ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

0 Τα μυστικά του αμερικανικού δολαρίου από το History Channel

Το δολάριο Αμερικής είναι το πλέον αναγνωρίσιμο νόμισμα στον κόσμο. Τι συμβολίζει όμως ο σχεδιασμός του;
Το χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου περιέχει μυστηριώδεις εικόνες και απόκρυφα σύμβολα, με κυρίαρχο αυτό της ημιτελούς πυραμίδας με τον παντεπόπτη οφθαλμό της Θείας Πρόνοιας.

Πολλοί θεωρούν ότι το μυστικό πεπρωμένο της Αμερικής κρύβεται σ' αυτά τα σύμβολα και ότι οι περίτεχνες εικόνες είναι μέρος μιας πολιτικής και θρησκευτικής συνωμοσίας που ανάγεται στη γέννηση των ΗΠΑ και στην οποία δεν εμπλέκονται μόνο οι Ιδρυτές του Έθνους, αλλά και ο Φρανκλίνος Ρούζβελτ. Στην καρδιά αυτής της συνωμοσίας βρίσκονται οι Ελευθεροτέκτονες
(Μασόνοι).

0 Οι χειρότερες μητέρες του ζωικού βασιλείου

Πολλοί από εμάς μπορεί να πιστεύουμε πως οι μητέρες μας έχουν κάνει κάποια λάθη, αλλά τα λάθη τους δεν συγκρίνονται με τίποτα με αυτές τις 9 μητέρες του ζωικού βασιλείου που θα δείτε παρακάτω.


Βέβαια, έτσι τα βλέπουμε εμείς με τα δικά μας μάτια, γιατί στην φύση κάποιος λόγος θα υπάρχει που αντιδρούν έτσι οι μητέρες.

0 Τα μυστικά της Ακρόπολης..Τί κρύβεται κάτω απ΄τον ιερό βράχο;

Οι περισσότεροι Έλληνες, αλλά και πάρα πολλοί ξένοι έχουν βρεθεί τουλάχιστον μία φορά στον ιερό βράχο της Ακρόπολης. Οι περισσότεροι όμως απ’ όσους πήγαν εκεί δεν ήξεραν το παραμικρό για τα μυστικά που κρύβονταν κάτω από τα πόδια τους. Η Ακρόπολη δεν είναι μόνο ένα από τα πιο γνωστά αρχαιολογικά μνημεία του κόσμου που στολίζεται από μερικά από τα ομορφότερα κτίσματα της ελληνικής αρχαιότητας, αλλά είναι παράλληλα και ένας τόπος που κρύβει πολλά και σημαντικά μυστικά… 
Σύμφωνα με την συμβατική ιστορία, δεν είναι γνωστό το πότε η Ακρόπολη κατοικήθηκε για πρώτη φορά. Οι απόψεις σχετικά με τους πρώτους οικισμούς στην Ακρόπολη ποικίλουν σε ένα φάσμα που αρχίζει από την 3η και τελειώνει στην 6η χιλιετία προ Χριστού. Οι αρχαιολόγοι παραδέχονται ότι στην Ακρόπολη υπάρχουν πολλά οικοδομικά επίπεδα, κάποια από τα οποία παραμένουν άγνωστα ακόμα και σήμερα. Αυτό συμβαίνει επειδή, κάθε φορά που κτιζόταν η Ακρόπολη, τα νέα οικοδομήματα χτίζονταν πάνω στα προηγούμενα. Και δεν θα ήταν επιτρεπτό για κανέναν λόγο, για να βρούμε τι κρύβεται στις αρχαιότερες στρώσεις, να δημιουργήσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα στις νεότερες. Η Ακρόπολη λοιπόν έχει πολλά μυστικά ακόμα που περιμένουν να ανακαλυφθούν.

0 Η Κίνα χτίζει «πόλη φάντασμα» Στην Αφρική (VIDEO)

Μία γιγαντιαία νέα «πόλη φάντασμα», κινεζικής κατασκευής έχει ξεφυτρώσει στις παρυφές της πρωτεύουσας Λουάντα της Ανγκόλα.

