ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

0 Η Ρόδος και ένα από τα Επτά Θαύματα του Κόσμου

Rodos
Η Ρόδος, βρίσκεται περίπου 460 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Αθήνας και 18 χιλιόμετρα  νοτιοδυτικά της Τουρκίας στο ανατολικό Αιγαίο. Η Ρόδος είναι το μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων από άποψη έκτασης και πληθυσμού και το τέταρτο σε έκταση νησί του Αιγαίου.

Γενικότερα είναι το τέταρτο σε έκταση νησί της Ελλάδας. Η Ρόδος έχει  πληθυσμό 120.000 κατοίκους, εκ των οποίων 60.000 κατοικούν στην ομώνυμη πρωτεύουσα του νησιού, την Ρόδο.

Ιστορικά, η Ρόδος ήταν διάσημη σε όλο τον κόσμο για τον Κολοσσό της Ρόδου, ένα από τα Επτά Θαύματα του Αρχαίου Κόσμου. Η μεσαιωνική παλιά πόλη της πόλης της Rodou έχει ανακηρυχθεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Η κύρια βιομηχανία της είναι ο τουρισμός.


Rodos
Rodos
Rodos
Ρόδος
Ρόδος
Ρόδος
Ρόδος
Ρόδος
Ρόδος
Ρόδος
Ρόδος

Ρόδοςhttp://tut.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...