ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

0 Έκοψε ολόκληρο δέντρο γιατί την ενοχλούσε στο παρκάρισμα

Την ενοχλούσε το δέντρο στο παρκάρισμα και το ... έκοψε !

Ο λόγος για μια Χανιώτισσα που συνελήφθη από άνδρες της αστυνομίας γιατί αποφάσισε αυθαίρετα ότι το ... ενοχλητικό δέντρο έπρεπε οπωσδήποτε να κοπεί για μπορεί εκείνη να σταθμεύσει το αυτοκίνητό της. 
 
Η διόλου περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένη Χανιώτισσα δεν άφησε όρθιο .... κλαδί για ... κλαδί ωστόσο φόρεσε χειροπέδες για τα καμώματά της.

Το απίστευτο περιστατικό, όπως γράφει το prismanews, σημειώθηκε χτες στην οδό Μάρκου Μπότσαρη και Μυλωνογιάννη. Αφού συνελήφθη η γυναίκα οδηγήθηκε στο αυτόφωρο. Με αφορμή το παραπάνω περιστατικό, από τον Δήμο Χανίων επισημαίνεται ότι, το κόψιμο οποιουδήποτε δέντρου από Δημόσιο Κοινόχρηστο Χώρο, είναι αξιόποινη πράξη.

http://atithaso.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...