ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

0 Οι προηγμένες επιστημονικές γνώσεις των Αρχαίων Ελλήνων


Οι προηγμένες επιστημονικές γνώσεις της Αρχαίας ΕλλάδαςΤο βιβλίο του Αριστοτέλη «Μετεωρολογικά» ξεκινάει με έναν άκρως εντυπωσιακό πρόλογο, από τον οποίο θα μπορούσαμε να εξάγουμε κάποια ασφαλή συμπεράσματα, ως προς το επίπεδο των επιστημονικών γνώσεων των προγόνων μας.

Σήμερα λοιπόν, μας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίζουμε ένα σημαντικό μέρος των επιστημονικών γνώσεων της Αρχαίας Ελλάδας, που ο Αριστοτέλης θεωρεί δεδομένο ότι πρέπει να γνωρίζουν οι επιστήμονες τις εποχής του!


Περὶ μὲν οὖν τῶν πρώτων αἰτίων τῆς φύσεως καὶ περὶ πάσης κινήσεως φυσικῆς, ἔτι δὲ περὶ τῶν κατὰ τὴν ἄνω φορὰν διακεκοσμημένων ἄστρων καὶ περὶ τῶν στοιχείων τῶν σωματικῶν, πόσα τε καὶ ποῖα, καὶ τῆς εἰς ἄλληλα μεταβολῆς, καὶ περὶ γενέσεως καὶ φθορᾶς τῆς κοινῆς εἴρηται πρότερον.

0 "Νέα Δημοκρατία και Σαμαρά δεν θέλατε; Να μην μιλάει κανείς τώρα! "

Αφού οι Έλληνες εξέλεξαν πρώτο κόμμα τον Αντώνη Σαμαρά που αποδεδειγμένα...
άλλα έλεγε κι άλλα έκανε (ελπίζω να θυμάστε τις δηλώσεις τους ότι δεν θα ενέκρινε κανένα "καταστροφικό μνημόνιο ΙΙ,ΙΙΙ" κλπ) ελπίζω τώρα να μην παραπονιέστε που παίρνει το ένα πακέτο μέτρων μετά το άλλο για την εξόντωση του Ελληνα πολίτη.



Γιατί ΔΕΝ είναι δυνατόν 2 χρόνια τώρα να παίρνουμε μέτρα για το καλό μας και όλο να είμαστε στο χείλος της καταστροφής. Αφού φοβόσασταν τόσο τις απειλές του κ.Σαμαρά ότι θα βγούμε το ευρώ, ας κάτσουμε στο Ευρώ, πεινασμένοι, χωρίς δουλειές, με μισθούς ξεφτίλας για όσους έχουν δουλειές, άλλοι να χάνουν τα σπίτια τους, άλλοι να αυτοκτονούν, αλλά μπρος στο Ευρώ, τί είναι όλα αυτά?

0 Illuminati νεοταξική μόδα: Καπέλα, μπλουζάκια... Ανάλυση της πρακτικής της NWO.

Στο συγκεκριμένο άρθρο θα αναλύσουμε τη νεοταξική λαίλαπα που μας περιβάλει και έχει γίνει μόδα τα τελευταία χρόνια, κάνοντας τα συγκεκριμένα σύμβολα καθημερινότητα για ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού, σε παγκόσμια κλίμακα. Μη ξεχνάτε πως τα σύμβολα αποσπούν (υποσυνείδητα) ενέργεια, πέρα από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τους που είναι αυτονόητα.


Για να πολεμήσουμε το σύστημα πρώτα θα πρέπει να γνωρίσουμε τον τρόπο λειτουργίας του σε όλους τους τομείς, αυτό είναι κανόνας.
Δείτε προσεκτικά την κάρτα από το  ILLUMINATI CARD GAME...

0 Προετοιμάζομαι...


ΟΛΑ στο Χυτήριο. ΟΛΑ στο λιώσιμο.
Εισοδήματα, Δικαιώματα, Δημοκρατία.
ΟΛΟΙ θυσία στις "αγορές" και τους τοκογλύφους.
Στους τραπεζίτες και τη Πλουτοκρατία.
Άντρες, γυναίκες, παιδιά, γερόντια.

Τρεις "σωτήρες". "Σωτηρία" επί τρία.
Σωτήρες οχυρωμένοι σε τροϊκανά γραφεία εκδίδουν ημερήσιες διαταγές Θανάτωσης Λαού και Πατρίδας.
Κρυμμένοι πίσω από διμοιρίες ΜΑΤ "δακρύζουν" για τη "σκληρή, αλλά αναγκαία" Ανεργία.
Για τη "σκληρή, αλλά αναγκαία" Φτωχοποίηση.
Το "σκληρό, αλλά αναγκαίο" Ξεπούλημα.
Δακρύζουν οι "Σωτήρες"...κι ακόμα...
ΔΕΝ μας πέταξαν το πρώτο δακρυγόνο!!

Πρασινογάλαζα Νεοφιλελεύθερα πουστρόνια, συνοδευόμενα
από αχρείους δημαρίτες/νεοτσολιάδες, διατείνονται πως σώζουν ΄Ελληνες και Ελλάδα.
Σφάζοντας, Ισοπεδώνοντας, Καταστρέφοντας.