Η Cidade de Nova Kilamba είναι μία ολοκαίνουργια μικτή οικιστική ανάπτυξη,750 οκτώ ορόφων πολυκατοικιών, μια ντουζίνα από σχολεία και περισσότερες από 100 μονάδες λιανικής πώλησης.
Σχεδιασμένη για να στεγάσει μέχρι και μισό εκατομμύριο ανθρώπους όταν θα είναι πλήρης, η Kilamba έχει κατασκευαστεί από την Διεθνούς Εμπιστοσύνης κρατική Κίνα και την Investment Corporation (CITIC) σε λιγότερο από τρία έτη και με αναφερόμενο κόστος των $ 3,5 δις (£ 2,2 δισ.). 

2 Ο ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ALIMENTARIUS ΣΕ ΝΟΜΙΣΜΑ 2 ΕΥΡΩ (UPDATE)

altΧτες έπεσε στα χέρια μας ένα νόμισμα των 2 ευρώ κοπής 2004 μη Ελληνικό, που στην πίσω του όψη έγραφε WORLD FOOD PROGRAMME (Παγκόσμιο διατροφικό πρόγραμμα). Το νόμισμα αυτό το φωτογράφισε ο ΕΟΕ και σας το παρουσιάζει λέγοντας πως κάποιοι που κορόιδευαν περί του παγκόσμιου διατροφικού κώδικα θα πρέπει να αναρωτηθούν τώρα πως αυτό το σχέδιο υπάρχει απο το 2004....
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ

0 Το αγόρι με τον μισό εγκέφαλο μεγαλώνει πλέον φυσιολογικά!

Το 2000 στην κινεζική επαρχία Shandong γεννήθηκε ο Ho Guozhu και μεγάλωσε φυσιολογικά μαζί με το δίδυμο αδελφό του.

Δυστυχώς όμως από την ηλικία των 3 ετών άρχισε να έχει σπασμούς στα αριστερά του άκρα. Ακόμη και όταν οι γονείς του τον μετεφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο για εξετάσεις κανείς δεν μπορούσε να ερμηνεύσει ακριβώς τι ήταν αυτό που συμβαίνει.

Αργότερα, το 2006, ο πατέρας του μετέφερε τον Ho στο Πεκίνο Ινστιτούτο Εγκεφάλου Sunbeam (Sanbo Brain Institute), και εκεί διαγνώστηκε ότι πάσχει από – Rasmussen εγκεφαλίτιδα – μια σπάνια, δηλαδή, φλεγμονώδη ασθένεια του εγκεφάλου..

0 Ο Εβραίος που σώθηκε από τον... Χίτλερ

Ο Χίτλερ παρενέβη προσωπικά για να σώσει έναν Εβραίο υπό τις διαταγές του οποίου είχε πολεμήσει στον Ά Παγκόσμιο πόλεμο, σύμφωνα με επιστολή που η "Εβραϊκή Φωνή" ανακάλυψε σε μια γερμανική εφημερίδα. Την επιστολή συνέταξε τον Αύγουστο του 1940 ο Χάινριχ Χίμλερ, ο ηγέτης των επίφοβων SS. Η επιστολή αναφέρει ότι ο Ερνστ Ες, ένας δικαστής, δεν θα πρέπει να καταδιωχθεί ή να εκτοπιστεί, διότι "αυτή είναι η επιθυμία του Φίρερ". Ο Ες, που είχε παρασημοφορηθεί στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, διετέλεσε διοικητής για ένα σύντομο διάστημα στην μονάδα του Χίτλερ στη Φλάνδρα, εργάστηκε στο δικαστικό σώμα στην περιοχή του Ντίσελντορφ ως το 1936, οπότε ίσχυσαν οι ναζιστικοί νόμοι περί της φυλετικής "καθαρότητας" και αναγκάστηκε να παραιτηθεί...

