ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

2 Ξεκινά η δίκη στη Χάγη για τη σφαγή του Διστόμου

Αρχίζει αύριο και θα διαρκέσει ως την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου

Mία σημαντική, όχι μόνο για την Ελλάδα, δίκη ξεκινάει αύριο στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, όπου επί τάπητος θα τεθεί το σημαντικό θέμα της καταβολής των γερμανικών αποζημιώσεων σε συγγενείς των θυμάτων της σφαγής του μαρτυρικού Διστόμου, που είχε γίνει από τα γερμανικά στρατεύματα στις 10 Ιουνίου 1944.

0 Μασάζ με φίδια!

Τις περίεργες αυτές υπηρεσίες προσφέρει ένα κέντρο ευεξίας και ομορφιάς που βρίσκεται στο Ισραήλ.
 Εσείς θα το δοκιμάζατε;;
Δείτε τις φωτογραφίες...

1 Ο λαός αναζητεί νέο ηγέτη. Υπάρχει όμως τέτοιος ανάμεσά μας;;;;

Ενώ στα καθεστωτικά ΜΜΕ δεν γίνεται καμία συζήτηση, ούτε κάν νύξη, για εξεύρεση πολιτικής λύσης έξω από το ισχύον πολιτικό σύστημα, δηλαδή έξω από την κατεστημένη πολιτική ολιγαρχία της χώρας, αντίθετα τόσο μέσα στο λαό (βλέπετε εξάλλου τις
δημοσκοπήσεις όπου αυτοί που τοποθετούν τον εαυτό τους έξω από το ισχύον πολιτικό σύστημα αγγίζουν το 50%) όσο και ιδίως μέσα στο διαδίκτυο, οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν για την αναγκαιότητα της ανάδειξης ενός νέου ηγέτη που θα μπει μπροστά και θα ξεσηκώσει το λαό ενάντια στο σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς.
Οι συζητήσεις αυτή τη στιγμή έχουν κολλήσει στο ερώτημα «Γιατί δεν υπάρχει ένας τέτοιος ηγέτης;». Όμως η απάντηση στο ερώτημα αυτό, δεν έχει να κάνει με κάποια πραγματική λειψανδρία ηγετών. Τέτοιοι υπάρχουν και μάλιστα είναι και εκατομμύρια φορές ικανότεροι από τα υπάρχοντα μέλη της πολιτικής ολιγαρχίας. Η απάντηση έχει να κάνει με τον τρόπο επικοινωνίας του ηγέτη με το λαό του για εξασφάλιση λαϊκής στήριξης.

2 Ο θρύλος της μούμιας του Τιτανικού!

Υπήρχε ή όχι μια "μούμια" μέσα στον "Τιτανικό" που έφερνε κακοτυχία σε όποιον την είχε?
Πρόκειται πράγματι για την επονομαζόμενη "καταραμένη μούμια" που φυλάσσεται σήμερα στο Βρετανικό μουσείο? Προκάλεσε η κλοπή της την οργή του Αιγύπτιου θεού Anubis, με αποτέλεσμα την βύθιση του κρουαζιερόπλοιου? Πόση αλήθεια κρύβουν μέσα τους οι "μύθοι" γύρω από τον "Τιτανικό"?

Σύμφωνα με μια εκδοχή η "καταραμένη μούμια " του "Τιτανικού" όχι μόνο υπήρξε, αλλά διασώθηκε από το ναυάγιο και βρίσκεται σήμερα στο Βρετανικό Μουσείο, στην αίθουσα 62 με αριθμό εκθέματος 22542!! Αν κάτι τέτοιο αληθεύει τότε η άγνωστη "μούμια" του θρυλικού ναυαγίου, αποτελεί ένα πραγματικό γεγονός!!Ποιο ρόλο έπαιξε η κατάρα της "μούμιας" στο ναυάγιο του Τιτανικού"?

0 Αναμνηστικό κέρμα των 2 ευρώ, αξίας….400.000 ευρώ!

