ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

0 Το αγόρι με τον μισό εγκέφαλο μεγαλώνει πλέον φυσιολογικά!

Το 2000 στην κινεζική επαρχία Shandong γεννήθηκε ο Ho Guozhu και μεγάλωσε φυσιολογικά μαζί με το δίδυμο αδελφό του.

Δυστυχώς όμως από την ηλικία των 3 ετών άρχισε να έχει σπασμούς στα αριστερά του άκρα. Ακόμη και όταν οι γονείς του τον μετεφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο για εξετάσεις κανείς δεν μπορούσε να ερμηνεύσει ακριβώς τι ήταν αυτό που συμβαίνει.

Αργότερα, το 2006, ο πατέρας του μετέφερε τον Ho στο Πεκίνο Ινστιτούτο Εγκεφάλου Sunbeam (Sanbo Brain Institute), και εκεί διαγνώστηκε ότι πάσχει από – Rasmussen εγκεφαλίτιδα – μια σπάνια, δηλαδή, φλεγμονώδη ασθένεια του εγκεφάλου..

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το αγοράκι να υποβληθεί σε τέσσερις επεμβάσεις και ως εκ τούτου του αφαιρέθηκε αναγκαστικά εντελώς το δεξιό εγκεφαλικό ημισφαίριο του κρανίου.


Η θεραπεία κόστιζε πολύ πόσο μάλλον για μια φτωχή οικογένεια που το φορτίο γι αυτήν ήταν δυσανάλογα μεγάλο με τις αντοχές και δυνατότητες της. Προκειμένου να βρεθούν τα απαραίτητα χρήματα για το παιδί τους πούλησαν όλα τα υπάρχοντά τους, έμειναν και χωρίς σπίτι αλλα και πάλι τα λεφτά δεν αρκούσαν.


Οι απελπισμένοι γονείς απευθύνθηκαν στα μέσα ενημέρωσης και μετέπειτα η ιστορια έγινε γνωστή ως "
το αγόρι με τον μισό εγκέφαλο", γεγονός που συγκλόνησε, συγκίνησε και άγγιξε τον κόσμο. Η είδηση διαδόθηκε αστραπιαία και οι δωρέες που συγκεντρώθηκαν αποδείχθηκαν σωτήριες.

Το 2011, ο Ho υπεβλήθη σε
αισθητική επέμβαση, κατά την οποία του εμφυτεύθηκε πλάκα τιτανίου - αλουμινίου, κλείνοντας τη δεξιά πλευρά του κρανίου και το κεφάλι του πήρε μια συνηθισμένη πλέον κανονική μορφή.

Ο μικρός Ho κρατήθηκε δυνατά και με πίστη στη ζωή κάνοντας τώρα όμορφα όνειρα για το μέλλον...

typos.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...