ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

0 ΜΑΤ: Κτηνώδης δύναμη, με ζήλο στις υπηρεσίες καθεστώτων

Κατά τους τελευταίους μήνες, ο ελληνικός λαός πραγματοποιεί διάφορες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, είτε με διαδηλώσεις, είτε με πορείες κλπ.
Όπως είναι φυσικό, σε όλες αυτές τις διαδηλώσεις, το ελληνικό κράτος στέλνει αστυνομικές δυνάμεις και κυρίως ΜΑΤ, για να επιβλέψουν, να προλάβουν ή και να καταστείλουν τυχόν βίαια έκτροπα. Μέχρι εδώ τίποτα αφύσικο.
Ο κόσμος αγανακτεί με τους αστυνομικούς των ΜΑΤ, τους βρίζει, ενίοτε συγκρούεται μαζί τους. Και αυτό φυσιολογικό.

0 Γερμανοί βιομήχανοι αποθέωσαν τον Παπανδρέου

Καταχειροκροτήθηκε ο πρωθυπουργός σήμερα εισερχόμενος στην αίθουσα όπου μίλησε σε Γερμανούς βιομηχάνους. Τέτοιο χειροκρότημα και θερμή υποδοχή είχε πολύ καιρό να βιώσει!

Και πώς να μην είναι χαρούμενοι οι Γερμανοί βιομήχανοι; Σε αυτούς θα πάνε όλα τα περιουσιακά στοιχεία του δημοσίου που ξεπουλάει το ΓΑΠ! Έχουν τον δικό τους άνθρωπο μέσα στην Ελλάδα για να τους χαρίσει φιλέτα” δισεκατομμυρίων ευρώ.

Άλλωστε παρά τις δυσκολίες τέτοιο πλήρες ξεπούλημα λαού και εθνικής κυριαρχίας είναι αξιέπαινη προσπάθεια για τους απογόνους των ες ες!
http://www.ramnousia.com/

0 Δεν πληρώνω χαράτσια...

0 Η Γενική Θεωρία του Αϊνστάιν είναι σωστή σε κοσμικό επίπεδο!

Στη μικροσκοπική, «ειδική» κλίμακα τελευταία δεν φαίνεται να τα πηγαίνει και τόσο καλά, στο «γενικό» συμπαντικό επίπεδο όμως αποδεικνύεται ακαταμάχητος. Το βασικό συμπέρασμα της Γενικής Θεωρίας της Σχετικότητας του Αλβέρτου Αϊνστάιν επιβεβαιώνεται για πρώτη φορά σε κοσμικό επίπεδο από μια ομάδα ερευνητών  του Ινστιτούτου Νιλς Μπορ στη Δανία.
  Η υπόθεση ότι το φως, καθώς βγαίνει από το βαρυτικό πεδίο ενός αστρικού σώματος, χάνει μέρος της ενέργειάς του- και μάλιστα τόσο περισσότερο όσο μεγαλύτερο είναι το βαρυτικό πεδίο- έχει αποδειχθεί στο παρελθόν στο επίπεδο του ηλιακού μας συστήματος.

0 Ραδιενέργεια στα τσιγάρα παραδέχονται οι καπνοβιομηχανίες



Οι καπνοβιομηχανίες γνώριζαν για δεκαετίες ότι ο καπνός του τσιγάρου ήταν ραδιενεργός και δυνητικά καρκινογόνος, αλλά απέκρυπταν τις εν λόγω πληροφορίες από την κοινή γνώμη, σύμφωνα με νέα έρευνα.
Επιστήμονες του UCLA ανακάλυψαν πως η καπνοβιομηχανία ξεκίνησε μελέτες πάνω στις πιθανές συνέπειες στους καπνιστές από ραδιενεργά σωματίδια του στοιχείου πολώνιο-120 στις αρχές της δεκαετίας του ‘60 ακόμα.

0 ΒΙΝΤΕΟ: Προσοχή στο Facebook που παρακολουθεί τους χρήστες!!

