ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

0 «Γιατι το κοτόπουλο πέρασε το δρόμο»;


perierga.gr - "Γιατί το κοτόπουλο πέρασε το δρόμο;"Διάφοροι άνθρωποι κλήθηκαν να απαντήσουν στο εξής απλό ερώτημα: «Γιατί το κοτόπουλο πέρασε το δρόμο;». Ο καθένας δίνει μια ξεχωριστή απάντηση, σύμφωνα με την εμπειρία και τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα. Και το σημαντικότερο; Το επάγγελμά του επηρεάζει κατά πολύ την άποψή του περί του… ανήσυχου κοτόπουλου! Από τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη μέχρι τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, τον Γκαγκάριν και τον Μπιλ Γκέιτς, όλοι έχουν μια… σοφή απάντηση να δώσουν! Άλλωστε ένας φιλόσοφος, ένας τεχνοκράτης αλλά και ένας πολιτικός μπορούν να δώσουν μια πειστική απάντηση… Διαβάστε και θα καταλάβετε.

0 Άρχισαν οι αυστηρές προειδοποιήσεις στους βουλευτές απο τις τοπικές κοινωνίες…

0 «Μυστικά» μηνύματα του Κένεντι για τα UFO

Ο πρόεδρος Κένεντι γνώριζε για την ύπαρξη εξωγήινων στη Γη, ισχυρίζεται ένας ερευνητής, ο οποίος βρήκε «αποδείξεις» στις ηχογραφήσεις του Αμερικανού προέδρου από το Λευκό Οίκο, που δόθηκαν πρόσφατα στη δημοσιότητα.

Ο αναλυτής ηχογραφήσεων Τζον Κέλι μελέτησε τις κασέτες που αποχαρακτηρίστηκαν πρόσφατα, στις οποίες ο JFK μιλά για το αμερικανικό διαστημικό πρόγραμμα το 1963, λίγο πριν από τη δολοφονία του.

1 Νέο μήνυμα των Anonymous: “Έλληνες πολεμάμε στο πλευρό σας”


anonymous2 200x111 Νέο μήνυμα των Anonymous: Έλληνες πολεμάμε στο πλευρό σαςΞαναχτύπησαν οι Anonymous αργά χθες το βράδυ με θέμα του και πάλι την κατάσταση στην Ελλάδα.Το νέο τους μήνυμα ανέβηκε αργά το βράδυ στη σελίδα τους στο facebook δίνοντας σαφείς λεπτομέρειες, διευκρινίσεις και οδηγίες σχετικά με τις δράσεις που σκοπέυουν να αναπτύξουν στην Ελλάδα.
Οι Anonymous πρειδοποιούν με νέα χτυπήματα σε δημόσιους φορείς, Μέσα Ενημέρωσης εστιάζοντας σε εφορίες ενώ δίνουν και το δικό τους μήνυμα στην αστυνομία σε σχέση με τις συλλήψεις.
Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο:

0 Η κλεψύδρα ενός διαφορετικού πολέμου


πρώτος ψηφιακός πόλεμος
Ο πρώτος ψηφιακός πόλεμος είναι προ των πυλών!!
Με τις παρούσες παγκόσμιες οικονομικές αποφάσεις, επηρεάζεται άμεσα και επικίνδυνα το γεωπολιτικό τοπίο ολόκληρου του πλανήτη. Ενδεχόμενες αναταραχές που θα δημιουργήσουν και θα οδηγήσουν στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, ή διαφορετικά τον πρώτο ψηφιακό παγκόσμιο πόλεμο, αποτελούν ήδη μία αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα. Τα λογικά πλαίσια σήμερα αντικαθίσταται από το υπερκέρδος και την εξουσία.

Σε αυτό το σημείο, εισάγεται η έννοια του διαδικτύου. Η ανησυχητική ιδέα του τέλους του internet, γίνεται μεθοδικά και με αργό τρόπο πραγματικότητα. Ιστοσελίδες όπως το Megaupload ήδη έχουν δεχθεί τις πρώτες επιθέσεις της πολιτικής στρατηγικής της CIA έναντι της ελεύθερης έκφρασης και διακίνησης ιδεών.

0 Τα είκοσι ωραιότερα βιβλιοπωλεία στον κόσμο


Τα είκοσι ωραιότερα βιβλιοπωλεία στον κόσμο (7)
Οι ηλεκτρονικές πωλήσεις βιβλίων κερδίζουν χρόνο με το χρόνο έδαφος. Είναι βολικό και εύκολο να αγοράζει κανείς βιβλία με ένα κλίκ από τον καναπέ ή το γραφείο του. Γιατί λοιπόν πάντα θα έχουμε ένα κίνητρο για να σηκωθούμε και να επισκεφθούμε ένα βιβλιοπωλείο; Γιατί πάντα θα απολαμβάνουμε το χρόνο μέχρι να διαλέξουμε το βιβλίο που θα μας συντροφεύει, ψάχνοντας και ξεφυλλίζοντας τίτλους;
Αν δυσκολεύεστε να απαντήσετε, η ιστοσελίδα Flavorpill σας δίνει τουλάχιστον είκοσι λόγους: τα είκοσι ωραιότερα βιβλιοπωλεία στον κόσμο. Η ιστοσελίδα διευκρινίζει πως από τη λίστα λείπουν πολλά σπουδαία βιβλιοπωλεία γιατί το κριτήριο για την κατάρτισή της ήταν το πόσο ωραίος είναι ο χώρος.

