ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

0 Το παράξενο σπίτι με τα 100 παραθυράκια!

Ο αρχιτέκτονας Takeshi Hosaka δέχτηκε με μεγάλη του χαρά μια παράξενη παραγγελία, προκειμένου να δημιουργήσει ένα σπίτι πολύ διαφορετικό από τα άλλα. Το «Room Room house» στο Τόκιο της Ιαπωνίας επρόκειτο να κατοικηθεί από κωφάλαλους γονείς και τα δύο υγιή παιδιά τους.
perierga.gr - Το παράξενο σπίτι με τα 100 παραθυράκια!
«Όταν ήρθαν να με βρουν, το πρώτο πράγμα που ζήτησαν ήταν να μπορούν να επικοιωννούν ανά πάσα ώρα και στιγμή με τα παιδιά τους στη νοηματική αλλά και να τα βλέπουν οπουδήποτε είναι -μέσα ή έξω από το σπίτι- χωρίς τίποτα να εμποδίζει την οπτική επαφή με αυτά», λέει ο αρχιτέκτονας...

0 Άκου ανθρωπάκο ...Έλληνα βολεμένε!!

Άκου ανθρωπάκο ...Ελληνα βολεμένε!!
Επέλεξες να γυρίσεις την πλάτη στην πατρίδα σου δεύτερη φορά για να συνεχισεις να είσαι πρεζόνι και δολωμένος σε ότι οι εχθροί της ανθρωπότητας σε εκπαίδευσαν να πιστεύεις!

Όλα αυτά που σήμερα θα πανηγυρίσεις σαν νίκη μικρέ ανθρωπάκο θα είναι όλα όσα σύντομα θα βλαστημήσεις και θα καταραστείς!!

Τα ζωγραφιστά χαρτάκια μικρέ ανθρωπάκο που προσπαθείς να υπερασπίσεις βάζοντας πάνω από το έθνος σου, πάνω από την φυλή σου, πάνω από τα παιδιά σου θα είναι αυτά που θα σε καταντήσουν χωρίς να έχεις στον ήλιο μοίρα!

Μικρέ ανθρωπάκο Ελληνα εσύ που σήμερα έπραξες το "δημοκρατικό" σου δικαίωμα (μια δημοκρατία που όλοι όσοι δεν έχουν δικαίωμα να ψηφίζουν τελικά ψηφίζουν...φαντάσου ότι σήμερα ψήφισε και ο Παπανδρέου και ο πάγκαλος και οι παρέες τους και οι φοροφυγάδες και οι τραβεστί και οι αλλοδαποί και οι δολοφόνοι ληστές και και και γαμώ την δημοκρατία σας) θα υποστείς όλο το βάρος της μικρότητας σου μιας και για εσένα η έννοια ηθική και πατρίδα είναι μικρότερη από το πορτοφόλι σου, το ακινητακι σου, το κινητουλι σου.. προτίμησες σήμερα δηλαδή μικρέ ανθρωπάκο Ελληνα να συνεχίσεις να είσαι διαχειριστής στην ζωή σου και όχι ιδιοκτήτης της ζωής σου!!!!

0 Ο κυβερνοπόλεμος είναι εδώ!

Η αποκάλυψη των ιών Flame και Stuxnet απειλεί τη βιομηχανία και το σύνολο του ψηφιακού πολιτισμού μας
Ο κυβερνοπόλεμος είναι εδώ!
To «τζίνι που λεγόταν Stuxnet» χτύπησε ιδιαίτερα επιλεγμένους στόχους
Υπάρχουν πολλά – ίσως τα περισσότερα – σ’ αυτόν τον κόσμο που δεν είναι αυτό που δείχνουν. Πάρτε για παράδειγμα το Διαδίκτυο: Για όλους όσοι το παρακολουθούμε από γεννησιμιού του (τα «τεχνοφρικιά», καταπώς μας αποκαλούσε ο πρώτος μου διευθυντής στο «Βήμα»), το Διαδίκτυο ήταν και είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στον πολιτισμό του ανθρώπου. Είναι ο μοναδικά δυναμικός ιστός πανανθρώπινης επικοινωνίας, οικονομικής συναλλαγής και καταχώρισης πληροφορίας, η υπέρτατη εγκυκλοπαίδεια της ανθρώπινης δραστηριότητας. Κι αν η επίδρασή του στον καθένα μας, ατομικά, είναι γνωστή και προφανής, οι πιο πρόσφατες μετρήσεις καταδεικνύουν με αριθμούς τον καταλυτικό ρόλο του και στην παγκόσμια οικονομία:

0 "Γονατίζω για να βάλω δύναμη να σηκωθώ"

Η εικόνα αφιερωμένη σε όλους εκείνους που έχουν την Ελλάδα ξεγραμμένη και κυρίως στους αξιότιμους δανειστές μας που άπληστα δάνειζαν με υψηλά επιτόκια την εγχώρια οικονομική και πολιτική ελιτ και ζουν από τους τόκους: Το αίμα του ελληνικού λαού.

