ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

0 Ἡ Νέα Τάξις πίσω ἀπό τά ἐπεισόδια τῶν ἰσλαμιστῶν;

Ἔγραφα πρὸ χθὲς κάποιες παρατηρήσεις μου γύρω ἀπὸ τὰ γεγονότα τῶν πρεσβειῶν καὶ τὴν συνέχεια τῶν πορτοκαλὶ «ἐπαναστάσεων».
Μοῦ εἶχε φανεῖ ἐν τελῶς περίεργον καὶ παράλογον τὸ νὰ ἐμφανίζονται ἀπὸ τὸ πουθενὰ ἰσλαμιστές, γνῶστες μίας ταινίας, γιὰ τὴν ὁποίαν κατεῖχαν τόσες καὶ τόσες λεπτομέρειες! Κι ἀκόμη πιὸ περίεργον μοῦ φαινόταν τὸ γεγονὸς τῆς ταὐτοχρόνου «ἐξεγέρσεως» σὲ τόσα καὶ τόσα σημεῖα τοῦ πλανήτου.

Τέλος, ἰδιαιτέρως ἐξώφθαλμον ἐφάνταζε τὸ ὅ,τι αὐτοὶ οἱ ἄνθρωποι οὐδεμίαν σχέσιν εἶχαν μὲ τὰ δρώμενα τοῦ κινηματογράφου καὶ τὰ νεώτερά του. 
Τί συνέβῃ καί ἐξ αἴφνης ὅλοι μαζύ μᾶς προέκυψαν ΤΑΛΙΜΠΑΝ;

0 Dzopas: Μυστηριώδης φυλή του Θιβέτ με ελληνική γραφή!

Για περισσότερα από 40 χρόνια, μυστήριο καλύπτει την επονομαζόμενη φυλή Dzopas, που εντοπίζεται κάπου στα σύνορα μεταξύ Κίνας και Θιβέτ. Εξωγήινοι που ζουν πλάι μας ή απλά μια πολύ διαφορετική από εμάς φυλή; Οι Dzopas βρέθηκαν να κατέχουν έναν δίσκο (φωτό) από μια συλλογή 716 δίσκων. Οι δίσκοι αυτοί ονομάζονται τα εξωγήινα πιάτα με τα Ελληνικά γράμματα. Η χρονολογία κατασκευής του δίσκου είναι χιλιάδες χρόνια προ Χριστού.
 

Το υλικό με το οποίο είναι κατασκευασμένος ο δίσκος είναι άγνωστο. Δεν υπάρχει τέτοιο υλικό στη γη. Είναι πιο σκληρό κι από το διαμάντι. Η φυλή των Dzopas του Θιβέτ μιλάει για τον πλανήτη «Ε» και περιγράφουν τον Σείριο, και λένε για τον λαό του ηλίου τους Έλληνες.
 

Ο δίσκος των Dzopas κάθε μισή ώρα χάνει βάρος το οποίο ανακτεί την άλλη μισή ώρα,και από το εσωτερικό του εκπέμπει παράξενους ήχους. Ο αρχηγός των Dzopas είπε στους επιστήμονες που μελετούν το δίσκο ότι το 25.000 π.Χ. περίπου, οι κάτοικοι του πλανήτη «Ε», οι Έλληνες , κατέκτησαν τη γη που είχε βαρύτητα διπλάσια από αυτή του δικού τους πλανήτη. Στο δίσκο διακρίνεται ο εξωγήινος (βέλος), ένας κάστορας και ένα σαυροειδές...

0 NASA: Το Curiosity μπορεί να μεταφέρει γήινους μικροοργανισμούς στον Άρη

Δεδομένων των αναμενόμενων λαθών που έγιναν κατά την προετοιμασία του σκάφους επιφανείας Сuriosity για το διαστημικό ταξίδι του, μαζί με το όχημα έφτασαν στον Άρη και μικροοργανισμοί από τη Γη.Ο λόγος οφείλεται στο ότι δεν αποστειρώθηκαν τα τρυπάνια για τα σκληρά πετρώματα, με τα οποία είναι εξοπλισμένο το κινητό εργαστήριο του Curiosity, σύμφωνα με επίσημη αποδοχή του λάθους από τη NASA.
Είναι πολύ πιθανόν ότι διάφορα είδη μικροβίων δεν θα μπορούσαν να αντέξουν το διαστημικό ταξίδι διάρκειας εννέα μηνών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πολλοί γήινοι μικροοργανισμοί δεν μπορούν να επιζήσουν στις συνθήκες του ταξιδιού....

0 Περίεργες Τούρτες

Περίεργες Τούρτες (19)
Μια ακόμα συλλογή φωτογραφιών από γλυκά έργα τέχνης!

