ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

0 Μωρό 275 γραμμαρίων

Σύμφωνα με τους γιατρούς ενός νοσοκομείου στην Γερμανία γεννήθηκε και επέζησε το πιο μικρό μωρό στην ιστορία, το βάρος του οποίου ήταν 275 γραμμάρια. Στην πραγματικότητα οι επιστήμονες δηλώνουν πως ένα μωρό που γεννιέται κάτω από 350 γραμμάρια είναι αδιανόητο να επιζήσει.
Σύμφωνα με τον Στέφαν Βέλερ, εκπρόσωπο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Γκέτινγκεν, το μικροσκοπικό αυτό νεογέννητο είναι ένα αγοράκι, που γεννήθηκε κατά την....
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
25η εβδομάδα της κύησης και τελικά, παρέμεινε για έξι μήνες σε μονάδα εντατικής θεραπείας για νεογνά, από την οποία βγήκε το Δεκέμβριο όταν το βάρος του έφτασε τα 3,7 κιλά.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως οι γιατροί ήλεγξαν όλα τα στοιχεία που είναι διαθέσιμα παγκοσμίως για τα πρόωρα μωρά και δεν βρήκαν άλλο μωρό με μικρότερο βάρος από αυτό που να έχει επιζήσει.
 
blogareis.blogspot.com

0 Μάθημα Πίστης - Μάθημα ΖΩΗΣ

Αυτό το σκυλάκι ήλθε στη ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων του 2002. Γεννήθηκε με 2 πόδια. Φυσικά δεν μπορούσε να περπατήσει. Ακόμη και η μητέρα του δεν το ήθελε !

Ο πρώτος του ιδιοκτήτης δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να επιβιώσει και έτσι σκέφτηκε την ευθανασία.

Μετά όμως συνάντησε την τωρινή του ιδιοκτήτρια, Jude Stringfellow, η οποία θέλησε να το φροντίσει. Αποφάσισε να το εκπαιδεύσει να περπατάει ....

στα δυο του πόδια ! Το ονόμασε Faith (πίστη)
Στην αρχή έβαλε την Πίστη πάνω σε μια σανίδα σέρφινγκ για να αισθανθεί την κίνηση.Μετά χρησιμοποίησε φυστικοβούτυρο σε ένα κουτάλι σαν κίνητρο και αμοιβή ώστε το σκυλί να στέκεται στα δυο του πόδια και να χοροπηδάει. Ακόμη και το άλλο σκυλί στο σπίτι ενθάρρυνε την Πίστη να περπατήσει.

Σαν από θαύμα μετά από 6 μήνες η Πίστη έμαθε να ισορροπεί στα πίσω πόδια της και με πηδηματάκια να προχωράει. Μετά από περισσότερη προπόνηση στο χιόνι κατάφερε να αρχίσει να περπατάει σαν άνθρωπος 

Τώρα η Πίστη τρελαίνεται να κάνει βόλτες ! Και φυσικά όπου πηγαίνει τραβάει την προσοχή των ανθρώπων. Γρήγορα έγινε διάσημη και έχει εμφανιστεί σε διάφορα τηλεοπτικά σόου και γνωστές εφημερίδες.
Εκδόθηκε για αυτήν ένα βιβλίο που τιτλοφορείται «Με λίγη Πίστη». Της έγινε επίσης πρόταση να πρωταγωνιστήσει σε μια από τις επόμενες ταινίες του Χάρυ Πότερ.
Η ιδιοκτήτρια της Jude Stringfellοw παραιτήθηκε από την θέση της δασκάλας που είχε και σχεδιάζει να γυρίσει όλο τον κόσμο με την Πίστη για να διδάξει ότι ακόμη και χωρίς ένα τέλειο σώμα, η ψυχή μας είναι πάντα τέλεια 
Στη ζωή υπάρχουν πάντα ανεπιθύμητα γεγονότα και για να μπορέσουμε να νιώσουμε καλύτερα, θα πρέπει να καταφέρουμε να τη δούμε από μια διαφορετική οπτική γωνία.

