ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

0 Tυνήσιος blogger από την φυλακή στην νέα κυβέρνηση!

Ένας αντιπολιτευόμενος, ιδιαίτερα ενεργός και γνωστός μέσω του κυβερνοχώρου, ο οποίος είχε φυλακιστεί κατά τη διάρκεια της «επανάστασης του γιασεμιού» στην Τυνησία, ο Σλίμ Αμάμου, συμπεριλήφθηκε στη σύνθεση της νέας μεταβατικής κυβέρνησης εθνικής ενότητας.

Συλληφθείς κατά τις τελευταίες ημέρες του καθεστώτος του έκπτωτου προέδρου Ζιν αλ Αμπεντίν Μπεν Άλι, ο Αμάμου αποφυλακίστηκε στις 13 Ιανουαρίου, έπειτα από την ομιλία του πρώην ηγέτη, ο οποίος ήρε πλήρως την λογοκρισία στο ιντερνέτ, αναγκασμένος από τη λαϊκή οργή, η οποία τελικώς τον ώθησε στη φυγή. Ο Αμάμου διορίσθηκε νέος υφυπουργός Νεολαίας και Άθλησης.

Ο ίδιος πιστεύει ότι ο διορισμός του «δεν αποτελεί ένα τέχνασμα για να εξασφαλισθεί η συναίνεση των blogger, αλλά για να τους προσεγγίσει και να αφουγκρασθεί τη γνώμη τους».
http://papatzides.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...