ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

0 Η επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως.. Κατεβαίνουμε στο Σύνταγμα για να μείνουμε μέχρι να συγκληθεί ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ....!

Κυριακή 22 Μαίου στις 10:00 π.μ.
Όποιοι μπορούμε ας στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια. Είμασταν πάντα επαναστατικός λαός, τώρα γιατί παραμένουμε παθητικοί; Ας πάρουμε παράδειγμα απο τους Ισπανούς που πριν λίγες μέρες βγήκαν στον δρόμο (130.000 κόσμος) και ζητούσαν αληθινή δημοκρατία. 
''Είμαστε μια ομάδα Ελλήνων που απηυδίσαμε με όσα συμβαίνουν στη χώρα μας τον τελευταίο καιρό. Πιστεύουμε ότι δεν είμαστε οι μόνοι αλλά δεν ξέρουμε πόσοι ακριβώς είμαστε. Τον τελευταίο καιρό η Βουλή και η Κυβέρνηση έχει πάρει μια σειρά κρίσιμων αποφάσεων για το μέλλον του τόπου χωρίς να ζητήσει την γνώμη του λαού. Οι αποφάσεις αυτές αλλάζουν τη ζωή μας για δεκαετίες προς το χειρότερο....

Δεν μας ρώτησε κανείς για αυτά τα θέματα λες και δεν αφορούσαν κυρίως εμάς. Αποφασίσαμε λοιπόν να ζητήσουμε να μας ρωτήσουν με ένα πολλαπλό δημοψήφισμα για όσα αφορούν εμάς και τα παιδιά μας.

Θέλουμε να μας ενημερώσουν με ειλικρίνεια για όσα συμβαίνουν και θα συμβούν και να ψηφίσουμε αυτό που θεωρούμε καλύτερο για το μέλλον της κοινωνίας μας.

Δεν μπορούν να μας αρνηθούν αυτό το αυτονόητο δικαίωμά μας αν είναι δημοκράτες.

Επειδή ήδη το έχουν αγνοήσει αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε μια συγκέντρωση για συλλογή υπογραφών . Η συγκέντρωση αυτή θα ξεκινήσει την 22 Μαΐου 2011 στην πλατεία Συντάγματος και θα διαρκέσει μέχρι της συμπλήρωσης ΙΚΑΝΟΎ ΌΓΚΟΥ υπογραφών.


--------------------------------------------------------------------------------------
Κάθε εθελοντής/τρια θα καλεστεί να συμμετέχει στην ομάδα λειτουργίας που θα είναι παρούσα στην πλατεία για 6 ώρες, επιλέγοντας την βάρδια που θα διευκολύνει καλύτερα ανάλογα με τις υποχρεώσεις του.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Δεν είναι απαραίτητη η καθημερινή παρουσία των εθελοντών.

Ενας εθελοντής μπορει να κάνει όσες βάρδιες μπορεί και όταν μπορεί . Θα το δηλώσει και θα εκπονηθεί πρόγραμμα ώστε κάθε εθελοντής θα γνωρίζει πότε είναι η βάρδιά του.

Κάθε εθελοντής δεν θα είναι ποτέ μόνος του. Θα είναι μέλος μιας πολυμελούς ομάδας που θα είναι παρούσα και θα μοιράζεται τα ιδια καθήκοντα με άλλα μέλη.''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...