O κρατικός προϋπολογισμός θα επιβαρυνθεί με 400.000 ευρώ από την κυκλοφορία των νέων αναμνηστικών μεταλλικών κερμάτων των 2 ευρώ τα οποία θα τεθούν σε κυκλοφορία με αφορμή τον εορτασμό της δεκαετούς επετείου κυκλοφορίας χαρτονομισμάτων και κερμάτων σε ευρώ.
Η κυκλοφορία των νέων αναμνηστικών κερμάτων προβλέπεται από σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος το οποίο κατατέθηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας για νομοπαρασκευαστική επεξεργασία.
Ειδικότερα, τα νέα αναμνηστικά νομίσματα των δύο ευρώ θα κοπούν σε ποσότητα ενός εκατομμυρίου με διαφορετική παράσταση από τα κυκλοφορούντα κέρματα της αξίας αυτής...

0 Περίεργες ράτσες σκύλων

Οι παρακάτω ράτσες σκύλων διαφέρουν από τις τυπικές, που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Πρόκειται για ιδιαίτερες ράτσες των τετράποδων φίλων μας είτε γιατί έχουν κάποια σπάνια φυσικά χαρακτηριστικά είτε γιατί επιδεικνύουν ιδιαίτερη συμπεριφορά.
Basenji
Τα Basenji κατάγονται από σκυλιά προερχόμενα από το Ζαίρ τη δεκαετία του 1930. H ιδιαιτερότητα αυτής της ράτσας των σκύλων οφείλεται στο πολύ περίεργο γάβγισμα που παράγουν. Ακόμα, όπως ακριβώς και οι λύκοι, τα Basenji έχουν μόνο ένα κύκλο αναπαραγωγής τον χρόνο.

0 Κι όμως, υπάρχει ένα ον που νικά τον θάνατο!

Η Τurritopsis nutricula, είναι ένα είδος υδρόζωου, μία μέδουσα, το οποίο, όταν φτάσει στο ώριμο ενήλικο στάδιο, γυρίζει και πάλι στο πρώιμο στάδιο, σε αυτό του πολύποδα, αρχίζοντας και πάλι από το «σημείο 0» τη ζωή της.
Οι επιστήμονες θεωρούν πως η εν λόγω μέδουσα αποτελεί το μόνο γνωστό είδος ζωής, το οποίο μπορεί συνεχώς να γυρίζει τον χρόνο από την αρχή! Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι έχει «νικήσει» τον θάνατο, αφού οι αιτίες θανάτου του δεν περιλαμβάνουν σχεδόν καθόλου τα «γηρατειά»!

0 "Εχετε αναρωτηθεί πώς νιώθει ένας 19χρονος που έχει στοιχειωδώς τσίπα, στην Ελλάδα του σήμερα;"

Είμαι 19 χρονών και τους τελευταίους μήνες κάθε πρωί που ξυπνάω αισθάνομαι σαν ξοφλημένος που το μόνο που μπορεί να ελπίζει είναι να του δώσουν μία καλή... σύνταξη για να ζήσει! Οχι γιατί είμαι τεμπέλης, κάθε άλλο....
Ειχα τόση όρεξη να σπουδάσω, να προσπαθήσω και να διεκδικήσω τα όνειρά μου... Αλλά όλα αυτά last year!

0 Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, με βάση ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ την 9/6/11

Ο Παπανδρέου τα κατάφερε να αναποδογυρίσει όλες τις αξίες, δηλαδή να παρουσιάζει την Τρόικα ως Ελευθερία. Το Μνημόνιο ως Λύτρωση. Την ύφεση ως ανάπτυξη. Την απόγνωση ως ευτυχία. Την ανεργία ως κοινωνική επιτυχία. Την φτώχια ως πλούτο. Και την υποδούλωση ως απελευθέρωση.

0 Μια πιο κοντινή ματιά στην φύση αποκαλύπτει την ομορφιά της!


0 Παραξενες συμπτωσεις στην Ελευθεροτυπια λιγο πριν την επιθεση στους διδυμους πυργους.

Οι δύο εικόνες που βλέπετε, δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό ΕΨΙΛΟΝ της Ελευθεροτυπίας το 2001, λίγες μέρες πριν την επίθεση τους δίδυμους πύργους της Ν.Υόρκης (είναι αλήθεια, δεν είναι "μούφα").
Όπως είναι φυσικό, εξάπτουν τη φαντασία, αφού απεικονίζουν τους δίδυμους πύργος του WTC, αεροπλάνα και η λεζάντα στη δεύτερη, 2 μέρες πριν την επίθεση έλεγε "τρέξε για να σωθείς" .
Ας δούμε...δύο -τελείως διαφορετικά- σενάρια,...

