ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

1 Στην Google η Motorola

Την εξαγορά της «Motorola Mobility» ανακοίνωσε η Google, καταβάλλοντας συνολικά 12,5 δισ. δολάρια. Η εξαγορά έρχεται επτά μήνες μετά τη διάσπαση της Motorola στις εταιρείες Mobility και Solutions.

Βέβαια η Motorola δεν έχει και τόσο καλή φήμη για το support του λειτουργικού της Google...

 Αφού τα κινητά της με το Android είχαν διάφορα προβλήματα όπως προβληματικά updates και....
έναν κλειστό bootloader ίσως είναι τα βασικότερα προβλήματα που αντιμετώπιζαν όσοι χρησιμοποιούσαν μοντέλα της Motorola.

Κάτι που μάλλον θα αλλάξει μετά και την εξαγορά από την Google. Αν και το πρώτο μέλημα του κολοσσού του internet είναι οι 17.000 πατέντες για την κινητή τηλεφωνία που έχει στην κατοχή της η Motorola.

1 σχόλιο:

  1. Οι Πατέντες....μεγάλη κουβέντα...
    Σύντομα θα υπάρξει άρθρο με τις Πατέντες και τα "παιχνίδια" που κάνουν οι μεγάλες εταιρείες , όπως (microsoft και apple).
    Πρέπει με κάποιο τρόπο να αμυνθεί και η google.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...