακάτω.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες:

0 Βαξεβάνης εναντίον Βενιζέλου

ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ!!Χαμός έγινε χθες στην εκπομπή του Χατζηνικολάου "Πρόσωπο με πρόσωπο". O δημοσιογράφος Κ. Βαξεβάνης έκανε λόγο στην αρχή της εκπομπής για καταθέσεις τριών εκατ. ευρώ του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου. Η απάντηση και οι τοποθετήσεις του δημοσιογράφου Βαξεβάνη εξόργισαν τον Βενιζέλο, ιδιαίτερα όταν η κουβέντα έφτασε στην παραγραφή των ευθυνών των υπουργών Οικονομικών, και τα 100 εκατ. ευρω που έδωσαν στην Proton. Οι απειλές Βενιζέλου στον γνωστό δημοσιογράφο περί της εργασίας του στην ΕΡΤ, δεν σταμάτησαν τον δημοσιογράφου που προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με τον νόμο "αμνηστία" στους υπουργούς Οικονομικών και με την υπόθεση της τράπεζας Proton.

0 Εκεί που γεννιούνται και πεθαίνουν τα αστέρια!

 Οι εντυπωσιακές και λεπτομερείς εικόνες που κατέγραψε πριν από λίγους μήνες το διαστημικό τηλεσκόπιο Chandra στον αστερισμό της Τρόπιδος, είχαν οδηγήσει τους επιστήμονες στον χαρακτηρισμό "το μαιευτήριο των άστρων".
  Τώρα, η αναλυτική μελέτη των εικόνων αυτών, οδήγησε τους ειδικούς και σε μία ακόμη αποκάλυψη: σε απόσταση 7,5 χιλιάδων ετών φωτός από τη Γη, το συγκεκριμένο νεφέλωμα δεν είναι μόνο ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής άστρων του γαλαξία μας., αλλά και ο τόπος θανάτου τους!
  " Εκτός από την μαζική γέννηση άστρων, παρατηρήσαμε ότι υπάρχει σε εξέλιξη και η αντίστροφη διαδικασία δηλαδή η αυτοκαταστροφή γιγάντιων άστρων, αυτό που είναι γνωστό ως σουπερνόβα".

0 Η εξάχρονη μέλλουσα κιθαρίστρια των Guns n' Roses

Ο Slash θα μετανιώνει τη στιγμή που έφυγε

0 Σκαλισμένες κολοκύθες από τον Ray Villafeyna

Pumpkin Sculptures By Ray Villafeyna   arts
Αν και θα παρατηρήσετε πως τα περισσότερα είναι τρομαχτικά σίγουρα θα παραδεχθείτε το ταλέντο του καλλιτέχνη!

1 Δεν πληρώνω άλλο έκτακτους φόρους, συλλάβετε με!

Δεν πληρώνω άλλο έκτακτους φόρους, συλλάβετε με!

Κύριε αντιπρόεδρε και υπουργέ των Οικονομικών (δεν μπορώ να σας αποκαλέσω αξιότιμο, καθώς χθες στο «Βήμα» είπατε ότι αποδέχεστε να σας ταπεινώνουν οι τροϊκάνοι, αρκεί να σώσετε την Ελλάδα, άρα έχετε υποχωρήσει στο επίπεδο της προσωπικής τιμής…),


Επέλεξα να σας πω δημόσια ότι εδώ και μερικές ημέρες είμαι φοροφυγάς, κατά συνθήκη αλλά και κατ’ επιλογή. Δεν πλήρωσα το τέλος κοινωνικής αλληλεγγύης, ή όπως το ονομάζετε, ούτε προτίθεμαι να πληρώσω άλλη έκτατη φορολογία οποιασδήποτε μορφής.

0 Το πρώτο ατελιέ στον πλανήτη ηλικίας 100.000 ετών


Σε μια σπηλιά στη Νότιο Αφρική βρέθηκαν ευρήματα ηλικίας 100 χιλιάδων ετών τα οποία δείχνουν ότι η συγκεκριμένη σπηλιά αποτελούσε ένα οργανωμένο εργαστήριο δημιουργίας χρωμάτων. Ανάμεσα στα ευρήματα ήταν βαφές, όπως ώχρα, εργαλεία λείανσης και σπάτουλες που χρησιμοποιούσαν οι καλλιτέχνες εκείνης της εποχής. Η ανακάλυψη είναι σημαντική επειδή αποδεικνύεται ότι οι Homo sapiens της εποχής εκείνης ήταν πολύ πιο κοντά στον σύγχρονο άνθρωπο από όσο πιστεύαμε.

0 Στο χωριό που γυρίστηκε ο "Ακέφαλος Καβαλάρης", βρέθηκαν 97 σκελετοί βρεφών!




Σε ένα μικρό και ήσυχο χωριουδάκι έξω από το Λονδίνο, μία ανατριχιαστική ανακάλυψη προβληματίζει τους αρχαιολόγους!
Πρόκειται για το Χάμπλεντεν, μία από τις περιοχές που χρησιμοποιήθηκαν από τον σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον, για τα γυρίσματα της ταινίας "Ο Μύθος του ακέφαλου καβαλάρη" με τον Τζόνι Ντέπ, το 1999.

