ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

0 Κολοκυθοκεφτέδες

Καλοκαιρινό μεζεδάκι, η χαρά του ούζου και της μπύρας!!!

Υλικά για 30 κομμάτια:
5 μέτρια κολοκυθάκια
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
3 αυγά
½ ματσάκι δυόσμο
½ ματσάκι μαϊντανό
4-5 κουταλιές σούπας αλεύρι
2 κουταλιές σούπας σιμιγδάλι
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Λάδι για το τηγάνι

Πλένουμε και καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια. Τα τρίβουμε απο τη χοντρή πλευρά του τρίφτη του κρεμμυδιού. Τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε σε σουρωτήρι να στραγγίσουν καλά.
Ψιλοκόβουμε ή περνάμε στο μούλτι το κρεμμύδι, τον μαϊντανό και τον δυόσμο. Στύβουμε καλά με το χέρι τα κολοκυθάκια να φύγουν τα υγρά τους και τα ρίχνουμε σε λεκανίτσα. Προσθέτουμε το δυόσμο, το μαϊντανό, το κρεμμύδι, το αλεύρι και το σιμιγδάλι και αλατοπίπερο.
Ανακατεύουμε με κουτάλι να γίνουν ένα ομοιογενές μίγμα. Αν δεν είναι αρκετά σφιχτό βάζουμε λίγο αλεύρι ακόμα. Το μίγμα θα πρέπει να είναι σαν πηχτός χυλός. Σε βαθύ τηγάνι βάζουμε μπόλικο λάδι να κάψει. Παίρνουμε μεγάλες κουταλιές από το μίγμα, τις ρίχνουμε στο τηγάνι και τηγανίζουμε να ροδίσουν καλά από όλες τις πλευρές.
Βγάζουμε σε χαρτί κουζίνας για να φύγει το πολύ λάδι.
Είναι το ίδιο υπέροχοι είτε χλιαροί είτε κρύοι...


http://greekfoodblogs.comhttp://greekfoodblogs.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...