Το μήνυμα που στέλνει όλος ο Ελληνισμός δεν επιδέχεται αμφισβήτησης: "Γονατίζω για να βάλω δύναμη να σηκωθώ" και είναι γραμμένη σε βυζαντινή γραμματοσειρά. Άλλωστε η πτώση της ελληνικής αυτοκρατορίας το 1453 και η μετέπειτα πορεία του Ελληνισμού είναι ένας πολύ ισχυρός συμβολισμός...


0 Φοβισμένα ανθρωπάκια της μεταπολίτευσης καιρός να μας αδειάζετε την γωνιά!

Γράφει ο Νίκος Ζερβός

Τώρα που είναι επίσημο οτι δεν μας σώζει τίποτα, τώρα που οι ευρωπαίοι τρίβουν τα χέρια τους, τώρα που τα τσιράκια τους αντί να είναι φυλακή κυβερνούν πάλι μπορώ να κάνω τον δικό μου απολογισμό.

Η καταστροφική γενιά του πολυτεχνίου που δημιούργησε και συντήρησε αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα έκανε για άλλη μια φορά το "θαύμα" της.

Οι φοβισμένοι αυτοί άνθρωποι το ελάχιστο που μπορούσαν να κάνουν για να εξιλεωθούν στα μάτια των παιδιών τους και των εγγονιών τους, ήταν να τους ρωτήσουν τι θέλουν να ψηφίσουν. Να τους πουν οτι αυτή η ψήφος αφορά τα παιδιά τους και όχι τους ίδιους και να ψηφίσουν με βάση τις επιθυμίες των παιδιών τους ή να μην ψηφίσουν καθόλου...

0 Ψυχοπαθής η Merkel κατά το Spiegel!!

Γράφει η Σοφία Τ.
(τι να πούμε όταν τα λένε ΚΑΙ Γερμανοί)

Στοναντίποδα των σκουπιδιών BILD και των όχι πλέον έγκυρων γερμανικών FINANCIAL TIMESπου μας προκάλεσαν, έβρισαν και επενέβησαν στις αποφάσεις ΜΑΣ για την πατρίδα ΜΑΣ, το DER SPIEGEL βάζει την Γερμανίδα καγκελάριο Angela Merkel στην θέση της. DERSPIEGEL:

Αδιέξοδη η πολιτική της Merkel «Η πολιτική της Merkel θυμίζει περισσότερο ένα ψυχοπαθή που έχει στρέψει το πιστόλι στο κεφάλι του και παράλληλα απειλεί τους υπόλοιπους». Με αυτά τα λόγια περιγράφει την «παράλογη» πολιτική της ΚαγκελαρίουMerkel στην ευρωζώνη ο Wolfgang Münchau σε κεντρικό του άρθρο στο γερμανικό περιοδικό DER SPIEGEL...

0 Σε τρία χρόνια κάθε αμερικανός πολίτης πρέπει να είναι τσιπαρισμένος. Κατατέθηκε το νομοσχέδιο (VIDEO)

Όπως κυκλοφορεί ήδη στα blogs, αλλά όχι στα ειδησειογραφικά sites, τo νομοσχέδιο "υγειονομικής φροντίδας" προϋποθέτει εμφύτευση μικροτσίπ σε όλους τους αμερικανούς πολίτες!!! Το Νομοσχέδιο σχετικά με την Υγειονομική Φροντίδα στην Αμερική, ή εν συντομία το νομοσχέδιο H.R. 3200, μόλις εγκρίθηκε στο Κογκρέσο και ως εσωτερική του προϋπόθεση περιλαμβάνει το τσιπάρισμα όλων των Αμερικανών πολιτών!!!

