ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

0 Το «απαγορευμένο» φιλί

Perierga.gr - Το "απαγορευμένο" φιλί

Μία φωτογραφία, ένα σπουδαίο μήνυμα… οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν σύνορα. Το «απαγορευμένο» φιλί ενός Ισραηλινού με την Ιρανή φίλη του κάνει θραύση στο διαδίκτυο.
Η φωτογραφία του φιλιού που ανταλλάσσουν ένας 30χρονος Ισραηλινός με την Ιρανή φίλη του κρατώντας μπροστά στο φακό τα διαβατήριά τους έχει κάνει θραύση στο διαδίκτυο.

Στο δικτυακό τόπο Israel loves Iran, όπου αναρτήθηκε η φωτογραφία, συγκεντρώνονται συγχαρητήρια μηνύματα από όλα τα μέρη του κόσμου για την πρωτοβουλία Ισραηλινών ακτιβιστών που στοχεύει να κινητοποιήσει την κοινή γνώμη της χώρας κόντρα σε μία ενδεχόμενη επίθεση στις ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις.


Το διαδικτυακό κάλεσμα σε ειρήνη, μία πρωτοβουλία που ανήκει σε ένα ζευγάρι Ισραηλινών, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών δικτυακών τόπων και εφημερίδων στο Ισραήλ, αλλά και διεθνώς.
Συνομιλώντας με την ισραηλινή εφημερίδα Haaretz, ο Ρόνι Έντρι, εμπνευστής της πρωτοβουλίας, λέει ότι ήλπιζε πως η κίνησή του θα «έφτανε» έως τους Ιρανούς, αλλά δεν πίστευε ποτέ ότι θα αποκτήσει τέτοια δυναμική.

πηγή: news247.gr
http://perierga.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...