ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

0 Κολυμπάει χάρη στην καινούρια της ουρά

Το δελφίνι με τη συγκινητική ιστορία

Η 5χρονη Winter είναι το νέο αστέρι του Χόλιγουντ, καθώς θα συμπρωταγωνιστήσει σε μια ταινία με το διάσημο ηθοποιό Morgan Freeman.

Η υπόθεση αφορά στην ιστορία της ζωής της.



Η Winter είναι ένα δελφίνι που έχασε την ουρά της σε ηλικία δύο μηνών, όταν μπλέχτηκε σε μια παγίδα για καβούρια, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κολυμπήσει και να απειλείται η ζωή της με θάνατο.

Μέχρι που την έσωσε η ομάδα του ενυδρείου Clearwater Marine Aquarium της Φλόριντα των ΗΠΑ.



Οι επιστήμονες του ενυδρείου ήρθαν σε επαφή με τον ειδικό στα προσθετικά μέλη Kevin Carroll, ο οποίος κατάφερε να κατασκευάσει μια ψεύτικη ουρά 0,7 μέτρων από σιλικόνη.



Το ειδικό τζελ, μάλιστα, που εφηύρε προκειμένου το δέρμα της Winter να «δεχτεί» το προσθετικό μέλος ήταν τόσο επιτυχημένο που τώρα χρησιμοποιείται και στους ανθρώπους που έχουν υποστεί ακρωτηριασμό.

Ο τίτλος της ταινίας είναι «Dolphin Tale» και ο 74χρονος Freeman υποδύεται τον Kevin.

Στην ταινία συμμετέχουν επίσης οι: Ashley Judd καιHarry Connick Jr.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...