Τα σχέδια και οι ζυμώσεις για την «νομοθετική» και νομικά επικυρωμένη εμφύτευση μικροτσίπ στους αμερικανούς πολίτες είχαν ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο του 2004. Το κείμενο της Αρχής Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA, Food and Drug Administration) που χρονολογείται από τις 10 Δεκεμβρίου του 2004 ονομάζεται Αρχείο Ειδικής Κατεύθυνσης Τάξης Β': Εμφυτεύσιμο Σύστημα Μεταφοράς Ραδιοσυχνοτήτων για την Αναγνώριση των Ασθενών και την Υγειονομική Πληροφόρηση ("Class II Special Guidance Document: Implantable Radiofrequency Transponder System for Patient Identification and Health Information).

Το δεκασέλιδο αυτό έγγραφο υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα της Αρχής Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής και μπορείτε να το διαβάσετε εδώ! Το συγκεκριμένο έγγραφο δεν είχε νομική δεσμευτικότητα, αλλά έθεσε τις βάσεις για το τωρινό νομοσχέδιο-έκτρωμα και παρείχε το πλαίσιο για την «ασφαλή» τοποθέτηση των μικροτσίπ στους ασθενείς σύμφωνα με επίσημα πρότυπα ασφάλειας και υγειονομικών προϋποθέσεων!!!

0 9 εγκαταλελειμμένα νησιά που ο χρόνος έχει σταματήσει

Για πολλούς από εμάς, έπρεπε μια ξένη συγγραφέας να γράψει για τη Σπιναλόγκα, για να μάθουμε γι' αυτό το νησί, που χρησιμοποιήθηκε από το 1905 μέχρι και το 1957 ως λεπροκομείο. Η Σπιναλόγκα δεν είναι το μοναδικό νησί στον κόσμο, που ενώ κάποτε είτε απλά κατοικούνταν η χρησιμοποιούνταν για στρατιωτικούς λόγους και που τελικά για διάφορους λόγους -όπως φυσικές οι καταστροφές- οδήγησε τους κατοίκους του να το εγκαταλείψουν. Δείτε μια λίστα με εγκαταλελειμμένα νησιά, όπου ο χρόνος έχει σταματήσει και τα σπίτια, οι δρόμοι και τα κτήρια στέκονται εκεί να θυμίζουν πως κάποτε κατοικούνταν.
1. Hirta, Σκωτία

0 Αν όλοι το χειμώνα ανάβουμε τα τζάκια μας για να ζεσταθούμε, θα ρυπάνουμε την ατμόσφαιρα!

Που αλλού θα ακούγατε αυτήν την ανοησία; Μα φυσικά στον Νεοταξικό Σκάι που παίζει το παιχνίδι της Κλιματική αλλαγής. Και μιας και είπαμε κλιματική αλλαγή, προτείνουμε να ανακαλύψετε αυτή την απάτη στο παρακάτω βίντεο...

0 Δες θέλεις τσιπάκι; Πάρε ...βραχιολάκι !


σχόλιο ID-ont: Αυτά που δοκιμάζονται στα σκυλιά, μπορούν να "αξιοποιηθούν" και στους ανθρώπους. Ξέρω, ξέρω πάντα για το ... καλό μου!!! Είναι αυτό το "καλό" μου που τυγχάνει να μην το ξέρω εγώ και να το ξέρουν όλοι αυτοί που κατασκευάζουν αυτά τα συστήματα...

Ένα βασικό πρόβλημα των ατόμων με γεροντική άνοια είναι ότι μπορεί να χαθούν και να μην μπορούν οι δικοί τους να τους εντοπίσουν.

Μια απλή αλλά πολύ χρήσιμη συσκευή όμως, υπόσχεται να το αντιμετωπίσει. Πρόκειται για ένα βραχιόλι με gps. Οι συγγενείς του ηλικιωμένου του το φοράνε και αν χάσουν τα ίχνη του ενημερώνουν την αστυνομία η οποία και τον βρίσκει μέσω του σήματος που εκπέμπεται.


Βέβαια προς το παρόν το βραχιόλι αυτό είναι διαθέσιμο μόνο στη Μασαχουσέτη και τη Βοστόνη των ΗΠΑ. Παρόλα αυτά είναι βέβαιο ότι σύντομα η χρήση του θα επεκταθεί παντού.

0 Κυματοδρομία

Τα ρινοδέλφινα, είναι γνωστό, ότι αγαπούν να πηδούν έξω από το νερό, πάνω σε μεγάλα κύματα, καθώς αυτά σπάνε στις ακτές. Η αγέλη ρινοδέλφινων, που βλέπετε στη φωτογραφία, κάνει σέρφινγκ στα κύματα. Ο αέρας της θάλασσας χτυπά τα κύματα δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα μοναδική και μαγική.
Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί στο Waterfall Bluff, Transkei στη Νότια Αφρική.

