ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2012

0 Το πρώτο Μουσείο Μαλλιών στον κόσμο είναι γεγονός!

Η κυρία Leila Cohoon από το Μισούρι των ΗΠΑ είναι συνταξιούχος κομμώτρια, που ασχολείται με τη διδασκαλία της κομμωτικής τέχνης και την κοσμετολογία, διατηρώντας δική της Σχολή. Η σχέση της με τις… τρίχες όλα αυτά τα χρόνια της έδωσε την ιδέα να δημιουργήσει ένα πρωτότυπο Μουσείο Μαλλιών, το πρώτο στον κόσμο όπου εκτίθενται ανθρώπινα μαλλιά εν είδει έργων τέχνης.
perierga.gr - Το πρώτο Μουσείο Μαλλιών στον κόσμο είναι γεγονός!
Πιο συγκεκριμένα η Leila κατασκευάζει περίτεχνα στεφάνια με μαλλιά και ιδιαίτερα κοσμήματα, τα οποία στη συνέχεια τοποθετεί μέσα σε πλαίσια και τα εκθέτει στο Μουσείο της. Η ενασχόλησή της ξεκίνησε το 1956, όταν έφτιαξε τα πρώτα… έργα τέχνης από μαλλιά που συνέλεγε από το κομμωτήριο που διατηρούσε.

perierga.gr - Το πρώτο Μουσείο Μαλλιών στον κόσμο είναι γεγονός!
Αποθήκευσε στη συνέχεια τη συλλογή της στο σπίτι, η οποία έφτασε να αριθμεί κάποια στιγμή πάνω από 300 στεφάνια και περισσότερα από 2.000 κοσμήματα, όλα φτιαγμένα από ανθρώπινες τρίχες!
perierga.gr - Το πρώτο Μουσείο Μαλλιών στον κόσμο είναι γεγονός!
Πρόσφατα αποφάσισε να δημιουργήσει το πρώτο Μουσείο Μαλλιών στον κόσμο, παρουσιάζοντας τα πρωτότυπα αυτά εκθέματα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ορισμένα από τα έργα της έχουν κατασκευαστεί από… τρίχες διασήμων: Τζορτζ Ουάσιγκτον, Αβραάμ Λίνκολν, Τζον Κένεντι και Ρόναλντ Ρήγκαν δίνουν το «παρών» στην πρωτότυπη έκθεση… μαλλιών της Leila.
perierga.gr - Το πρώτο Μουσείο Μαλλιών στον κόσμο είναι γεγονός!

perierga.gr - Το πρώτο Μουσείο Μαλλιών στον κόσμο είναι γεγονός!http://perierga.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...