ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

0 ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΙΧΝΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ;; Διαβάστε το- Διαδώστε το. Αξίζει!!!

”Έλα για να δω αν τελικά έχει μείνει ίχνος Ελλάδας μέσα μου”.

Έλα, ρε άτιμε. Έλα να τα πάρεις όλα. Και για όσα πάλεψαν οι πρόγονοί μου και για τα δύο μέτρα κήπο που μου άφησαν οι παππούδες μου. Έλα να πάρεις και τα μεροκάματα, τα σκληρά, που τα έβαζα στην άκρη για μια ώρα δύσκολη, εκείνη της αρρώστιας. .....
Έλα να τα πάρεις όλα. Πάρε και τον ήλιο που τόσο τον γουστάρεις για να λιάζουν οι συφιλιδικοί τα κορμιά τους αποκτώντας το μεσογειακό χρώμα που τόσο επιθυμούν και τόσο απεχθάνονται.
Πάρε ρε, και τις θάλασσές μου να εξάγεις αέριο και τα ποτάμια μου να παράγεις ενέργεια φθηνή μόνο για την πάρτη σου. Πάρε και το γάλα των προβάτων μας και τα στάρια των κάμπων μας.
 

Το ξέρω που το πας, άτιμε. Το πας εκεί που πάντα ήθελες να το φθάσεις. Να καταστήσεις έναν λαό υπηρέτη. Να βλέπω απελπισμένες μεσόκοπες να βγάζουν μεροκάματο σε μπουρδέλα παραπήγματα ενώ οι πιο νέες να φεύγουν καραβιές για τα διεθνή καλογυαλισμένα μπουρδέλα σου. Να βλέπω γέρους να πεθαίνουν από αφόρητο κρύο κλεισμένοι μέσα στα 20 τετραγωνικά λίγο πριν τους τα πάρεις κι αυτά ή από ασφυξία όταν θα τους κλείνεις τον διακόπτη από την συσκευή οξυγόνου λόγω ληξιπρόθεσμων λογαριασμών.

0 Έβαλαν γυμνό άνδρα σε διαφήμιση παιδικών ρούχων! [βίντεο - φωτο]

''Σχόλιο ανοιχτή ματιά: Το μεγαλύτερο ποσοστό υποσυνείδητων μυνημάτων, ειδικά των σεξιστικών,  εμπεριέχονται σε παιδικά προιόντα. Ας μην το θεωρούμε και τόσο τυχαίο αυτό το συμβάν.''


Μια απροσεξία προκάλεσε μεγάλα προβλήματα στην γαλλική εταιρεία παιδικών ρούχων La Retoude.
Μπροστά σε μια έκπληξη βρέθηκαν όσοι επισκέφθηκαν την ιστοσελίδα των παιδικών ρούχων και είδαν ότι σε μια φωτογραφία και ένας γυμνός άνδρας. Κάποιος βιάστηκε κατά τη διαδικασία του Photoshop και δεν «έσβησε» τον γυμνό άνδρα που κάνει μπάνιο πίσω από τα τέσσερα παιδάκια που παίζουν ευτυχισμένα στην παραλία...

0 Παράξενα χαρτονομίσματα του κόσμου

Κάποιοι το χουν «ψάξει» περισσότερο.

0 Ψάρεμα κάτω από τον πάγο (Video)

Ψάρεμα κάτω από τον πάγο
Κι αν το ψάρεμα κάτω από τον πάγο της λίμνης Saarijärvi στην Vaala της Φινλανδίας δεν σας ενθουσιάζει σαν ιδέα, περιμένετε μέχρι να δείτε τις φυσαλίδες στο νερό να κινούνται προς τα κάτω…

1 Η δυναμική της σκέψης

Πιστεύω ότι έχει τύχει σε όλους μας να σκεφτόμαστε επίμονα κάποιον και στην συνέχεια ο συγκεκριμένος άνθρωπος να μας τηλεφωνεί ή να τον βλέπουμε τυχαία στον δρόμο. Επίσης, συμβαίνει να κάνουμε εικόνα μία κατάσταση στο μυαλό μας, είτε επειδή την φοβόμαστε έντονα, είτε γιατί την επιθυμούμε πολύ και μετά από λίγο να βρισκόμαστε σε αυτήν ακριβώς την κατάσταση. Συχνότερα δυστυχώς επαληθεύονται οι φόβοι και οι ανησυχίες μας. Κι αυτό γιατί ο φόβος έχει μεγαλύτερη δύναμη από οποιοδήποτε θετικό συναίσθημα, επειδή είναι βαθιά ριζωμένος μέσα μας και κυριολεκτικά μας καταλαμβάνει.
Τα παραδείγματα που ανέφερα δεν ανήκουν στην σφαίρα του τυχαίου και του συμπτωματικού. Αντίθετα, αποτελούν παραδείγματα του πώς μπορούμε να επηρεάσουμε τα γεγονότα της ζωής μας μέσα από την ενέργεια που εξαπολύουν τα έντονα συναισθήματα που μετουσιώνονται σε σκέψεις.