που αναπτύσσονται σε δύο άρθρα:
(σημείωση: στην εικόνα η ημερομηνία δεξιά είναι λάθος: το σωστό είναι 9.9.2011)

1.Το πρώτο είναι στο "Ελληνοκρατείν" και κινείται στο μοτίβο της "συνομωσιολογίας" με ή χωρίς ειαγωγικά. Λέει:

0 Τριχωτός ρινόκερος γίγας

Τριχωτός ρινόκερος γίγας




Μαλλιαρά θηλαστικά που είχαν προσαρμοστεί στο ψύχος των βουνών και της Αρκτικής βρήκαν την ευκαιρία να κατακτήσουν τον κόσμο όταν ήρθε η εποχή των παγετώνων. Η νέα αυτή θεωρία βασίζεται στην ανακάλυψη ενός τριχωτού ρινόκερου που ζούσε στα παγωμένα υψίπεδα του Θιβέτ πριν από 3,6 εκ. χρόνια.

0 Όταν το «κλικ» γίνεται την κατάλληλη στιγμή

Το μεγαλείο της φωτογραφίας είναι ασύγκριτο.

Εντυπωσιακές φωτογραφίες...

0 Τα μπάζα από τους Δίδυμους Πύργους, δείχνουν ελεγχόμενη έκρηξη!

  Η θεωρία που υποστηρίζει ότι η πτώση των Δίδυμων Πύργων οφείλεται σε ελεγχόμενη έκρηξη, κυκλοφορεί από την πρώτη στιγμή ως φημολογία, τόσο στις ΗΠΑ όσο και στον υπόλοιπο πλανήτη.
  Όταν όμως η άποψη αυτή δεν διατυπώνεται από κάποια παρέα συνωμοσιολόγων αλλά από μια διεθνή ομάδα επιστημόνων που, με επικεφαλής το Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης, εξέτασε «μπάζα» από τα συντρίμια των Δίδυμων Πύργων, τοτε σίγουρα προκαλεί εντύπωση!

  Το συμπεράσμα στο οποίο κατέληξαν οι ερευνητές, είναι εντυπωσιακό:
 "Η σκόνη από τα συντρίμια των δύο κτιρίων, περιέχει στοιχεία που έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με εκείνα των εξελιγμένων εκρηκτικών υλικών που κατασκευάστηκαν σε αμερικανικά εργαστήρια, το χρονικό διάστημα πριν από την 11η Σεπτεμβρίου"!

0 VIDEO: Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΡΑΓΕ ΤΟ 74;

ΔΕΙΤΕ - ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ - ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ....


0 Απίστευτο: Απέρριψαν τη φωτογραφία του γιατί ήταν πολύ....... κίτρινη!!!!

0 Παραδειγματική τιμωρία για τους προδότες της Χώρας

Άμεση σύλληψη των προδοτών της Χώρας και του Ελληνικού Λαού!
της κ. Όλγας Γεριτσίδου.


Δεν μπορούμε απλώς να λέμε ότι είναι θέμα χρόνου, πρέπει να αποφασίσουμε, ξεσκίζοντας την μόνη τους άμυνα, την προπαγάνδα, να τους δείξουμε εμπράκτως ότι ο χρόνος τους τέλειωσε δια παντός.

Στο σημερινό σκηνικό γκαιμπελισμού και προπαγάνδας εξορκίζεται η χρήση βίας πλήν όμως εκλαμβάνεται ως φυσική και αναμενόμενη ‘αντίδραση’ όταν γίνεται από τα σώματα καταστολής τα οποία δυστυχώς είναι η εκφυλισμένη μορφή της αστυνομίας αλλά η ενδυναμωμένη σύγχρονη εκδοχή των ταγμάτων ασφαλείας...

0 Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΡΑΙΝΟΥ!!

