ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

1 Η άγρια ομορφιά των ωκεανών

Εντυπωσιακά τοπία με φόντο... το απέραντο γαλάζιο

Όταν οι άνθρωποι αναφέρονται στη λέξη «ωκεανός» συνήθως φαντάζοντε ένα απέραντο και ατελείωτο... μπλε τοπίο, που ενώνεται με τον ουρανό στον ορίζοντα.

Οι ωκεάνιες εκτάσεις όμως στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο... μονότονες!

Πέρα από τα νησιά, τις χερσονήσους και τους κοραλλιογενείς υφάλους, υπάρχουν κι άλλα τοπία μοναδικής ομορφιάς στον κόσμο.

0 Ανακαλύπτοντας τις κρυφές γωνιές του πλανήτη - Εξι περίεργα σύμβολα που βλέπουμε μόνο μέσω του Google Earth [εικόνες]

Ανακαλύπτοντας τις κρυφές γωνίες του πλανήτη - Εξι σύμβολα που μπορούμε να βρούμ
Η όψη της Γης όταν κάποιος την αντικρίζει από ψηλά είναι πραγματικά μαγευτική. Ο πλανήτης είναι σαν να μετατρέπεται σε... μακέτα. Παρατηρώντας τον παγκόσμιο χάρτη από το δορυφόρο της Google Earth, κατά τη διάρκεια της περιήγησης σε τυχαία μέρη της Γης μπορούμε να ανακαλύψουμε αρκετές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.

Λογότυπα, μηνύματα ακόμα και... έργα τέχνης ειδικά σχηματισμένα πάνω στην επιφάνεια της Γης, ώστε να αποκαλύπτονται μόνο μέσω του δορυφόρου.

Δείτε τα εφτά σύμβολα που ανακάλυψαν χρήστες του Google Earth κατά τη διάρκεια της περιήγησης τους στον παγκόσμιο χάρτη:

0 Πως να κάνεις έναν Λαό να μην αντιδρά!

Πως να κάνεις έναν Λαό να μην αντιδρά!
Tο παρατεταμένο άγχος οδηγεί σε κατάθλιψη, καθώς το μυαλό και ο οργανισμός 'κουράζονται' τελικά από τη συνεχή υπερδιέγερση στην οποία βρίσκονται, όταν το μυαλό δεν μπορεί να βρει έξοδο διαφυγής από την επώδυνη κατάσταση.

Πολλές φορές ο σχηματισμός εικόνων στη φαντασία μας, μπορεί να κάνει πολύ πιο κατανοητό το νόημα των λέξεων. Είναι επομένως σημαντικό να αναφέρουμε ένα ιστορικό πείραμα της ψυχολογίας, το οποίο μπορεί να 'γενικευτεί' σχετικά με το πώς αντιδρούν οι άνθρωποι απέναντι σε εξωτερικά γεγονότα – ερεθίσματα.

Ένα πείραμα 'σκληρό', για όλους τους φιλόζωους, καθώς έγινε πάνω σε ζώα, συγκεκριμένα σε σκύλους, ενδεικτικό όμως αυτών που δυστυχώς βιώνουν πολλοί άνθρωποι.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...