ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

0 ΔΕΘ: Όλοι στους δρόμους. Αγανακτισμένοι, συνδικάτα, οδηγοί και ......Οπαδοί του Ηρακλή.

Η ΔΕΘ που γίνεται αυτές τις μέρες στην συμπρωτεύουσα ήταν μια ευκαιρία για τους Έλληνες να δείξουν την οργή τους στους φεουδάρχες πολιτικούς μας. Άνεργοι πτυχιούχοι, ακκομάτιστοι, άνθρωποι που βλέπουν τους μισθούς τους να χάνονται και πολλοί άλλοι θέλησαν να αντιδράσουν στην κατάντια της χώρας μας.

Οι περισσότεροι ευαισθητοποιημένοι για τα κοινά, μην αντέχοντας το πολιτικό κατεστημένο είναι στην Θεσ/νικη. Δίκαια διαμαρτύρονται και διεκδικούν τα δίκαια τους.

Κι όμως, κάπου εκεί ανάμεσα σε όλους αυτούς βρίσκονται και οι οπαδοί του Ηρακλή. Βγήκαν στους δρόμους για να αγωνιστούν ώστε να ανατρέψουν την αδικία που δέχτηκε η ομάδα τους. Άραγε, μέσα σε όλα αυτά που γίνονται καθημερινά γύρω μας, αυτοί οι άνθρωποι ενδιαφέρονται μόνο για την ομάδα τους; Οι περισσότεροι απο αυτούς δεν έχουν ούτε τα προς το ζειν, και τι κάνουν; Η μόνη τους έννοια είναι η ομάδα τους.



Είναι εκνευριστικό να βλέπεις τόσους ανθρώπους να μάχονται για το μέλλον τους, για την οικογένειά τους, για την χώρα τους και ταυτόχρονα να βλέπεις μια μικρή μερίδα οπαδών που το μόνο κόψιμο που έχουν είναι η ομάδα τους. Είναι εκνευριστικό αλλά και αστείο.

Η οπαδική βλακεία στο αποκορύφωμα της. Αυτοί έχουν το δικαίωμα να σκάνε για την ομάδα τους και μόνο;;;; Εμείς παίρνουμε από μόνοι μας το δικαίωμα να τους σχολιάσουμε. Η γενικότερη οπαδική κακομοιριά έχει καταντήσει πλέον γραφική.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...