ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

0 Ο Τζέφρυ εχθές έριξε τις ευθύνες στον λαό, και μας υποσχέθηκε τα αυτονόητα...

Φράσεις όπως " πολλοί δεν πληρώνουν τους φόρους τους", " συντάξεις σε μαϊμού αναπήρους", " Σας παρακαλώ να πληρώνετε τους φόρους σας" μας έκαναν εντύπωση στην χθεσινή ομιλία του, ας τον πούμε πρωθυπουργού για να χαρεί και λίγο.

Ήταν σαφές πως ο Τζέφρι θέλησε να τονίσει τις δικές μας παραβάσεις απέναντι στον νόμο και να αποποιηθεί αυτός και η υπόλοιπη σκατοκυβέρνηση του τις ευθύνες της. Ας παραδεχτούμε πως όντως εν μέρει έχει δίκιο, κάποιοι δεν πληρώνουν κανονικά τους φόρους, όμως ποιοί είναι αυτοί οι κάποιοι; Μήπως οι μεγαλοκαρχαρίες που προστατεύονται από το σοσια- ληστικό κράτος του Παπανδρέου;


Ούτε λόγος δεν έγινε για το ποιος έφερε το μνημόνιο στην Ελλάδα... Αυτό κ. Παπανδρέου ο λαός το έφερε; Εκτός από ψεύτης, προδότης και υποτακτικός είσαι κι άχρηστος, κι αν η χώρα έχει έρθει σε αυτό το σημείο η ευθύνη είναι καθαρά δική σου, όσο και να θες να την ρίξεις στον λαό.

Μας απείλησες πως θα συνεχίσεις να αγωνίζεσαι μέχρι να φέρεις σε πέρας το έργο σου. Γιωργάκη σε παρακαλούμε να μην κρατήσεις την υπόσχεση σου, μη φέρεις σε πέρας την αποστολή σου, σε εκλειπαρούμε να μην μας σώσεις άλλο, δεν αντέχουμε. Φύγε στη μαμά Αμερική, ξεκουμπίσου από εδώ.

Είπες ακόμα ότι θα αγωνιστείς για να έχει η κάθε οικογένεια τουλάχιστον 1 εργαζόμενο... Γιατί; Σου τη σπάει που στις Ελληνικές οικογένειες υπάρχουν 2 και 3 που δουλεύουν (ακόμα); Εκτός κι αν δεν καταλάβαμε καλά τι εννοούσες καθώς τα Ελληνικά δεν τα έχεις και πολύ, μίλα καλύτερα Αμερικάνικα που τα ξέρεις μπας και πεις τίποτα κατανοητό.

Έκανες όμως και κάτι καλό όσο είσαι πρωθυπουργός. Έδωσες το σήμα του τέλους για τον δικομματισμό, που με νύχια και με δόντια συντηρούν τα ΜΜΕ. Ο κόσμος πριν 3 χρόνια έλεγε πως δεν υπάρχει χειρότερος πρωθυπουργός από τον Καραμανλή, όμως ήρθες εσύ και ανέτρεψες αυτή την παραφιλολογία. Μας βοήθησες κι εσύ να καταλάβουμε πως τα 2 μεγάλα κόμματα εκτός του ότι βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία είναι και ανίκανα στο να βοηθήσουν αυτή την δύσμοιρη χώρα και το λαό της.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...