Νέα αποκάλυψη: Τo Facebook παρακολουθεί τους χρήστες του ακόμα και όταν δεν είναι συνδεδεμένοι!
Ο hacker υποστηρίζει οτι αυτό συμβαίνει γιατί όταν κάποιος χρήστης κάνει logout απλά αποσυνδέεται από την διαδικτυακή εφαρμογή του Facebook και τα cookies που έχει αφήσει το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο στον browser του χρήστη συνεχίζουν να στέλνουν στοιχεία για τη διαδικτυακή δραστηριότητα του στο facebook.com.
Με αυτό τον τρόπο όπως είναι λογικό το Facebook γνωρίζει για όλες τις σελίδες που επισκέπτονται οι χρήστες του.
Ο μόνος τρόπος για να σταματήσει αυτό, σύμφωνα με τον Αυστραλό hacker, είναι κάθε χρήστης να καθαρίσει τον browser του από τα οποιαδήποτε Cookies έχει αφήσει το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο ή πολύ απλά να χρησιμοποιεί άλλο browser για να μπαίνει στο Facebook και άλλο για να σερφάρει στο διαδίκτυο.
ΠΗΓΗ: NewsIt.gr

0 Ένας πολύχρωμος εξωτικός παράδεισος

Το Willemstad είναι μια τυπική πόλη-λιμάνι. Είναι η πρωτεύουσα του νησιού  Curacao στην Καραϊβική, το οποίο ανήκει στις Ολλανδικές Αντίλλες. Είναι μια πόλη πλούσια σε πολιτισμό και μια από τις πιο πολυσελλεκτικές στον πλανήτη, καθώς στον πληθυσμό των 155.000 κατοίκων αντιπροσωπεύονται 55 εθνικότητες! Από το 1997 είναι μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO.

Willemstad, Ένας πολύχρωμος εξωτικός παράδεισος

0 "Οι Έλληνες,αν θέλουν, μας παίρνουν και τα σώβρακα"!Γερμανός Καθηγητής στο Spiegel!

Το Der Spiegel μας έχει συνηθίσει σε πολύ αρνητικά για την Ελλάδα δημοσιεύματα. Δεν ξέρουμε τι …κρίση έπιασε τους Γερμανούς, αλλά η συνέντευξη του Albrecht Ritsch, Wirtschaftshistoriker (καθηγητή Ιστορίας της Οικονομίας) που δημοσιεύει είναι εκπληκτική και πρέπει να τη διαβάσουν πολύ προσεκτικά η Μέρκελ,ο Σόϊμπλε κι όλοι όσοι έχουν κάνει πειραματόζωο την Ελλάδα!

Ο καθηγητής σε γενικές γραμμές:


•Θυμίζει τις μεγάλες χρεοκοπίες της Γερμανίας και υπενθυμίζει ότι το οικονομικό της θαύμα το οφείλει στις ΗΠΑ!


0 Πως θα καταλάβετε τους ψεύτες...

Μια ομάδα επιστημόνων από τη Βρετανία, έφτιαξε έναν πρωτοποριακό ανιχνευτή ψεύδους που υπόσχεται να ξεσκεπάσει όσους λένε ψέμματα.

Η συσκευή θα αξιοποιεί τις διακυμάνσεις στη θερμοκρασία του προσώπου (γύρω από τα μάγουλα και τα μάτια).
Βρετανοί ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Μπράντφορντ αξιοποίησαν την τεχνολογία θερμικής απεικόνισης για την κατασκευή του ανιχνευτή ψεύδους.
«Αναπτύξαμε ένα σύστημα με το οποίο μπορούμε να αναλύσουμε τα δεδομένα από τα πρόσωπα των ανθρώπων για να ανιχνεύσουμε τα ψέματα», δήλωσε ο καθηγητής Χασάν Ουγκέιλ.
Μια ειδική κάμερα θερμικής απεικόνισης καταγράφει τις διακυμάνσεις στη θερμοκρασία του προσώπου κατά τη διάρκεια των απαντήσεων που δίνει ένας άνθρωπος σε συγκεκριμένες ερωτήσεις που του υποβάλλονται.