0 ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ! ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΤΕ;;; ΑΝ ΝΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορεί στην αρχή να πάθετε μια μικρή κατάθλιψη όπως εγώ αλλά μετά θα σας βγει σε οργή....
 
Δείτε τι "ποτίζουν" εμάς και τα παιδιά μας, με ποιον τρόπο και ποίος ο σκοπός τους....
Σ'αυτή την ενδιαφέρουσα συνέντευξή του, ο Δρ. Μπλέιλοκ αποκαλύπτει ότι τα προγράμματα αποπληθυσμού που δημιούργησε το Ιδρυμα Ροκφέλερ σε συνεργασία με τους Ναζί, ήταν η βάση των σύγχρονων πρακτικών «ευγονικής», όπως η δηλητηρίαση με το φθόριο και τα εμβόλια.

Ο Μπλέιλοκ εξηγεί πώς ξεκίνησε το κίνημα της ευγονικής στην Αμερική μέσω των χρηματοδοτήσεων Ροκφέλερ, Φορντ και Κάρνεγκι, και ότι αυτό που ξεκίνησε ως πρόγραμμα «Επιστήμη του Ανθρώπου», ήταν μια προσπάθεια κοινωνικής μηχανικής στην ανθρωπότητα για να εξοντωθούν όσοι θεωρούνταν «ανεπιθύμητοι» για την ελίτ...

0 Πως φτιάχνω ΣΠΟΡΕΙΟ και πως μεγαλώνω φυτά, ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ!!!

Γράφτηκε ότι θα υπάρξει απόφαση που θα απαγορεύσει την ιδιωτική καλλιέργεια. Και άλλες φορές έχουμε ακούσει ανάλογα “παράλογα”, που στην πορεία τα “αλλάζουν”, τα διαμορφώνουν, αλλά ο στόχος είναι γνωστός…
Toν σπόρο τους, τον έριξαν και δουλεύει. Ας μάθουμε να φτιάχνουμε ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ, για … καβάντζα!...



Πιθανολογούμε ότι αυτή η απόφαση μπορεί να περάσει, μιας και δεν επηρεάζει πολύ κόσμο. Οι πολλοί μαντρώθηκαν στις πόλεις, τι τους νοιάζει που… δε θα έχουν κήπο; Σάμπως έχουν τώρα; Πέρασαν πολύ πιο επώδυνα μέτρα για πολλούς… Στην γιαγιά και στον παππού που παρέμειναν πίσω στην ύπαιθρο, θα κολώσουν; Εδώ δεν ντράπηκαν που έβαλαν το χέρι στην τσέπη τους… Το πως θα την εφαρμόσουν, δε νομίζουμε ότι θα βιαστούν.

Πίσω όμως έχει η αχλάδα την ουρά, που λέει και ο σοφός λαός…

0 Ηλεκτροϋπερευαισθησία: η αλλεργία του 21ου αιώνα

Μερίδα επιστημόνων συνδέει την αύξηση της ηλεκτρομαγνητικής ρύπανσης με πληθώρα ανεξήγητων συμπτωμάτων που σήμερα πλήττουν ολοένα και περισσότερους:

  • Ναυτία, πονοκέφαλοι και ημικρανίες
  • Βουητό στα αυτιά
  • Πόνος στα κόκαλα και τους μύες
  • Μούδιασμα στο πρόσωπο ή σε άλλα σημεία του σώματος
  • Ενοχλήσεις σε δόντια και σιαγόνες
  • Ξηροφθαλμία και προβλήματα όρασης
  • Αδυναμία συγκέντρωσης
  • Ανεξήγητη κούραση
  • Κατάθλιψη
  • Ταχυκαρδία
  • Κοκκινίλες και εξανθήματα
  • Ξηρότητα στο λαιμό και την στοματική κοιλότητα
  • Διόγκωση ιγμόρειων και συμπτώματα ρινίτιδας

0 Η «τέλεια» παγκόσμια οικονομική καταιγίδα

Πυκνώνουν τα μαύρα σύννεφα μιας επερχόμενης χρηματοπιστωτικής και οικονομικής καταιγίδας και μαζεύονται από κάθε κατεύθυνση: την ευρωζώνη, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Κίνα και αλλού. Πράγματι, η παγκόσμια οικονομία το 2013 μπορεί να είναι ένα πολύ αφιλόξενο περιβάλλον.