0 Γνωρίζετε ποια Εταιρεία Πληροφορικής κατασκευάζει και συντηρεί το Λογισμικό στο Υπουργείο Οικονομικών ;

Γνωρίζετε ποια Εταιρεία Πληροφορικής κατασκευάζει και συντηρεί το Λογισμικό στο Υπουργείο Οικονομικών ;Αν όχι, δείτε:  ΕΔΩ

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ:
Είμαστε όλοι, λαός, πρωθυπουργοί, υπουργοί, βουλευτές και πολιτευτές, δικαστές και δικηγόροι, διπλωμάτες, στρατηγοί,
αστυνομικοί, τράπεζες και τραπεζίτες, δάσκαλοι και διδασκόμενοι, γιατροί και ασθενείς, ελεγκτές και ελεγχόμενοι, παπάδες και δεσποτάδες, επιχειρήσεις και επιχειρηματίες (εγχώριοι και εισαγόμενοι), ΜΜΕ και δημοσιογράφοι, εφοπλιστές και ναυτικοί, ιδιοκτήτες και ενοικιαστές, καλλιτέχνες, φοροεισφοροφυγάδες, έντιμοι και λαμόγια, πόρνες και αδερφές, ζωντανοί και πεθαμένοι, πράσινοι, γαλάζιοι, κίτρινοι, κόκκινοι, όλοι γενικώς και μηδενός εξαιρουμένου....
"ΦΑΚΕΛΩΜΕΝΟΙ", στον "Εθνικό Προμηθευτή", που τεχνικά μπορεί να έχει όλες τις πληροφορίες μας, αρκεί-και όποτε-το θελήσει.

0 Η φυσική ομορφιά των ζώων


0 Ελληνες στελνουν τη NASA σε αστρικα ταξιδια

Περίπου 38 χρόνια μετά το Project Daedalus, που απέδειξε ότι τα ταξίδια από το ένα άστρο του γαλαξία μας στο άλλο είναι πραγματοποιήσιμα, το Project Icarus έχει ξεκινήσει ως εθελοντική προσπάθεια να κατασκευάσει το διαστημόπλοιο που θα κάνει το ταξίδι αυτό σε άλλα αστέρια του γαλαξία μας.

Στο τιμόνι του βρίσκεται ένας Έλληνας, ο δόκτωρ Ανδρέας Τζιόλας, καθηγητής αστροφυσικής στο πανεπιστήμιο της Αλάσκα. Το Project Icarus ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2009. «Η πρόκληση που έχουμε να αντιμετωπίσουμε όλοι όσοι αποτελούμε την ομάδα Icarus δεν έχει να κάνει πλέον με την απόδειξη ότι όλα τα ταξίδια είναι εφικτά. Αυτό έχει αποδειχθεί ήδη. Εμείς προσπαθούμε να σχεδιάσουμε το ίδιο διαστημόπλοιο που θα ταξιδέψει σε ένα άλλο άστρο», λέει ο καθηγητής στον «Ελεύθερο Τύπο».

0 Δρ Paul Byrne: 'O εγκεφαλικός θάνατος δεν είναι ποτέ πραγματικός θάνατος. Kατασκευάστηκε για να αφαιρούνται τα όργανα'

Γιατρός μιλάει για «εγκεφαλικά νεκρό» άνθρωπο που σώθηκε από τη συγκομιδή οργάνων – «ο θάνατος του εγκεφάλου δεν είναι θάνατος»
Ο εικοσιενός ετών Ζακ Ντάνλαπ, (Zack Dunlap), ένας άνθρωπος που είχε διαγνωστεί ως «εγκεφαλικά νεκρός» και ο οποίος ήταν μόλις λίγα λεπτά μακριά από το να συλλεχθούν τα όργανά του, λέει τώρα μετά από τέσσερις μήνες από το ατύχημα που τον έφερε στο χείλος του θανάτου, ότι αισθάνεται «πολύ καλά». Η ιστορία του Ντάνλαπ μεταδόθηκε στο NBC όπου ο νεαρός άνδρας έδωσε συνέντευξη.

0 Συλλογή έξυπνων ρητών... Μέρος 1ο

''Υπάρχει ένας ελπιδοφόρος συμβολισμός στο γεγονός ότι οι σημαίες δεν κυματίζουν στο κενό.''
Arthur Clarke

''Το να ξέρεις τι να πεις, βοηθάει λίγο, το να ξέρεις τι να μην πεις βοηθάει πολύ.''Sam Ewing


''Η ζωή είναι ο δισταγμός μεταξύ ενός θαυμαστικού και ενός ερωτηματικού. Στην αμφιβολία, υπάρχει και η τελεία.''Fernando Pessoa
 


0 Εντυπωσιακός ναός στο Μπαλί

Perierga.gr - Εντυπωσιακός ναός στο Μπαλί

Ο ναός Pura Besakih στο Μπαλί της Ινδονησίας, χτίστηκε πρίν από 1000 περίπου χρόνια, στη βορειοδυτική πλευρά του όρους Gunung Agung όπου πιστεύεται ότι κατοικούν όλες οι θεότητες του νησιού.
Ο ναός είναι αφιερωμένος στο πνεύμα του ιδρυτή του χωριού Besakih. Πιστεύεται ότι μια επίσκεψη στο ναό χαρίζει ενέργεια, διαύγεια  πνεύματος  και εμπνέει τον επισκέπτη να μελετήσει και να αντιληφθεί τον κόσμο.

