ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

0 9-13 Μαΐου 2011, πραγματοποιείται μια σπάνια πλανητική ευθυγράμμιση!

Ένα από τα σπανιότερα αστρολογικά φαινόμενα και πιο ευοίωνα είναι η πλανητική ευθυγράμμιση που συμβαίνει τον Μάιο του 2011! Ο Ήλιος βρίσκεται στο κέντρο του Ηλιακού Συστήματος. Γύρω από αυτόν είναι οι πλανήτες, με τον Ερμή πλησιέστερο, στη συνέχεια είναι η Αφροδίτη, που ακολουθείται από τη Γη, τον Άρη και τον Δία. Όλοι αυτοί οι πλανήτες θα φαίνονται με γυμνό μάτι!

Κάθε ένας από αυτούς τους πλανήτες κάνει
κάτι δικό του στη δική του τροχιά, με τον Άρη και τον Δία, που είχαν χρόνια να κάνουν την τροχιά αυτή (δηλ να πάει δεξιά γύρω από τη Γη ενώ η Αφροδίτη και ο Ερμής θα βρίσκονται από την άλλη πλευρά), και δεν είναι περισσότερο από ένα τέταρτο του ουρανού μακριά από τον Ήλιο.

0 Διαδώστε το παντου!!! Η μεγάλη απάτη του AIDS...



Ψάξτε και για επιστήμονες, διεθνώς διακεκριμμένους κυταρολόγους που αποκαλύπτουν την συνωμοσία της χοντρής κονόμας για τις φαρμακοεταιρείες με το "παραμύθι" ιό HIV που ΔΗΘΕΝ προκαλεί AIDS!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ!!! Οι δυστυχείς που πέφτουν θύματα του ΜΑΪΜΟΥ ΤΕΣΤ για ιό HIV και τρώνε το "παραμύθι" ότι ειναι τάχα φορείς ιού που θα τους προκαλέσει AIDS πεθαίνουν από τα....
ΦΑΡΜΑΚΑ που στοιχίζουν 1500 ευρώ το μπουκάλι!!! 

1 Max Keiser: Χρεοκοπήστε τώρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονιστικός ο Μάξ Κάϊζερ, για μία ακόμη φορά. Ο οικονομικός αναλυτής που πριν ενάμιση χρόνο φώναζε για την καταστροφή που θα φέρει το ΔΝΤ στην Ελλάδα, ο άνθρωπος που μίλησε ανοιχτά για την παγίδα που στηνόταν, ο άνθρωπος που σήμερα επιβραβεύεται δια στόματος Στρος Καν, για την οικονομική πολιτική του Γιώργου Παπανδρέου, έρχεται τώρα να μας συμβουλεύσει για την επόμενη ημέρα.

Σε μία συνέντευξη - χείμαρο, που έδωσε ο Μαξ Κάϊζερ στο οικονομικό κανάλι SBC, με φόντο το Ηρώδειο, είπε ότι ....

0 O υπόγειος κόσμος του Τόκιο

To Τόκιο, η πρωτεύουσα της Ιαπωνίας είναι σίγουρα μία από τις πιο εξελιγμένες τεχνολογικά πόλεις του πλανήτη μας. Μία πόλη γεμάτη μυστικά και μύθους. Δείτε μερικές φωτογραφίες από τον υπόγειο κόσμο που κρύβεται κάτω από την πρωτεύουσα της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου




0 Ανακυκλωμένο ξύλο: Σκέτη ομορφιά

Το ανακυκλωμένο ξύλο κερδίζει συνεχώς πόντους στην εκτίμηση μου όσον αφορά τα έπιπλα και τη διακόσμηση.
Όχι μόνο επειδή είναι σχετικά εύκολο να το βρεις άσχετα με το που βρίσκεσαι αλλά και γιατί είναι πανέμορφο, έχει πάρα πολλές εφαρμογές και ταιριάζει παντού.

0 Βάτραχοι για …φίλημα

Αλλάζουν τελείως την εικόνα που έχουμε για τους βατράχους. Υπέροχα, έντονα χρώματα τους καθιστούν πανέμορφους και ιδαίτερα συμπαθείς.
Ποιος ξέρε άραγε, με ένα φιλί μπορεί να μεταμορφωθούν και σε πρίγκηπες…
Perierga.gr - Περίεργα βατράχια

0 Χρησιμοποιώντας το Google Earth ανακαλύψε μια περιβαλλοντική καταστροφή



Αυτή η ιστορία είναι αρκετά απίστευτη και λέει πολλά για τη δύναμη των νέων τεχνολογιών και τη βοήθεια που μπορούν να δώσουν ακόμη και στην περιβαλλοντική κρίση του πλανήτη μας.


Ένας 47 ετών άνδρας από τη Ρώμη ήταν χρησιμοποιούσε το Google Earth όταν ανακάλυψε έναν άγνωστο πλοίο το οποιο απελευθερώνε τεράστιες ποσότητες πετρελαικών καταλοίπων στη θάλασσα έξω από την ιταλική πόλη Montalto di Castro (90 χλμ. ΒΔ της Ρώμης).

Ενημέρωσε αμέσως την ιταλική αστυνομία η οποια και ερευνά το θέμα.

0 Η Αμφιλοχία Αιτωλοακαρνανίας


Ο παλιός Καρβασαράς μετονομάστηκε μόλις το 1908 σε Αμφιλοχία και για το λόγο αυτό στη συνείδηση των κατοίκων επικρατούν και τα δύο ονόματα. Τόπος κατοικημένος από αρχαία χρόνια αιχμαλωτίζει τον επισκέπτη καταρχήν με τη φυσική ομορφιά του. Τα μνημειώδους αρχιτεκτονικής τείχη της αρχαίας ακρόπολης της Λιμναίας, άλλωστε, στα νοτιοανατολικά της πόλης και σε απόσταση μόλις 2 χλμ. από το κέντρο, αποτελούν καταφανείς μαρτυρίες κατοίκησης και έντονης ανάπτυξης της περιοχής.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...