Για αρχή, η κρίση στην Ευρωζώνη επιδεινώνεται, καθώς το ευρώ παραμένει πολύ ισχυρό, η δημοσιονομική λιτότητα βαθαίνει την ύφεση σε πολλές χώρες, και μια πιστωτική ασφυξία στην περιφέρεια σε συνδυασμό με τις υψηλές τιμές του πετρελαίου υπονομεύουν τις προοπτικές ανάκαμψης. Το τραπεζικό σύστημα της ευρωζώνης παραμορφώνεται, καθώς διασυνοριακές και διατραπεζικές γραμμές πίστωσης αποκόπτοναι, και η φυγή κεφαλαίων θα μπορούσε να μετατραπεί σε πλήρη τραπεζικό πανικό στην περιφέρεια αν όπως είναι πιθανό η Ελλάδα προβεί σε μια άτακτη έξοδο από το ευρώ κατά τους προσεχείς μήνες...

0 Πώς μια πόλη… «σώθηκε» από μια απλή ιδέα!

perierga.gr - Sheffield: Η πόλη των τοιχογραφιών!Το Sheffield είναι κρυμμένο στους πρόποδες του μαγευτικού βουνού Roland, στη βορειο-δυτική ακτή της Τασμανίας, στην Αυστραλία. Ολόκληρη η περιοχή είναι γνωστή για την παραγωγή υψηλής ποιότητας βουτύρου, ενώ η γεωργία και η κτηνοτροφία αποτελούν βασικές ασχολίες των κατοίκων.


Μέχρι τη δεκαετία του 1980, το Sheffield ήταν μια τυπική πόλη της Τασμανίας, με τον πληθυσμό να αυξάνεται δραματικά με την κατασκευή αρκετών υδροηλεκτρικών σταθμών στην περιοχή...

0 Παντελής Ευθυμίου 1923- 1996: Το ρόδο της Ρόδου…

(Για περισσότερα θέματα λογοτεχνίας Δείτε το Ποίηση και Λογοτεχνία.)


 ‘’ Καθαρόαιμη κόρη του Ήλιου, η πατρίδα μου’’

Ένας σύντομος πρόλογος

Η ενασχόληση με την λογοτεχνία πολλές φορές, εκτός από όμορφη, σε κάνει να ταξιδεύεις σε κόσμους που ούτε καν τους φανταζόσουν. Το να ερευνάς και να προωθείς την λογοτεχνία δεν αφορά μόνο το να παρουσιάζεις ήδη γνωστά έργα μεγάλων Ελλήνων και ξένων λογοτεχνών ή ακόμα και να δίνεις την δυνατότητα σε νέους λογοτέχνες να δημοσιεύσουν τα έργα τους. Εκτός από αυτή την μορφή ενασχόλησης με την λογοτεχνία που αφορά κυρίως την συντήρηση της υπάρχει και η ενασχόληση που αφορά την αναγέννηση και έρευνα κάποιων λογοτεχνών που για κάποιους λόγους δεν έγιναν και τόσο γνωστοί στο ευρύτερο κοινό.
Το ταξίδι λοιπόν αυτής της έρευνας ξεκινάει τώρα με έναν ποιητή του οποίου το όνομα θεωρούμε πως θα έπρεπε να υπήρχε δίπλα στα μεγάλα ονόματα των Ελλήνων λογοτεχνών όπως του Ελύτη, Σεφέρη, Καβάφη κ.α. Ο λόγος για τον Παντελή Ευθυμίου, ένας ποιητής που μέσω των ποιημάτων του ύμνησε την αγάπη, την φύση του τόπου καταγωγής του αφήνοντας έτσι πίσω του μεγάλο λογοτεχνικό έργο. Ας τον Γνωρίσουμε λοιπόν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...