ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2011

0 Τηλεοπτική Σειρά Visitors (V). Προετοιμασία του Πλήθους για Άφιξη Εξωγήινων ?

Στη τηλεοπτική αυτή σειρά που προβάλλεται στην Αμερική αυτή τη στιγμή ,το σενάριο επικεντρώνεται σε μία φυλή από το διάστημα πολύ προηγμένη τεχνολογικά η οποία κάνει την εμφάνισή της στην ανθρωπότητα και δηλώνει παγκοσμίως τις φιλικές τις διαθέσεις.
Τα εξωτερικά φυσικά χαρακτηριστικά είναι ανθρώπινα αλλά κάτω από το ανθρώπινο δέρμα είναι φυλή ερπετοειδών όντων!
Στην πλοκή της τηλεοπτικής σειράς οι εξωγήινοι εκδηλώνουν τις καλές τους προθέσεις παρέχοντας θεραπεία σε ανίατες αρρώστιες ενώ υποχθόνια προωθούν την μετάλλαξη του ανθρώπου σταδιακά σε ένα άλλο όν .
Η σειρά είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα σε ότι αφορά την....
«επιστημονική φαντασία», έχει εξαιρετικά τηλεοπτικά εφέ και η πλοκή της είναι πολύ προηγμένη.
Εδώ όμως αρχίζουν τα ερωτηματικά σε ότι αφορά τα μηνύματα της σειράς αυτής πάντα συνδεδεμένα βέβαια με τη θεματολογία του 2012 και τις τελευταίες ανακοινώσεις του τύπου για ύπαρξη γιγαντιαίων διαστημοπλοίων τα οποία είναι «εχθρικά».
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν μία «υπόθεση εργασίας» :
Ας υποθέσουμε ότι είχατε στην κατοχή σας έναν πλανήτη σαν την Γη εδώ και χιλιάδες χρόνια και τον ελέγχατε απόλυτα σε όλα τα επίπεδα, Οικονομικό, πολιτικό , κοινωνικό, τέχνη, τεχνολογία κλπ.
Σε περίπτωση όμως που γνωρίζατε ότι αυτή η απόλυτη εξουσία θα έφτανε στο τέλος της όχι γιατί θα επαναστατούσαν οι κοινωνίες συντονισμένα και αποτελεσματικά αλλά γιατί άλλος παράγοντας εξωπλανητικός θα σας την αφαιρούσε με την δύναμή του αυτόν τον «παράγοντα» πως θα τον εμφανίζατε στην κοινωνία;
Το λογικό δε θα ήταν να τον παρουσιάζατε ως καταστροφική φυλή που θα διέλυε τον πλανήτη; Το πιο περίτεχνο μάλιστα θα ήταν να τους παρουσίαζε κάποιος ως δήθεν αγαθούς εξωγήινους οι οποίοι έχουν μυστική αρνητική ατζέντα!
Έτσι η εμπιστοσύνη της πλανητικής κοινωνίας σε μία ενδεχόμενη πλανητική πρώτη επαφή με έναν ανεπτυγμένο και φιλικό εξωγήινο πολιτισμό, θα ήταν κλονισμένη.
Άμεσο αποτέλεσμα η απόρριψη της πιθανής βοήθειας των φιλικών εξωγήινων πολιτισμών και επιστροφή στον «ιδεατό» κόσμο της Γής μας η οποία αυτή τη στιγμή είναι συμπαντικό «πρότυπο» αρνητικότητας και καταστροφής.
Και ποιος κερδίζει από αυτήν την εξέλιξη? Μα φυσικά οι πλανητικοί νταβάδες μας. Η εξουσία τους θα παραμείνει αδιατάρακτη και η ταλαίπωρη κοινωνία του πλανήτη θα βράζει στο ζουμί της για τους επόμενους αιώνες….
Αντιλαμβάνεστε που οδηγεί αυτή η «υπόθεση εργασίας» και τι προεκτάσεις έχει;
Δείτε το trailer της τηλεοπτικής σειράς Visitors (V).

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...