ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012

0 Ακυρώθηκε ο νικητής μαραθωνίου γιατί δεν είχε δηλώσει συμμετοχή!

Ο Σκοτ Ντάουναρντ έδωσε όλες του τις δυνάμεις για να πετύχει ένα καλό πλασάρισμα στον μαραθώνιο του Κόουταουν στο Τέξας και τα κατάφερε, τερματίζοντας πρώτος, ωστόσο η τιμή και η δόξα πήγε σε άλλον, καθώς δεν είχε δηλώσει συμμετοχή στον αγώνα!

Ο 25χρονος ήταν ένας από τους περίπου 9.000 ανθρώπους που έλαβαν μέρος στον μαραθώνιο των 42 χιλιομέτρων. Είχε πάρει όμως το νούμερο ενός φίλου του, που είχε εγγραφεί αλλά δεν μπόρεσε να τρέξει. Όλα πήγαν καλά γι' αυτόν και πέρασε πρώτος τη γραμμή του τερματισμού σε 2 ώρες, 40 λεπτά και 54 δευτερόλεπτα αλλά δεν χάρηκε την επιτυχία του.
Πήγε στους διοργανωτές και αποκάλυψε τι ακριβώς είχε γίνει, με επακόλουθο να του αφαιρεθεί η νίκη και να πάει στον δεύτερο του αγώνα, Κόλιν Στάιλς, ο οποίος είχε τερματίσει περίπου τρία λεπτά πιο πίσω.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο περιστατικό είχε γίνει και στη διοργάνωση του 2003. Και τότε ο νικητής είχε ακυρωθεί για τον ίδιο λόγο.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...