0 Η ΨΥΧΗ' (ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ) ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ 'Η ΨΥΧΗ' (ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ)'



Δείτε το ντοκιμαντέρ...

0 Το πρώτο Μουσείο Μαλλιών στον κόσμο είναι γεγονός!

Η κυρία Leila Cohoon από το Μισούρι των ΗΠΑ είναι συνταξιούχος κομμώτρια, που ασχολείται με τη διδασκαλία της κομμωτικής τέχνης και την κοσμετολογία, διατηρώντας δική της Σχολή. Η σχέση της με τις… τρίχες όλα αυτά τα χρόνια της έδωσε την ιδέα να δημιουργήσει ένα πρωτότυπο Μουσείο Μαλλιών, το πρώτο στον κόσμο όπου εκτίθενται ανθρώπινα μαλλιά εν είδει έργων τέχνης.
perierga.gr - Το πρώτο Μουσείο Μαλλιών στον κόσμο είναι γεγονός!
Πιο συγκεκριμένα η Leila κατασκευάζει περίτεχνα στεφάνια με μαλλιά και ιδιαίτερα κοσμήματα, τα οποία στη συνέχεια τοποθετεί μέσα σε πλαίσια και τα εκθέτει στο Μουσείο της. Η ενασχόλησή της ξεκίνησε το 1956, όταν έφτιαξε τα πρώτα… έργα τέχνης από μαλλιά που συνέλεγε από το κομμωτήριο που διατηρούσε.

0 Πότε πρέπει να γίνεται ο υπέρηχος του θυρεοειδούς; Τι δείχνει και τι προετοιμασία απαιτείται;

Γράφει ο ακτινολόγος Ξενοφών Τσούκαλης. medlabnews.gr
Το υπερηχογράφημα είναι μια ανώδυνη και ακίνδυνη εξέταση η οποία προσφέρει απεικόνιση διαφόρων οργάνων του σώματος. Το υπερηχογράφημα εφαρμόζεται ευρύτατα στη σύγχρονη ιατρική και σε όλες τις ειδικότητες. Ο όρος υπέρηχος υποδηλώνει ήχο υψηλής συχνότητας που δεν είναι ακουστός από το ανθρώπινο αυτί. Οι ακουστοί ήχοι έχουν εύρος από 20Hz μέχρι 18KHz. Για ήχους πάνω από 18KHz χρησιμοποιείται ο όρος υπέρηχοι.

0 ΔΙΑΔΩΣΤΕ: Η λίστα με τα Κοινωνικά Παντοπωλεία σε όλη την Ελλάδα

ΔΙΑΔΩΣΤΕ: Η λίστα με τα Κοινωνικά Παντοπωλεία σε όλη την Ελλάδα

Από το Όλα Free λάβαμε τη λίστα με όλα τα κοινωνικά παντοπωλεία.
Ευχαριστούμε το «Όλα Free» και την αναδημοσιεύουμε ώστε να είστε ενήμεροι αλλά και να τη...
διαδώσετε εάν το επιθυμείτε:
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ:
Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Νέας Ιωνίας
Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου 3
Τηλέφωνο: 2102793916 – 2102777198 – 2102793785.
Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Παλλήνης
Tηλέφωνο: 210-6604659
Blog
Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαρκόπουλο
Διεύθυνση: Χρ. Μεθενίτη 7, δίπλα στο δημαρχείο
Τηλέφωνο: 2299020173/ 20174

0 ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΠΥΡΑΜΙΔΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Πυραμίδες υπάρχουν παντού στη Γη. Πως όμως είναι δυνατόν όλοι οι αρχαίοι λαοί της Γης να είχαν πυραμίδες και να τις χρησιμοποιούσαν με τον ίδιο τρόπο, χωρίς καμία επικοινωνία αναμεταξύ τους; Οι ιστορικοί κάνουν λάθος; ή κάποιοι αποκρύπτουν την αλήθεια; Ήρθε η ώρα λοιπόν, να μάθετε μια αλήθεια που δεν γνωρίζατε, μέσα από ιστορικά γεγονότα άγνωστα σε εσάς έως σήμερα...

Από το 10000 π.Χ. έως το 3500 π.Χ. (μια περίοδο καταγεγραμμένη ως ''Σκοτεινή εποχή''), οι ιστορικοί παρουσιάζουν τις λιγότερες καταγραφές γεγονότων και εύρεσης αρχαίων αντικειμένων στην ιστορία της ανθρωπότητας. Τα ιστορικά ευρήματα της σκοτεινής εποχής καταστράφηκαν τότε, ώστε να μην μάθει ποτέ κανείς τι συνέβη εκείνο τον καιρό; ή υπάρχουν και αποκρύπτονται μέχρι σήμερα; Η Μασονική πυραμίδα στο δολάριο, με το άγρυπνο μάτι να παρατηρεί, δείχνει ότι κάποιοι άνθρωποι γνωρίζουν όλη την αλήθεια.
« Έχουμε να κάνουμε με ένα μυστήριο που βρίσκεται πέρα από την κοινή λογική.» Δρ. Γκοχέντ, του Πανεπιστημίου του Καΐρου.

