ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

0 Ανακαλύψτε τα Ψαρά



Λαζαρέτα
Ο Στέλιος Ανδρεάδης, ιδιοκτήτης της αλυσίδας καταστημάτων Ανδρεάδης Homestores, μας ξεναγεί σε ένα από τα αγαπημένα του νησιά, άγνωστο στους περισσότερους από εμάς, τα πανέμορφα Ψαρά.

Ένα από τα πιο ιστορικά νησιά της Ελλάδας, γενέτειρα του επαναστάτη και ήρωα Κανάρη, του Βρατσάνου και πολλών άλλων, τα όμορφα Ψαρά, βρίσκονται στο κέντρο του Αιγαίου. Ένα νησί που τα τελευταία 20 χρόνια που το επισκέπτομαι έχει παραμείνει παρθένο, απλό και ήσυχο. Ένα νησί όπου εξακολουθείς να κάνεις πραγματικές διακοπές, χωρίς να νοιάζεσαι τι θα φορέσεις ή που θα πας, αφού οι επιλογές σου είναι πολύ  συγκεκριμένες.

Θέα από τη Μαύρη Ράχη

Ταβέρνα Σπιτάλια

Το λιμάνι των Ψαρών
Ένα νησί που ακόμα και χωρίς να σε γνωρίζουν οι άνθρωποι που συναντάς στο δρόμο τυχαία, σίγουρα θα σε καλημερίσουν και θα είναι πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν. Μερικά tips για το νησί: Για μπάνιο, οι παραλίες είναι πολλές όπως και οι επιλογές (με άμμο ή βότσαλο), με κάτι όμως κοινό μεταξύ τους: είναι εξίσου καθαρές και σχεδόν ερημικές ακόμα και τον Αύγουστο! Λάκκα, Λαζαρέτα και Λήμνος από τη νότια πλευρά του νησιού που όσο καιρό και να έχει είναι απάνεμες, και Αρχοντίκι, Φτελιό, Δασκαλιό, από τη δυτική πλευρά του νησιού. Επίσης, αν έχετε κάποιο σκαφάκι, εκπληκτικές παραλίες έχουν και τα Αντίψαρα, μόλις 3 μίλια από το λιμάνι των Ψαρών.

Στέλιος Ανδρεάδης
Μέρη που πρέπει να επισκεφθείτε οπωσδήποτε είναι η μαγευτική και ιστορική Μαύρη Ράχη με θέα όλο το Αιγαίο, το πολύ παλιό μοναστήρι της Παναγίας βόρεια του νησιού, ο αρχαιολογικός χώρος στο Αρχοντίκι και οι δεκάδες εκκλησίες που είναι διάσπαρτες σε όλα τα Ψαρά.

Θέα από τη Μαύρη Ράχη

Ψαρά



Ψαρά
 http://www.thea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...