 Εύχομαι αυτό το μήνυμα να μας αφυπνίσει έτσι ώστε να νιώσουμε ευγνώμωνες και να εκτιμούμε κάθε μοναδική μέρα της ζωής μας.
Η Πίστη είναι η συνεχής απόδειξη του θαύματος της ζωής. 
 blogareis.blogspot.com

0 Τα φυτά διαθέτουν μία μορφή ευφυίας! Σκέφτονται και θυμούνται!

"Τα φυτά μπορούν να "θυμούνται" και να "αντιδρούν" σε πληροφορίες που λαμβάνουν μέσω του φωτός", υποστηρίζει μελέτη του Πανεπιστημίου της Βαρσοβίας, που δημοσιεύτηκε πρόσφατα.

Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν οι ερευνητές, αφού "σκάναραν" τα φύλα των φυτών ώστε να καταγράψουν τα μέρη που ενεργοποιούνται όταν αυτά δέχονται πάνω τους το φως. Αυτό που βρήκαν είναι ότι τα φυτά "μαζεύουν" πληροφορίες, τις επεξεργάζονται και αντιδρούν ανάλογα.

"Εκθέσαμε μόνο το κάτω μέρος του φυτού σε φως συγκεκριμένου χρώματος και παρατηρήσαμε τις αλλαγές που ...έγιναν στο πάνω μέρος του", εξηγησε στο BBC ο καθηγητής Stanislaw Karpinski από το Τμήμα Επιστημών Ζωής του Πανεπιστημίου της Βαρσοβίας, επικεφαλής αυτής της έρευνας. "Διαπιστώσαμε ότι οι πληροφορίες μεταβιβάζονται σε όλη την έκταση του φυτού με ειδικά κύτταρα, όπως ακριβώς τα νευρικά κύτταρα των ανθρώπων μεταβιβάζουν τις πληροφορίες στον εγκέφαλο", πρόσθεσε.

"Η μεγάλη έκπληξη όμως ήταν ότι οι αλλαγές αυτές συνέχισαν να συμβαίνουν και όταν το φως απομακρύνθηκε", συμπλήρωσε. Αυτό - κατά τους ερευνητές- σημαίνει ότι τα φυτά "θυμούνται" το ερέθισμα ακόμα κι όταν αυτό δεν είναι πλέον εκεί.

Αντιδρούν διαφορετικά στο κάθε χρώμα!

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, αφού όπως εξήγησε ο καθηγητής οι αντιδράσεις των φυτών ήταν διαφορετικές ανάλογα με το χρώμα του φωτός που έπεφτε πάνω τους. "Υπήρξαν χαρακτηριστικές αλλαγές για το κόκκινο, το μπλε και το λευκό φως", διευκρίνησε!

Η υποψία των επιστημόνων είναι πως τα φυτά μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες που λαμβάνουν κωδικοποιημένες με το φως, για την δημιουργία χημικών αντιδράσεων. Ενδεχομένως, λένε, να αξιοποιούν τις πληροφορίες αυτές για να αναπτύσουν ανοσία κατά των ασθενειών!

"Είναι μία μορφή ευφυίας"!

Η καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Leeds Κριστίν Φουαγιέ, σχολίασε ότι "η μελέτη πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα την κατανόησή μας για τον κόσμο των φυτών. Είναι σαφές ότι τα φυτά πρέπει να επιβιώσουν από "στρεσογόνες" καταστάσεις, όπως είναι το κρύο και η ζέστη. Αυτό απαιτεί εκτίμηση της εκάστοτε κατάστασης. Αυτό είναι μία μορφή ευφυίας" κατέληξε!

obelix7.blogspot.com

0 Παιδικές απορίες...γράμματα παιδιών στο Θεό

http://3.bp.blogspot.com/_xDHQJe-BXSc/TFpycfpx78I/AAAAAAAAAX8/8-BC7YYrINY/s1600/%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B95.pngΜε συγχωρείς που δεν σου έγραψα νωρίτερα.
Μόλις αυτή τη ßδοµάδα έµαθα να γράφω.
Μάρθα