0 Τα graffiti της κρίσης στους δρόμους της Αθήνας!

0 New York, New York!

ChurchSquare

Μια μέρα στη Νέα Υόρκη. Δε χρειάζεται να ξέρετε περισσότερα…HD, Full screen και καλό ταξίδι!
 

0 Νίκαια η Όμορφη

Nice
Η Νίκαια (Nice) είναι η πέμπτη πλέον πυκνοκατοικημένη πόλη της Γαλλίας, μετά το Παρίσι, τη Μασσαλία, τη Λυών και την Τουλούζη, με πληθυσμό 348.721 εντός των διοικητικών ορίων της σε μια έκταση 28 τετραγωνικών μιλίων.

Η αστική περιοχή της Νίκαιας (Nice),  εκτείνεται πέρα από τα διοικητικά όρια της πόλης, με πληθυσμό πάνω από 955.000, σε μια έκταση 278 τετραγωνικών μιλίων. Η Νίκαια (Nice), βρίσκεται στη νοτιοανατολική ακτή της Γαλλίας στη Μεσόγειο Θάλασσα και  είναι η δεύτερη μεγαλύτερη γαλλική πόλη στις ακτές της Μεσογείου. Η πόλη είναι το παρατσούκλι της Νίκαιας La Belle,  που σημαίνει Νίκαια η όμορφη. Η Νίκαια (Nice),  είναι η πρωτεύουσα του διαμερίσματος Alpes Maritimes και η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της περιφέρειας Προβηγκίας Άλπεων Κυανής Ακτής, μετά τη Μασσαλία.

Η περιοχή της σημερινής Νίκαιας πιστεύεται ότι είναι μεταξύ των παλαιότερων ανθρώπινων οικισμών στην Ευρώπη. Ένας από τους αρχαιολογικούς χώρους, το  Terra Amata, εμφανίζει απόδειξη χρήσης της φωτιάς. Γύρω στο 350 π.Χ., οι Έλληνες της Μασσαλίας ίδρυσαν μια μόνιμη περιοχή, την οποία ονόμασε Νίκαια, μετά την Nike, τη θεά της νίκης.

0 Το βινύλιο δεν θα πεθάνει ποτέ!

Το cd σημειώνει το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο, καθώς έχει πέσει θύμα του διαδικτύου.

Από την άλλη υπάρχει το κλασσικό βινύλιο, το οποίο το 2011 στάθηκε στο ύψος του. Σύμφωνα με την Telegraph, οι πωλήσεις των κλασσικών δίσκων αυξήθηκαν την περασμένη χρονιά στη Βρετανία κατά 40%!
Στη Γηραιά Αλβιώνα πουλήθηκαν το 2011, 337.000 βινύλια, και αυτός είναι αριθμός ρεκόρ από 2005.
Από την άλλη, οι πωλήσεις cd μειώθηκαν μέσα στο 2011 κατά 13% σε σχέση με το 2010.
Μπορεί το cd να υπερέχει σε πολλούς τομείς σε σχέση με το βινύλιο, ωστόσο το τελευταίο, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ποπ «επανάστασης» και αποπνέει μια ρετρό έκφραση που ακόμα και στις μέρες μας έχει την γοητεία του.

0 Στάχτη από ξύλα, η πολύτιμη

Είναι πολύ ευχάριστο να ζεσταινόμαστε το χειμώνα από την φωτιά, με μια ξυλόσομπα ή τζάκι! 


Από αυτή τη φυσική ζέστη φωτίζεται το σπίτι, ψήνεται το φαγητό, στεγνώνονται τα ρούχα, ζεσταίνεται το νερό, και φυσικά μένει στο τέλος η πολύτιμη στάχτη! 
Δεν πετάμε την στάχτη, δεν είναι καθόλου άχρηστη ή σκουπίδι. 
Συνεχίζουμε να την χρησιμοποιούμε, όπως έκαναν και παλιά και αυτό μας κάνει να νοιώθουμε απερίγραπτη χαρά!

Η στάχτη από ξύλα είναι η σκόνη που έμεινε από την καύση τους . Ξύλα εννοούμε μόνο φυσικά, όχι με βαφές, κόλες ή επεξεργασμένα. Πρέπει να προσέχουμε να μην πετάμε μέσα στην φωτιά πλαστικά, αποτσίγαρα, ή οτιδήποτε άλλο σκουπίδι που μπορεί να μολύνει την στάχτη. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...