ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

0 Νίκαια η Όμορφη

Nice
Η Νίκαια (Nice) είναι η πέμπτη πλέον πυκνοκατοικημένη πόλη της Γαλλίας, μετά το Παρίσι, τη Μασσαλία, τη Λυών και την Τουλούζη, με πληθυσμό 348.721 εντός των διοικητικών ορίων της σε μια έκταση 28 τετραγωνικών μιλίων.

Η αστική περιοχή της Νίκαιας (Nice),  εκτείνεται πέρα από τα διοικητικά όρια της πόλης, με πληθυσμό πάνω από 955.000, σε μια έκταση 278 τετραγωνικών μιλίων. Η Νίκαια (Nice), βρίσκεται στη νοτιοανατολική ακτή της Γαλλίας στη Μεσόγειο Θάλασσα και  είναι η δεύτερη μεγαλύτερη γαλλική πόλη στις ακτές της Μεσογείου. Η πόλη είναι το παρατσούκλι της Νίκαιας La Belle,  που σημαίνει Νίκαια η όμορφη. Η Νίκαια (Nice),  είναι η πρωτεύουσα του διαμερίσματος Alpes Maritimes και η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της περιφέρειας Προβηγκίας Άλπεων Κυανής Ακτής, μετά τη Μασσαλία.

Η περιοχή της σημερινής Νίκαιας πιστεύεται ότι είναι μεταξύ των παλαιότερων ανθρώπινων οικισμών στην Ευρώπη. Ένας από τους αρχαιολογικούς χώρους, το  Terra Amata, εμφανίζει απόδειξη χρήσης της φωτιάς. Γύρω στο 350 π.Χ., οι Έλληνες της Μασσαλίας ίδρυσαν μια μόνιμη περιοχή, την οποία ονόμασε Νίκαια, μετά την Nike, τη θεά της νίκης.


Nice
Nice
Nice
Nice
Νίκαια
Νίκαια
Νίκαια
Νίκαια

Νίκαιαhttp://tut.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...