-Αγαπητέ Θεέ, γιατί πρέπει να προσεύχοµαι αφού έτσι κι αλλιώς
ξέρεις τι θέλω; Αν όµως σ' ευχαριστεί αυτό θα προσεύχοµαι.
Σιού
-Αγαπητέ Θεέ,
αν ζούµε µετά το θάνατό µας,τότε γιατί να πεθάνουµε;
Ρόν
-Αγαπητέ Θεέ, το αντρόγυνο στο...
διπλανό διαµέρισµα τσακώνεται για τα καλά
όλη την ώρα. Θα έπρεπε ν' αφήνεις να παντρεύονται µόνο οι πολύ καλοί φίλοι.
Νάν

-Αγαπητέ Θεέ, πώς έγινε και δεν εφεύρες κανένα καινούργιο ζώο τελευταία;
Έχουµε πάντα τα ίδια τα παλιά.
Τζώννυ

-Αγαπητέ Θεέ, ξέρω που λέει να γυρίζεις και το άλλο σου µάγουλο, τι γίνεται
όµως αν η αδερφή σου σε χτυπήσει στο µάτι;
Με αγάπη Τζέρεσσο

-Αγαπητέ Θεέ, αν δεν πάρεις πίσω το µωρό, δεν θα καθαρίσω το δωµάτιό µου.
Τζόυ

-Αφού δεν θέλεις οι άνθρωποι να λένε κακά λόγια, γιατί τα εφεύρες;
Ευγένιος

-Αγαπητέ Θεέ, ο Ντόναλντ έσπασε τη γυάλα,όχι εγώ. Τώρα πια το έχεις και γραφτό.
Τζαίην

-Αγαπητέ Θεέ, ήθελες πράγµατι η καµηλοπάρδαλη να είναι έτσι,ή µήπως έκανες λάθος;
Νόρµα
-Αγαπητέ Θεέ, θα µπορούσες να γράψεις µερικές ακόµα ιστορίες;
Τις διαßάσαµε όλες αυτές που έγραψες και τις ξαναρχίσαµε.
Με ευγνωµοσύνη
Έµιλυ
-Διαßάσαµε ότι ο Θωµάς Έντισοναν ακάλυψε το φως. Εγώ νόµιζα ότι το είχες ανακαλύψει εσύ.
Ντόνα

-Αγαπητέ Θεέ, είσαι πλούσιος ή µόνο διάσηµος;
Στήßεν

-Πώς ήξερες ότι ήσουνα Θεός;
Τσάρλυ

-Αγαπητέ Θεέ, στις απόκριες θα ντυθώ διάßολος. Σε πειράζει;
Μάρνιε

-Αγαπητέ Θεέ, η δασκάλα λέει ότι οι µέρες άλλοτε µικραίνουν κι άλλοτε
µεγαλώνουν... Δεν µπορείς να καταλήξεις σε µια απόφαση;
Μίντυ
-Αντί ν' αφήνεις τους ανθρώπους να πεθαίνουν και να φτιάχνεις άλλους,
γιατί δεν κρατάς αυτούς που έχεις τώρα;
Τζέην

-Αγαπητέ Θεέ, είναι καλύτερα τ' αγόρια από τα κορίτσια;Ξέρω πως είσαι
αγόρι, αλλά προσπάθησε να είσαι δίκαιος.
Σύλßια

-Αγαπητέ Θεέ, ελπίζω να µην έχουν καµιά ιδιαίτερη αξία τα µυρµήγκια,
γιατί τα πατάω όλη την ώρα.