0 Και τώρα Αντωνάκη μου, τί…;


Και τώρα ο Σαμαράς είναι αντιμέτωπος με όσα δήλωσε, με όσα υποσχέθηκε, με όσα με περίσσιο πατριωτισμό διατράνωνε προεκλογικά πως θα υλοποιήσει. Η επόμενη ημέρα βρίσκει τη Νέα Δημοκρατία νικήτρια των εκλογών και τον πρόεδρό της αντιμέτωπο με τον ίδιο του τον εαυτό, για την ακρίβεια, αντιμέτωπο με τα λεγόμενά του προς τους Έλληνες και τις υπογραφές του προς την Μέρκελ!!!

Δεν είχαν καν ολοκληρωθεί από το υπουργείο Εσωτερικών οι οριστικές προβλέψεις του αποτελέσματος, όταν το Eurogroup ανακοίνωσε πως περιμένει από τη νέα κυβέρνηση να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία που υπήρχε. Μετά από λίγο με γραπτή του ανακοίνωση ο Σόιμπλε έριχνε λάδι στην φωτιά με μία δήλωση που ρίχνει κυβέρνηση: «Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος, η Ελλάδα θα υποφέρει αλλά πρέπει να προχωρήσει». Και, τέλος, η Άγκελα Μέρκελ λίγο πριν ξεκινήσει για το Μεξικό επικοινώνησε με τον Αντώνη Σαμαρά για να του ευχηθεί και να του θυμίσει τις δεσμεύσεις της χώρας αλλά και τις προσωπικές του… υπογραφές.

0 Η αντίδραση του Γιώργου Καραγκούνη μετά τα πρώτα EXIT POLLS...

1 Money As Debt - Το Χρήμα σαν Χρέος

http://jimmy--pee.blogspot.gr
Ένα μικρό ντοκυμαντέρ για την λειτουργία του χρήματος σήμερα, με την μορφή χρέους. Απλό και κατανοητό με εύκολα παραδείγματα και προτάσεις για την προστασία του καθενός μας από τις αδηφάγες τράπεζες.
Πού οφείλεται η σημερινή κρίση και πόσο φρικτά ειρωνικό είναι να δίνουν οι κυβερνήσεις τα χρήματα των φορολογούμενων πολιτών (σε μορφή οικονομικής βοήθειας) στις τράπεζες για να "ορθοποδήσουν"; 
Το σύντομο ντοκυμαντέρ "Money as Debt" του Paul Grignon έρχεται για να μας εξηγήσει με απλό τρόπο το σύγχρονο τραπεζικό σύστημα.

0 Πόρος: η γοητεία του κοσμοπολίτικου

Όσες φορές και αν επιστρέψουμε στον Πόρο, το νησί αυτό ...ξετυλίγει απλόχερα τα λαμπερά χρόνια της ακμής, μαρτυρώντας τους λόγους που αποτέλεσε κύριο πέρασμα των ποιητών.

Και ναι, το αγαπημένο νησί, κρατά το πράσινο και το γαλανό σε πλήρη ισορροπία!
Εικόνα που συγχωρεί την πυκνοκατοικημένη νησιώτικη πολιτεία του.

0 Απέδρασαν κολυμπώντας

Η μοναδική οδός διαφυγής για τις πολικές αρκούδες όταν το κομμάτι πάγου αποσπάστηκε

Οι πολικές αρκούδες βλέπουν το φυσικό τους περιβάλλον μέρα με τη μέρα να καταστρέφεται εξαιτίας της ανόδου της θερμοκρασίας του πλανήτη από την υπερθέρμανση και το λιώσιμο των πάγων.

Η κατάσταση αυτή, ανάγκασε μια οικογένεια αρκούδων να το ρίξει στην… κολύμβηση προκειμένου να επιστρέψει σε στέρεο έδαφος όταν το κομμάτι πάγου που βρίσκονταν αποσπάστηκε και άρχισε να πλέει στον ωκεανό.

Το συμβάν κατέγραψε ο 37χρονος φωτογράφος Dennis Bromage, που βρίσκονταν σε ένα σκάφος στην περιοχή, 60 μίλια μακριά από τις ακτές του Σβάλμπαρντ στη Νορβηγία.

«Η οικογένεια βρίσκονταν πάνω σε ένα μεγάλο κομμάτι πάγου, αλλά ξαφνικά έσπασε γύρω τους και έμειναν αποκομμένοι», σημείωσε ο φωτογράφος περιγράφοντας το περιστατικό.
Δείτε τις φωτογραφίες…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...