ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

0 Η Κίνα χτίζει «πόλη φάντασμα» Στην Αφρική (VIDEO)

Μία γιγαντιαία νέα «πόλη φάντασμα», κινεζικής κατασκευής έχει ξεφυτρώσει στις παρυφές της πρωτεύουσας Λουάντα της Ανγκόλα.

Η Cidade de Nova Kilamba είναι μία ολοκαίνουργια μικτή οικιστική ανάπτυξη,750 οκτώ ορόφων πολυκατοικιών, μια ντουζίνα από σχολεία και περισσότερες από 100 μονάδες λιανικής πώλησης.
Σχεδιασμένη για να στεγάσει μέχρι και μισό εκατομμύριο ανθρώπους όταν θα είναι πλήρης, η Kilamba έχει κατασκευαστεί από την Διεθνούς Εμπιστοσύνης κρατική Κίνα και την Investment Corporation (CITIC) σε λιγότερο από τρία έτη και με αναφερόμενο κόστος των $ 3,5 δις (£ 2,2 δισ.). 

Αλλά τα περισσότερα από αυτά τα κτίρια βρίσκονται σήμερα άδεια, όπως και οι άλλες «πόλεις-φαντάσματα» που χτίστηκαν από Κινέζικες εταιρίες. Μία από αυτές τις πόλεις-φαντάσματα βρίσκεται στη μέση μιας ερήμου στην εσωτερική Μογγολία.
Τα τελευταία χρόνια η Κίνα έχει κατασκευάσει 20 νέες πόλεις-φαντάσματα ανά έτος. 

http://www.apocalypsejohn.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...