0 ΒΙΝΤΕΟ: Όταν ο Γιώργος ήταν κατά των απολύσεων!!

Σχόλιο ανοιχτή ματιά: Δείτε το έχει γέλιο. Δείτε πόσο καραγκιόζηδες μπορεί να γίνουν ορισμένοι άνθρωποι.

Η εκπομπή «Ελληνοφρένεια» μέσα από τον διαδικτυακό της τόπο ήρθε να μας ξανα θυμίσει το καταπληκτικό βίντεο από το 1991, όταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Παπανδρέου συμπαραστεκόταν «ενεργά» στους αγώνες της ΠΥΡΚΑΛ.. και έκανε καθιστική διαμαρτυρία «παρακωλύοντας» τις συγκοινωνίες…
Βρε πως αλλάζουν οι καιροί..
Τα ίδια έκανε και ο κ. Παπακωνσταντίνου στο θέμα της ΔΕΗ.. που άλλα έλεγε πριν, όπως επανειλημμένως έχει καταγγείλει ο κ. Φωτόπουλος της ΓΕΝΟΠ..
ΠΗΓΗ: parapolitika.gr

0 Ο …αναρχικός Οδυσσέας Ελύτης

«Ο κόσμος έχει κουραστεί ν’ ακούει κηρύγματα που δεν έχουν αντίκρισμα ή που το ίδιο το αντίκρισμα τους τα διαψεύδει.
Η έμφυτη τάση του ανθρώπου ν’ αλλάξει την απαράδεκτη σήμερα τάξη του κόσμου, αυτή η επαναστατική του διάθεση, διοχετεύεται σε σχήματα, καλουπάρεται και διατίθεται στο εμπόριο των κοινωνικών ιδεών, κατά τρόπο που υποβιβάζει τη νοημοσύνη του και εξαφανίζει την ατομικότητά του. Η διχρωμία των καιρών μας -η δεξιά και η αριστερά- καλύπτει το αληθινό πρόβλημα του ανθρώπου, που, βέβαια, βρίσκεται πολύ πιο πέρα από το αν θα φορέσει καλύτερο ή όχι παντελόνι. Κάτι τέτοιο είναι η χειρότερη τυραννία...
 

0 Το "Ουράνιο Παλάτι" στο διάστημα! Ανήσυχοι οι αμερικανοί...

Ένα μεγάλο άλμα  προς την κατάκτηση του διαστήματος πραγματοποιεί σήμερα η Κίνα. Ο Τιανγκόνγκ-1, που στη μανδαρινική σημαίνει "Ουράνιο Παλάτι", αναμένεται να τεθεί σε τροχιά γύρω από τη Γη, δίνοντας έτσι το σήμα εκκίνησης για ένα άκρως φιλόδοξο διαστημικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει διαστημικό σταθμό και επισκέψεις επανδρωμένων διαστημοπλοίων μέχρι το 2020.
 Με μήκος 18 μέτρα και βάρος 8,5 τόνους, είναι το πρώτο κινεζικό διαστημικό εργαστήριο που μπορεί να φιλοξενήσει ανθρώπους . Σχεδιασμένο να έχει ζωή δύο ετών το πειραματικό αυτό εργαστήριο, το οποίο τροφοδοτείται από δύο συστήματα ηλιακών συλλεκτών, θα περιμένει το μη επανδρωμένο διαστημόπλοιο Σενζού-8, το οποίο θα προσδεθεί σ' αυτό στις αρχές του ερχόμενου χρόνου.

