ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

0 Βόλτα στην La Boqueria στην Βαρκελώνη

Ένα ταξίδι διαφορετικό θα είναι αυτή η εγγραφή. Ταξίδι με χρώμα, άρωμα και γεύση. Θα πάμε στη Βαρκελώνη, στη συνοικία Ciutat Vella. Εκεί θα δούμε την La Boqueria ή Mercat de Sant Josep de la Boqueria, όπως είναι το πλήρες όνομά της. Δεν είναι τίποτε άλλο παρά η λαϊκή αγορά της περιοχής. 

0 Περισσότερα από 1.000 ελάφια στην Πάρνηθα

elafi
Πολλαπλασιάστηκε ο αριθμός των ελαφιών της Πάρνηθας, σύμφωνα με στοιχεία του Φορέα Διαχείρισης. Υπολογίζεται ότι αυτή τη στιγμή στον εθνικό δρυμό ζουν περισσότερα από 1000 ελάφια, όταν πριν από 5 χρόνια δεν ξεπερνούσαν τα 700.

Σύμφωνα με τον Σκάι, οι επιστήμονες αναφέρουν ότι η Πάρνηθα δεν μπορεί να αντέξει τόσο μεγάλο αριθμό ζώων και τα ελάφια γίνονται περισσότερο ευπαθή στις ασθένειες.

0 Παράξενο φως εμφανίζεται μόνο λίγες μέρες το χρόνο!

perierga.gr - Παράξενο φως εμφανίζεται μόνο λίγες μέρες το χρόνο!
Ένα εκπληκτικό φως που εμφανίζεται στο Keyhole Arch, στην παραλία Pfeiffer της Καλιφόρνια μοιάζει να έρχεται κατευθείαν από ταινία του Ιντιάνα Τζόουνς! Κι όμως δεν πρόκειται για κάποιο εφέ, αφού αυτή η πορτοκαλί λάμψη που βλέπετε είναι ένα φυσικό φαινόμενο που συμβαίνει μόνο για μερικές εβδομάδες κάθε χρόνο, όταν ο ήλιος δύει στη σωστή γωνία και η παλίρροια είναι στο ενδεδειγμένο ύψος.

0 Provo Tabernacle: O ναός 3.500 τόνων που αιωρείται


Κάτι βρίσκεται στον αέρα, στο Πρόβο της Γιούτα και ζυγίζει περίπου 3.500 τόνους! Είναι ο ναός Provo Tabernacle, ηλικίας 112 χρόνων, που υπέστη σοβαρές ζημιές από πυρκαγιά το 2010 και επιδιορθώνεται για να λειτουργήσει και πάλι.

0 Αφρικανικά νομίσματα στην Αυστραλία 4 αιώνες πριν ανακαλυφθεί







Ο καθηγητής Ιάν Μάκιντος* από το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα πρόκειται να πραγματοποιήσει μια αποστολή, η οποία θυμίζει κυνήγι θησαυρών, έχει έναν ανεκτίμητο χάρτη στον οποίο σημειώνεται με έναν σταυρό η τοποθεσία της εκστρατείας του.


Όλα ξεκίνησαν το 1944, όταν σε ένα από τα νησιά Wessel, στις βόρειες ακτές της Αυστραλίας, είχε εγκατασταθεί ένα προσωρινό ραντάρ.


0 Συγκλονιστική φωτογραφία: Δίδυμα γεννήθηκαν πιασμένα χέρι – χέρι!

Συγκλονιστική φωτογραφία: Δίδυμα γεννήθηκαν πιασμένα χέρι – χέρι!Είναι σίγουρα από τις φωτογραφίες που τα λόγια είναι περιττά μπροστά στο θέαμα!
Τα δίδυμα της φωτογραφίας γεννήθηκαν πιασμένα χέρι – χέρι!

Την φωτογραφία «ανέβασε» στο facebook ο Μαιευτήρας –Χειρουργός Γυναικολόγος Dr Άρης Τσιγκρής και κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου.

«Μίση ώρα ζωής...έχουν δεν έχουν...και δεν ξεχάστηκαν στιγμή, οι συνήθειες μέσα στην μήτρα της μαμάς....σαν διδυμάκια που μοιράζονταν τον ίδιο σάκο και τον ίδιο πλακούντα.... συχνά στα υπέρηχα που γίνονταν κατά καιρούς πιάνονταν χέρι χέρι μέσα στην κοιλιά...τώρα κάνουν ακριβώς το ίδιο...μόλις βρέθηκαν πάλι το ένα κοντά στο άλλο......» έγραψε ο μαιευτήρας-χειρουργός γυναικολόγος.

0 Η νυχτερινή Βαρκελώνη!

Midnight Barcelona: Ένα υπέροχο βίντεο για τη νυχτερινή πανέμορφη πρωτεύουσα της Καταλονίας, την πόλη της Βαρκελώνης.

0 Φτιάξτε Ηλιακό Φούρνο!!! (Video)

Με την προσθήκη ανακλαστήρων η θερμοκρασία έφτασε τους 160 βαθμους C 

0 Πλήρωσε με 30ευρω...πήρε και ρέστα

Με χαρτονόμισμα των… 30 ευρώ πλήρωσε τα ψώνια του ένας 41χρονος Γερμανός σε σούπερ μάρκετ της πόλης Dulmen.

Η ταμίας του σούπερ μάρκετ στην αρχή δεν κατάλαβε ότι πρόκειται για ένα χαρτονόμισμα που δεν υπάρχει, και, μάλιστα, του έδωσε και ρέστα! Όταν αντιλήφθηκε τι συνέβη ήταν αργά, αφού είχε ήδη φύγει με το ποδήλατό του.

Το ίδιο βράδυ εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα, αφού έμαθε ότι η αστυνομία είχε αρχίσει έρευνες και εξήγησε ότι το είχε βρει σε μία γειτονική πόλη και το έκρυψε για να μην το χρησιμοποιήσουν τα παιδιά του.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...