ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

0 Λοβοί βανίλιας

Είναι σημαντικό συστατικό της ζαχαροπλαστικής τέχνης και όχι τυχαία καθώς η αληθινή βανίλια έχει τόση δυναμική "προσωπικότητα", που μπορεί να απογειώσει απλές καθημερινές γεύσεις.
Αν βάλουμε δύο λοβούς σε ένα δοχείο με μισό κιλό ζάχαρη και ...την αφήσουμε για δεκαπέντε μέρες, θα φτιάξουμε μια ζάχαρη που έχει ένα
εξαίσιο άρωμα, ακόμα κι αν τη χρησιμοποιούμε σε μικρές ποσότητες,
Έτσι δίνουμε μια διαφορετική γεύση στον καφέ, στη φυσική λεμονάδα ή πορτοκαλάδα, στο κέικ, στην κρεμούλα ή στο ρυζόγαλο.
Θα τη βρείτε στα καλά μπαχαράδικα και φροντίστε οι λοβοί να είναι μαλακοί και να μη σπάνε εύκολα.
Γεωργία Ζαβιτσάνου.


http://i-diadromi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...