0 Chemtrails - Προσπάθεια δολοφονίας του Nicola Aleksic!

Ενώ λοιπόν όπως έγραφα νωρίτερα κάποια έντυπα τώρα μόλις αρχίζουν δειλά δειλά να γράφουν για το ζήτημα των δηλητηρίων που ψεκάζονται στους ουρανούς της Γης μας -από το 1998 συστηματικά- κάποιοι άλλοι αγωνιστές και ερευνητές ενημερώνουν τους συμπολίτες τους και ρισκάρουν ακόμη και τη ζωή τους στην προσπάθεια παύσης της γενοκτονίας των λαών!

Στους ανθρώπους αυτούς που με παράστημα, ήθος, θάρρος και ανθρωπιά ομολογούν την αλήθεια και καλούν σε κοινό αγώνα, συμπεριλαμβάνεται ο Σέρβος Nikola Aleksic, που μιλά έξω από τα δόντια ζητώντας άμεση παύση των μεταλλαγμένων τροφίμων και των χημικών αεροψεκασμών/ chemtrails.
Δείτε τι λέει στο σχετικό βίντεο:

0 14 Φωτογραφίες στο Google και Ξέρω…

«Εάν κοιτάξω αρκετά καλά 14 φωτογραφίες σας, τα μηνύματα σας, την τοποθεσία σας, και χρησιμοποιήσω Τεχνητή Ευφυΐα», είπε ο Eric Schmidt, «μπορώ να προβλέψω που θα πάτε, τι θα κάνετε ΠΡΙΝ το κάνετε.» Ο Eric Schmidt μίλησε στο συνέδριο Techonomy στην λίμνη Tahoe  και έριξε μερικές ρητορικές βόμβες. Ο πρόεδρος της Google, Eric S. Schmidt είπε «Οι Άνθρωποι Δεν Είναι Έτοιμοι για την Τεχνολογική Επανάσταση» «People Aren’t Ready for the Technology Revolution». © Marshall Kirkpatrick / August 4, 2010...

0 Ντοκιμαντερ: H κατάρευση

0 Εννέα διατροφικές οδηγίες για μια καλύτερη διατροφή

Οι τροφές που επιλέγουμε καθημερινά να καταναλώσουμε έχουν μια άμεση επίδραση στη ζωή μας και σε μας. Το πιο άμεσο είναι η ευχάριστη γεύση ή η οσμή που έχουν και μας ικανοποιούν. Οι τροφές όμως και συνολικότερα η διατροφή μας μπορεί να έχουν μια μακροχρόνια επίδραση στην υγεία μας, να την κάνουν καλύτερη ή ακόμα και να την προφυλάξουν από παθολογικές καταστάσεις (μερικές από αυτές χρόνιες ή και θανατηφόρες).

Μπορεί ακόμα η διατροφή μας να αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο αντιμετώπισης κάποιων άλλων ή ακόμα και να συνεισφέρουν σημαντικά στην ανάρρωση ή την επούλωση τραυμάτων ή πληγών.

0 Η αγνωστη Βόρεια Εύβοια (Μέρος Β’)



Οι διαδρομές, οι δραστηριότητες, τα ιστορικά μνημεία και οι καλύτερες προτάσεις διαμονής

Διαδρομές

Η Βόρεια Εύβοια είναι το πιο δασωμένο κομμάτι του νησιού Εύβοια. Εκτός από το Καντήλι και τον Πυξαριά (τη βόρεια απόληξη της Δίρφυος) είναι τόπος χωρίς πολύ ψηλά βουνά. Το τοπίο, όμως, είναι σκεπασμένο από πυκνά πευκοδάση που συχνά φτάνουν ως την άκρη του γιαλού. Στις ανατολικές ακτές που βρέχονται από τα νερά του Αιγαίου, ελαιώνες ατελείωτοι σκεπάζουν τις ημιορεινές εκτάσεις κοντά στη θάλασσα, ενώ στους μεγάλους κάμπους της Ιστιαίας και του Αγιόκαμπου καλλιεργούνται πολλά κηπευτικά. Το οδικό δίκτυο είναι παλιό και οι δρόμοι στενοί με στροφές που κρύβουν, όμως, πανέμορφες εικόνες.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...