0 Ο Τζέφρυ εχθές έριξε τις ευθύνες στον λαό, και μας υποσχέθηκε τα αυτονόητα...

Φράσεις όπως " πολλοί δεν πληρώνουν τους φόρους τους", " συντάξεις σε μαϊμού αναπήρους", " Σας παρακαλώ να πληρώνετε τους φόρους σας" μας έκαναν εντύπωση στην χθεσινή ομιλία του, ας τον πούμε πρωθυπουργού για να χαρεί και λίγο.

Ήταν σαφές πως ο Τζέφρι θέλησε να τονίσει τις δικές μας παραβάσεις απέναντι στον νόμο και να αποποιηθεί αυτός και η υπόλοιπη σκατοκυβέρνηση του τις ευθύνες της. Ας παραδεχτούμε πως όντως εν μέρει έχει δίκιο, κάποιοι δεν πληρώνουν κανονικά τους φόρους, όμως ποιοί είναι αυτοί οι κάποιοι; Μήπως οι μεγαλοκαρχαρίες που προστατεύονται από το σοσια- ληστικό κράτος του Παπανδρέου;

0 Ανακαλύψτε τα Ψαρά



Λαζαρέτα
Ο Στέλιος Ανδρεάδης, ιδιοκτήτης της αλυσίδας καταστημάτων Ανδρεάδης Homestores, μας ξεναγεί σε ένα από τα αγαπημένα του νησιά, άγνωστο στους περισσότερους από εμάς, τα πανέμορφα Ψαρά.

Ένα από τα πιο ιστορικά νησιά της Ελλάδας, γενέτειρα του επαναστάτη και ήρωα Κανάρη, του Βρατσάνου και πολλών άλλων, τα όμορφα Ψαρά, βρίσκονται στο κέντρο του Αιγαίου. Ένα νησί που τα τελευταία 20 χρόνια που το επισκέπτομαι έχει παραμείνει παρθένο, απλό και ήσυχο. Ένα νησί όπου εξακολουθείς να κάνεις πραγματικές διακοπές, χωρίς να νοιάζεσαι τι θα φορέσεις ή που θα πας, αφού οι επιλογές σου είναι πολύ  συγκεκριμένες.

1 ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 11Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

0 Απίστευτη τέχνη απο βιβλία

0 11/9/2001 Δίδυμοι Πύργοι Όλη η ΑΛΗΘΕΙΑ

Ας θυμηθούμε την μεγαλύτερη απάτη των τελευταίων χρόνων

Ένα βίντεο-ντοκιμαντερ που μας περιγράφει αναλυτικά ότι η υπόθεση της επίθεσης στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 ήταν δουλειά εκ των εσω....Το σχεδίαζαν και παλαιότερα αλλα τωρα το πετυχαν ακριβώς όπως το ήθελαν

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος σήμερα που πιστεύει οτι δεν έγιναν τα πράγματα..Τα στοιχεία είναι αδιαμφησβήτητα. Όλα ήταν σχεδιασμένα ώστε να πεθάνει κόσμος και έτσι να ξεκινήσουν πόλεμο κατα της "τρομοκρατίας"

Αν κάποιος έχει αντίθετη άποψη ας την καταγράψει και ας μας την στείλει

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

0 Το δαχτυλικό αποτύπωμα ενός δέντρου

2 Alfa Romeo: Πίσω από το λογότυπο

Οι περισσότεροι μπορείτε να ξεχωρίσετε έναAlfa Romeo από το λογότυπο. Πόσοι όμως έχετε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ προσέξει τι απεικονίζει;

Πολλοί νομίζουν ότι είναι ένας κόκκινος σταυρός και ένα φίδι που βγάζει φωτιά από το στόμα. Αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Το φίδι/ερπετό ουσιαστικά... τρώει έναν άνθρωπο!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...