ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

0 Απέδρασαν κολυμπώντας

Η μοναδική οδός διαφυγής για τις πολικές αρκούδες όταν το κομμάτι πάγου αποσπάστηκε

Οι πολικές αρκούδες βλέπουν το φυσικό τους περιβάλλον μέρα με τη μέρα να καταστρέφεται εξαιτίας της ανόδου της θερμοκρασίας του πλανήτη από την υπερθέρμανση και το λιώσιμο των πάγων.

Η κατάσταση αυτή, ανάγκασε μια οικογένεια αρκούδων να το ρίξει στην… κολύμβηση προκειμένου να επιστρέψει σε στέρεο έδαφος όταν το κομμάτι πάγου που βρίσκονταν αποσπάστηκε και άρχισε να πλέει στον ωκεανό.

Το συμβάν κατέγραψε ο 37χρονος φωτογράφος Dennis Bromage, που βρίσκονταν σε ένα σκάφος στην περιοχή, 60 μίλια μακριά από τις ακτές του Σβάλμπαρντ στη Νορβηγία.

«Η οικογένεια βρίσκονταν πάνω σε ένα μεγάλο κομμάτι πάγου, αλλά ξαφνικά έσπασε γύρω τους και έμειναν αποκομμένοι», σημείωσε ο φωτογράφος περιγράφοντας το περιστατικό.
Δείτε τις φωτογραφίες…


«Ήταν τραγικό», συνέχισε. «Οι “έκπληκτες” αρκούδες έμειναν να κοιτάνε το νερό σαν να σκεφτόντουσαν “πού πήγε όλος αυτός ο πάγος;”».













http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...