0 Πώς τα μυρμήγκια διέθεταν διαδίκτυο εδώ και εκατομμύρια χρόνια..


Δίχως αμφιβολία, το ανθρώπινο είδος έχει να επιδείξει εκπληκτικά επιτεύγματα, από την επινόηση των πρώτων δομικά απλών εργαλείων εκδοράς μέχρι και την κατασκευή των πιο σύγχρονων και πολύπλοκων υπολογιστικών συστημάτων. Ωστόσο, μερικά από αυτά υπήρχαν ήδη στο φυσικό περιβάλλον, ως μοντέλα, πολύ πριν τους προσδώσουμε εμείς υλική μορφή.

Ας πάρουμε για παράδειγμα την κοινωνία των μυρμηγκιών: ο τρόπος με τον οποίο αναζητούν την τροφή τους είναι, στις βασικές γραμμές του, ο ίδιος με τον τρόπο ελέγχου της μετάδοσης δεδομένων στο διαδίκτυο, το γνωστό στη γλώσσα των υπολογιστικών συστημάτων TCP (Transmission Control Protocol).

0 Γιατί η γεννητικότητα μειώνεται στις πλούσιες χώρες

Γιατί οι άνθρωποι στις ανεπτυγμένες χώρες αποκτούν κατά μέσο όρο λιγότερα παιδιά από ό,τι στις φτωχότερες κοινωνίες; Το φαινόμενο, γνωστό ως «δημογραφική μετάβαση» προβληματίζει εδώ και δεκαετίες τους εξελικτικούς βιολόγους.

Μια νέα διεθνής μελέτη καταλήγει τώρα στο συμπέρασμα ότι η δημογραφική μετάβαση δεν έχει εξελικτική βάση -είναι απλώς μια στρατηγική που μεγιστοποιεί την οικονομική επιτυχία των απογόνων, αφού η περιουσία μοιράζεται σε μικρότερο αριθμό κληρονόμων.
Η πτώση της γεννητικότητας που συνοδεύει την αύξηση του πλούτου μιας κοινωνίας είναι εν πολλοίς ένα παράδοξο φαινόμενο, αφού, σύμφωνα με τη θεωρία της εξέλιξης, στόχος κάθε οργανισμού είναι η απόκτηση όσο γίνεται περισσότερων απογόνων.

0 Τώρα μαλώνουν μεταξύ τους ποιος πρωτομίλησε για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ!

Έχουν χάσει κάθε σοβαρότητα οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι, που μετά τα καλά λόγια Μέρκελ και Ολάντ σε Σαμαρά «αλληλοκατηγορούνται» για το ποιος άνοιξε πρώτος τη συζήτηση για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ. 
Χαρακτηριστικό παράδειγμα το «αγαπημένος μας» Φίλιπ Ρέσλερ, αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας, που σε σημερινή του συνέντευξη στην Frankfurter Rundschau αναφέρεται ξανά στην Ελλάδα και αποποιείται την... πατρότητα της φράσης «η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη είναι διαχειρίσιμη».
«Αυτή την έκφραση τη χρησιμοποίησε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο πρόεδρος του Eurogroup. Εγώ αντίθετα υπέδειξα ότι, εντωμεταξύ, με τον ESM και το Σύμφωνο Σταθερότητας, διαθέτουμε έξοχους μηχανισμούς για τη διασφάλιση σταθερότητας. Και πολλές από τις χώρες-εταίρους, όπως η Πορτογαλία, η Ισπανία ή η Ιταλία, δείχνουν ότι ο δρόμος που ακολουθείται οδηγεί στην ικανοποίηση των στόχων. 

0 Μήνυμα σε μπουκάλι… 98 ετών βρέθηκε στη θάλασσα!


perierga.gr- Μήνυμα σε μπουκάλι... 98 ετών βρέθηκε στη θάλασσα! Ένα μπουκάλι με μήνυμα, που είχε αφεθεί το 1914 στο πλαίσιο έρευνας για τα θαλάσσια ρεύματα στην ευρύτερη περιοχή της Σκοτίας, εντοπίστηκε ανοιχτά των νησιών Σέτλαντ, βόρεια της Σκοτίας, ξεπερνώντας το παλιό ρεκόρ κατά πέντε χρόνια.
Είναι δε εντυπωσιακό ότι το εν λόγω μπουκάλι βρέθηκε από έναν Σκοτσέζο καπετάνιο με το ίδιο πλοιάριο το οποίο είχε εντοπίσει το προηγούμενο μπουκάλι με ρεκόρ παραμονής στη θάλασσα...



Το μπουκάλι είχε στο εσωτερικό του μια κάρτα που έγραφε ότι θα δοθούν έξι πένες σε όποιον το βρει. Αν και την ίδια χρονική περίοδο είχαν ριχτεί 1.890 μπουκάλια, μέχρι σήμερα βρέθηκαν μόλις 315. Το μπουκάλι ανήκει πλέον σε μουσείο των νησιών Σέτλαντ.

0 Μια υπενθύμιση από το ''Ανοιχτή Ματιά''




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...