0 Το ηφαίστειο της Σαντορίνης «βρυχάται»


Τι εκτιμούν οι επιστήμονες με βάση τη συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα


Η σεισμική δραστηριότητα που παρατηρείται τον τελευταίο καιρό στη Σαντορίνη, έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον των γεωλόγων. Το νησί του Αιγαίου, χρωστά τη μοναδική ομορφιά του στο ηφαίστειο και το ηφαίστειο δεν «κοιμάται». Ωστόσο, οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι τα φαινόμενα που βρίσκονται σε εξέλιξη δεν προμηνύουν κάτι καταστροφικό.

0 10 παράξενες αράχνες

 

Είναι ίσως, μαζί με τις κατσαρίδες, τα πιο αηδιαστικά πλάσματα που μπορεί  κανείς να αντικρύσει. Δείτε τις πιο παράξενες αράχνες στον κόσμο!

Πριν δείτε τις φωτογραφίες, διαβάστε μερικά στοιχεία για τις αράχνες:
 
Η αράχνη ανήκει στα Αρθρόποδα και δεν είναι έντομο, καθώς έχει οκτώ πόδια και  το σώμα της χωρίζεται σε κεφαλοθώρακα και κοιλιά. Αναπνέει με ένα είδος  αρχαίων-για τα αρθρόποδα- πνευμόνων, που λέγονται “πνεύμονες βιβλία”.

0 Αστείες - παράξενες φωτογραφίες!


 Οι φωτογραφίες της ημέρας!

0 Uakari: Ο πίθηκος με το κατακόκκινο πρόσωπο (Vid)


Ο πίθηκος Uakari ζει στη Νότια Αμερική και πιο συγκεκριμένα στα τροπικά δάση του Αμαζονίου και βασικό χαρακτηριστικό του είναι το παράξενο πρόσωπό του, το οποίο μερικές φορές θυμίζει μωρό και κάποιες άλλες έναν ηλικιωμένο γέρο.

0 Κυβερνούν το πλανήτη 147 εταιρίες !!!!


Του Γιώργου Δελαστίκ
Ποιος κυβερνά τον κόσμο; Το κλασικό και σχεδόν γραφικό αυτό ερώτημα, που σε κάθε εποχή δέχεται διαφορετικές απαντήσεις, έχει την απάντησή του και στις μέρες μας: μόλις 147 επιχειρήσεις!
Μπορείτε να απαντήσετε και 737
επιχειρήσεις, καθώς οι 147 πρώτες ελέγχουν το 40% της παγκόσμιας οικονομίας, ενώ οι 737 (στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και οι 147) ελέγχουν το 80% της οικονομίας του πλανήτη! Είναι απίστευτη πραγματικά η συγκέντρωση του κεφαλαίου και η αλληλοσύνδεση των κολοσσιαίων επιχειρήσεων που κυριαρχούν στην υδρόγειο.

0 Ένα σκάφος και 145 σκιέρ κατέρριψαν το ρεκόρ Γκίνες!



Εντυπωσιακές εικόνες δημιούργησαν οι λάτρεις του θαλάσσιου σκι, οι οποίοι αποφάσισαν να απολαύσουν το αγαπημένο τους χόμπι ταυτόχρονα, κάνοντας ρεκόρ Γκίνες.

Το γεγονός που κάνει την προσπάθεια αυτή ξεχωριστή και έδωσε στους συμμετέχοντες μια θέση στο βιβλίο των Γκίνες είναι ότι ένα μόνο σκάφος τραβούσε τους 145 σκιέρ!
Η προσπάθεια έλαβε χώρα στον όρμο Macquarie Harbour, στις δυτικές ακτές της Τασμανία, στην Αυστραλία. Για να επιτευχθεί ρεκόρ, έπρεπε οι σκιέρ να παραμείνουν όρθιοι για ένα ναυτικό μίλι!
Το βίντεο τα λέει όλα…

0 Η Λύση είναι ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

Είμαστε ένα βήμα πριν την «τελική λύση»που θα επιφέρει το «ολοκαύτωμα» μιας ιστορικής χώρας και ενός ολόκληρου λαού!

Το λεγόμενο PSI είναι το άθλιο δηλητηριώδες «κερασάκι στην τούρτα»προκειμένου να περάσουν «πακέτο» το νέο δρακόντειο μνημόνιο, την νέα «αποικιακή» δανειακή σύμβαση και την εκποίηση της χώρας.


Μας λένε ότι με το PSI θα χάσουν οι τράπεζες και θα δοθεί «λύση» στο πρόβλημα του ελληνικού χρέους.

Ψεύδος και απάτη.


0 Dealakos - Όλες οι προσφορές μαζεμένες σε ένα site !!!

Για να μην Θολώνεις ψάχνοντας καθημερινές προσφορές! Όλες οι προσφορές στον Dealako από τα Ελληνικά deal sites! Εδώ θα βρείτε προσφορές για Διακοπές, Ξενοδοχεία, Spa, Φαγητό, Θέατρο, Σχολές χορού, Προϊόντα, Υπηρεσίες κτλ.

0 4 φωτογραφίες που δείχνουν τον Νιαγάρα παγωμένο.

frozenniagara1
Αν και δεν μπορώ να φανταστώ πόσο κρύο μπορεί να είχε για να παγώσει ένας καταρράκτης σαν τον Νιαγάρα με λίγη φαντασία μπορεί κανείς να καταλάβει το μεγαλείο που θα έβλεπε αν ήταν παρών σε μια τέτοια σκηνή. Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί πριν το 1911 που υπήρχε ένα φράγμα για να συγκρατεί την ορμή του καταρράκτη, που προφανώς αν δεν υπήρχε δεν θα είχε παγώσει λόγο της μεγάλης δύναμης που αποκτά καθώς το νερό κινείται προς τον καταρράκτη.

0 Υπέροχα πορτραίτα με σκύλους



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...