0 Μαθήματα μείωσης της ανεργίας δίνει η Τουρκία - Γιώργος ακούει;

Το συμφέρον των Τούρκων πολιτών στην εργασία αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα για την κυβέρνηση Ερντογάν

Ένας νέος Νόμος πέρασε πρόσφατα από την Τουρκική Βουλή με αντικείμενο την μείωση της ανεργίας. Όπως αναφέρει δημοσίευμα μεγάλης τουρκικής εφημερίδας σύμφωνα με τον νέο .....
..Νόμο κάθε επιχειρηματίας που επιθυμεί να προσλάβει νόμιμα διαμένοντα στην Τουρκία αλλοδαπό, θα πρέπει να έχει προσλάβει πρώτα 5 Τούρκους εργαζόμενους.
Αν η επιχείρηση επιθυμεί να προσλάβει και δεύτερο αλλοδαπό θα πρέπει να έχει .....

μεριμνήσει για την πρόσληψη 5 ακόμα Τούρκων υπηκόων. Ο νέος Νόμος τέθηκε σε εφαρμογή της Τρίτη και περιλαμβάνει μία ειδική μεταχείριση για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς του τουρισμού της διασκέδασης του κινηματογράφου και των τηλεοπτικών παραγωγών, όπου η απασχόληση 10 Τούρκων υπηκόων επιτρέπει στην εταιρεία να απασχολεί περισσότερους από δύο νόμιμους αλλοδαπούς.
Επιπρόσθετα ο νέος Νόμος δεν αφορά τους αλλοδαπούς που εργάζονται στην Τουρκία ως οικιακοί βοηθοί. Με την ανεργία στην Ελλάδα να καλπάζε,ι όπου σύμφωνα με τα στοιχεία της ΓΣΕΕ στο α' τρίμηνο του 2010 οι άνεργοι πανελλαδικά ήταν 570.000 (11,7% του ενεργού πληθυσμού), ενώ το 2009 έφταναν τους 446.000 (αύξηση κατά 26,7%), διερωτάται κανείς αν η οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση που εκλέχτηκε από Έλληνες πολίτες και έχει υποχρέωση να υπηρετεί τους Έλληνες και του κοινοτικούς πολίτες, θα μπορούσε να εφαρμόσει μία αντίστοιχη πολιτική για τους μη κοινοτικούς αλλοδαπούς στην χώρας μας.
Ο Γιώργος Παπανδρέου προφανώς δεν "ακούει", αφού την περισσότερη ώρα της ημέρας (για τη νύχτα δεν γνωρίζουμε) έχει το κεφάλι του μέσα στο... νερό


anti-ntp.blogspot.com

0 H Google άλλαξε το όνομα της Σάμου στο χάρτη!

Ακόμα ένα χαρτογραφικό λάθος έκανε η Google αφού μετονόμασε το νησί της Σάμου σε Μαγκάιβερ.

Εδώ και 2 ημέρες, όποιος χρήστης μπει στην υπηρεσία χαρτών της Google και ψάχνει τη Σάμο δεν πρόκειται να την βρει αφού η Google κατά λάθος την έχει ονομάσει Μαγκάιβερ.Παρόλο όμως που οι χρήστες έχουν στείλει παραπονετικά e-mail στην εταιρία, η Google, δεν έχει...
...επικοινωνήσει με κανέναν χρήστη προκειμένου να τον ενημερώσει ότι προσπαθεί να εξακριβώσει τις καταγγελίες, και συνεχίζει να μην διορθώνει το όνομα του ελληνικού νησιού.

Δεν είναι όμως το μόνο λάθος που έχει κάνει η Google αφού πριν καιρό, είχε εμφανίσει την Ξάνθη με το Τουρκικό όνομα Eskige και γι' αυτό το περιστατικό χρειάστηκε αρκετός καιρός για να γίνει διόρθωση ενώ πριν λίγες μέρες εμφάνισε της σημαία των Σκοπίων δίπλα στο Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης.

Τέλος τα ελληνικά γραφεία της Google, γνωρίζουν το λάθος αλλά για την ώρα, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γι' αυτό, επειδή όλες οι διορθώσεις γίνονται μόνο από τα κεντρικά στις ΗΠΑ.
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...