"Ο μύθος του ακέφαλου καβαλάρη"
 
Σύμφωνα με τον "Μύθο του ακέφαλου καβαλάρη", τον 18ο αιώνα στη Νέα Υόρκη, ένας εκκεντρικός αστυνόμος, ο Ίκαμποντ Κρέιν (Τζόνι Ντεπ), αναλαμβάνει να ερευνήσει μία σειρά από φόνους, σε ένα χωριό που λέγεται Sleepy Hollow. Κοινό χαρακτηριστικό όλων, ο αποκεφαλισμός των θυμάτων. Όταν φτάνει στο χωριό μαθαίνει ότι οι κάτοικοι θεωρούν υπεύθυνο για τους φόνους έναν "ακέφαλο καβαλάρη"!

0 Μαθήματα Ζωής

Μάθημα ζωής..Κοντά στο Franz Josef  ο Ρώσος φωτογράφος Sergey Dolya, επιβάτης ενός παγοθραυστικού που ταξίδευε για τον Βόρειο Πόλο, συνάντησε ένα περίεργο δίδυμο που τους εμπόδιζε να συνεχίσουν τον δρόμο τους.
Μια αρκούδα περιπλανιόνταν για πάνω από τρεις ώρες γύρω από το παγοθραυστικό προσπαθώντας να μάθει το μικρό της πως να πηδάει από το ένα παγόβουνο στο άλλο. Κάθε φορά που το μικρό δεν τα κατάφερνε η μαμά γυρνούσε εκνευρισμένη και του γρύλιζε δυνατά..

0 Από σπόρος... βελανίδι

Ένα πρωτότυπο βίντεο που παρουσιάζει σε γρήγορη κίνηση όλη τη μαγεία της φύσης.

0 Endgame - Ντοκιμαντερ του Alex Jones

Βγήκε το πολυαναμενόμενο συναρπαστικό ντοκυμαντέρ του δημοσιογράφου Alex Jones με ελληνικούς υπότιτλους: Endgame: blueprint for global enslavement. 

To "Endgame" είναι το τελικό αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας πάνω σε ιστορικά ντοκουμέντα που εξηγούν γιατί οι ηγέτες αυτού του κόσμου είναι μανιακοί με τον απόλυτο έλεγχο, της κατακυρίευσης και της σκλαβιάς της ανθρωπότητας, χειριζόμενοι τρομαχτική ισχύ για χάρη μόνο της ισχύoς, συγκεντροποιώντας την εξουσία σε ένα αδυσώπητο παγκόσμιο κυβερνητικό σύστημα, και επιδιώκοντας την "τελική λύση τους" για παγκόσμιο πληθυσμιακό αποδεκατισμό.

Το "Endgame" ξεσκεπάζει το μακροπρόθεσμο σχέδιο των ελιτιστών και εξηγεί γιατί θα είναι ένας εφιάλτης για το υπόλοιπο της ανθρωπότητας εκτός και εάν ξεσηκωθούμε τώρα και πολεμήσουμε ενάντια στα συστήματα του ελέγχου τα οποία σχεδιάστηκαν για να μετατρέψουν εμάς και τον πλανήτη μας σε ένα πλανήτη φυλακή. Ξεσκεπάζονται ανοιχτά η λέσχη Μπίντερμπεργκ, οι Ροκφέλερ και οι Ροθτσιλντ, η Ευγονική, ο μετανθρωπισμός, και τα εγκλήματα των τυράννων και της ελιτ διαμέσου των αιώνων. 
 
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η ΤΑΙΝΙΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΡΙΧΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ Η ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ


0 «Ηλεκτρομαγνητικοί» οι πόλεμοι του μέλλοντος

Λιγότερο αιματηρές θα είναι οι συμβατικές πολεμικές αναμετρήσεις του μέλλοντος, καθώς τα όπλα θα στοχεύουν περισσότερο τα συστήματα άλλων οπλικών συστημάτων.

Οι «απλές» βόμβες και σφαίρες απειλούνται με «εκθρονισμό», ως μέσα διεξαγωγής πολέμου του περασμένου 20ού αιώνα, καθώς τα «στόχαστρα» των σύγχρονων οπλικών συστημάτων μετατοπίζονται από τους στρατιώτες του εχθρού στα ηλεκτρονικά συστήματα των όπλων του. Το αποτέλεσμα θα είναι οι πόλεμοι του μέλλοντος να είναι λιγότερο αιματηροί, αλλά με ευρύτερα αποτελέσματα (τουλάχιστον οι συμβατικοί).

Τα ηλεκτρομαγνητικά όπλα «γεννήθηκαν» ως ιδέα κατά τα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου, όταν διαπιστώθηκε η καταστρεπτική ισχύς του Ηλεκτρομαγνητικού Παλμού (ΗΜΠ- EMP, Electromagnetic Pulse), παραγώγου της πυροδότησης ενός πυρηνικού όπλου, εναντίον του ηλεκτρονικού εξοπλισμού: μία πυρηνική έκρηξη ψηλά στην ατμόσφαιρα μπορεί να προκαλέσει την κατάρρευση των δικτύων ηλεκτροδότησης και τηλεπικοινωνιών μίας αντίπαλης χώρας- ακόμα και οι κινητήρες των οχημάτων θα επηρεάζονταν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...