0 Χρειάζονται και οι μέλισσες ένα «ξενοδοχείο»!

perierga.gr - Καλωσήρθατε στο "ξενοδοχείο μελισσών"!Ίσως να αναρωτιέστε -και όχι άδικα- για ποιους λόγους χρειάζονται οι μέλισσες ένα «ξενοδοχείο», αφού κάνουν τις δικές τους κυψέλες; Ωστόσο πολλά είδη είναι μοναχικά ή δεν ζουν σε κυψέλες, αλλά αντ’ αυτού κατασκευάζουν τις δικές τους «φωλιές».


Οι δημιουργοί του «Bee Hotel» που βρίσκεται στο «Place des Jardins» στο Παρίσι παρουσιάζουν μια σειρά από διαφορετικούς λόγους για τους οποίους τα «ξενοδοχεία μελισσών»  είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητα.

2 9/11 Συμβολισμός 2 [Συνωμοσία του Χόλιγουντ]

Δείτε και τις επόμενες φωτογραφίες... Τα συμπεράσματα δικά σας.

0 Πιείτε τον καφέ και φάτε την κούπα…

perierga.gr - "Πιείτε τον καφέ και φάτε την κούπα..."Αν δεν σας αρέσει και τόσο η ιδέα να πίνετε τον καφέ σας σε χάρτινο ή πλαστικό ποτήρι, δεν σας αδικώ καθόλου. Και η γεύση του ροφήματος αλλοιώνεται και το σύνολο των σκουπιδιών αυξάνεται! Δεν θα ήταν, λοιπόν, καλύτερα εάν μπορούσατε να απολαύσετε καλύτερη γεύση αλλά και να περιορίσετε παράλληλα τα σκουπίδια;

Η λύση βρίσκεται σε ένα ευφάνταστο οικολογικό trend που τρώγεται! Ή αλλιώς σε ένα βρώσιμο… μπισκοτο-φλιτζάνι για τον καφέ σας! Μια εταιρεία καφέ με οικολογικές ανησυχίες -και πιο συγκεκριμένα η ιταλική φίρμα Lavazza- φαίνεται πως αποφάσισε να φέρει την αλλαγή.


Πώς; Δημιουργώντας το λεγόμενο «Cookie Cup», που δεν είναι τίποτα άλλο από μια εδώδιμη κούπα καφέ που κατασκευάζεται από μια μπισκοτένια ζύμη! Μάλιστα, καλά διαβάζετε. Κούπα του καφέ από μπισκότο που… τρώγεται! Σχεδιαστής της ο Enrique Luis Sardi από τη Βενεζουέλα, ο οποίος θέλει να φέρει επανάσταση στην καφεστίαση! Η πρωτότυπη και -κυρίως- λαχταριστή κούπα είναι φτιαγμένη από ζύμη μπισκότου και εσωτερικά έχει μια ειδική επικάλυψη από ζάχαρη, η οποία λειτουργεί μονωτικά αλλά και ως φυσικό… γλυκαντικό. Τι σημαίνει αυτό;

0 Ξύλινο πληκτρολόγιο



Η Γαλλική εταιρεία Oree, κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα ξύλινο ασύρματο πληκτρολόγιο.Η σύνδεση του με τον υπολογιστή σας γίνεται μέσο bluetooth, ενώ μπορείτε να παραγγείλετε πληκτρολόγιο για Windows ή Mac, σε US, UK, Canada English και Canada French QWERTY έκδοση.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό σε αυτό το πληκτρολόγιο είναι ότι μπορείτε να ζητήσετε να σας χαράξουν κάποιο προσωπικό κείμενο ή σχέδιο.

0 Απίστευτο πείραμα αντιβαρύτητας με υγρό άζωτο



Αν και οι συσκευές αντιβαρύτητας παραμένουν στη σφαίρα της φαντασίας, επιστήμονες από το Ισραήλ κατάφεραν κάτι εξίσου εντυπωσιακό. Αξιοποιώντας ένα φαινόμενο που ονομάζεται κβαντική παγίδα όχι απλώς κατάφεραν να κάνουν αντικείμενα να μένουν σταθερά στον αέρα αλλά και να «πετούν» προς οποιαδήποτε κατεύθυνση!

Φυσικά το φαινόμενο δεν μπορεί να παρατηρηθεί με οποιοδήποτε αντικείμενο. Ούτε βέβαια υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Ο δίσκος που χρησιμοποιείται στο βίντεο είναι κατασκευασμένος από ειδικό κεραμικό υλικό και έχει ψυχθεί στους -185 βαθμούς Κελσίου. Με τον τρόπο αυτό μετατρέπεται σε υπεραγωγό (δηλαδή σχεδόν τέλειο αγωγο του ηλεκτρικού ρεύματος) και όταν τοποθετηθεί πάνω από μαγνητική επιφάνεια οι μαγνητικές δυναμικές γραμμές τον διαπερνούν και τον κάνουν να αιωρείται στον αέρα! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...