ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

0 Τα πράματα είναι απλά: Για να φύγουνε απο τη χώρα οι προδότες ίσως χρειαστεί ''να έχουμε και νεκρούς''. Αναδημοσίευση.


Η εικόνα υπάρχει μέσα στο άρθρο σε μεγέθυνσ
 Δανείζομαι την φράση του πρώην πρωθυπουργού κ.κ. Μητσοτάκη που είχε αναφέρει σε συνέντευξη του στους ''Νέους φάκελους'' του Αλέξη Παπαχελά, μια φράση που είχε προκαλέσει αίσθηση τότε. Εν ολίγοις όπως θα δείτε και στο βίντεο στο τέλος, το ''ιερό'' τέρας της Ελληνικής πολιτικής σκηνής, ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ, ο άνθρωπος που δεν λέει να πεθάνει, είπε πως "η βουλή θα πρέπει να μείνει ανοιχτή όπως και να έχει, ακόμα κι αν χρειαστεί να έχουμε νεκρούς". 

Με την φράση αυτή επιχείρησε να τρομοκρατήσει τα εκατομμύρια Ελλήνων που θέλησαν να βγουν στους δρόμους και να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση της χώρας, κλείνοντας τους δρόμους που οδηγούν στην βουλή ώστε να μην μπορούν να περάσουν οι άθλιοι βουλευτές μας και να ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο.  



Δυστυχώς είμαστε ο μόνος λαός που έχει υποστεί με τόση υπομονή αλλά και αδιαφορία το ΔΝΤ που ο Τζέφρυ έφερε στην χώρα, και μας ανάγκασε να βλέπουμε κάθε μέρα τις σκατόφατσες των τροικανών στην τηλεόραση. Δεν κάνουμε τίποτα. Με απεργίες, φωνές, συζητήσεις μεταξύ μας και βρισιές προς τους πολιτικούς δεν γίνεται τίποτα. Ούτε γράφοντας ένα άρθρο ή ένα σχόλιο σε κάποιο μπλογκ.

Όσο αστείο κι αν ακούγεται, όσο γλαφυρό και ουτοπικό κι αν φαντάζει αυτή τη στιγμή το μόνο που χρειάζεται είναι μια επανάσταση ώστε να επανέλθει η χώρα στους Έλληνες. Μια επανάσταση που μπορεί να χρειαστεί για χάρη της να υπάρξουν νεκροί. Αν δεν το πάρουμε σοβαρά και δεν κάνουμε κάτι άμεσα θα μας πάρει η μπάλα, ακόμα δεν έχουμε βουλιάξει εντελώς.

Για να φύγουν από τη μέση τα 300 καθάρματα που κινούν να νήματα, υποτίθεται, της βουλής ίσως χρειαστεί να υπάρξουν νεκροί. Νεκροί από αυτούς κι όχι από εμάς όπως είπε ο Μητσοτάκης, ο οποίος θα πρέπει να πούμε ότι υποκίνησε πράξεις βίας με αυτή του φράση και δεν έπαθε τίποτα. Την ίδια στιγμή που λένε ότι θα συλλαμβάνουν τους blogger που μέσω του ιστολογίου τους παρακινούν πράξεις βίας.

Η εικόνα προέρχεται από http://oimos-athina.blogspot.com/
 Μια ταξική και λαική επανάσταση, από έναν λαό εξοργισμένο που όποιον προδότη πιάσει στο χέρι του θα τον ξεσκίσει, ένας λαός που θα τιμωρήσει δίκαια τους ενόχους της προδοσίας. Μια επανάσταση από έναν λαό ενωμένο (σαν τον Ελληνικό αυτή τη στιγμή) όπως είπε η Σουηδέζα δημοσιογράφος η Κάισα Έκις Έκμαν. Σε μια τέτοια επανάσταση θα επιβάλλεται να συμπαρασταθεί και να ενισχύσει τον αγώνα του λαού ο στρατός και η αστυνομία, οι οποίοι πλήττονται επίσης πολύ απο την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα. 

Ένα σύνθημα που διάβασα σε έναν τοίχο και είναι ευρέως γνωστό θα πρέπει να μπει καλά στο μυαλό μας, και να το πάρουμε πολύ στα σοβαρά.

'' Το θέμα δεν είναι αν θα γίνει επανάσταση, το θέμα είναι να γίνει την ερχόμενη πέμπτη'' 

Και για να γίνει σύντομα πραγματικότητα αυτή η πράξη ελευθερίας που ονομάζεται επανάσταση, θα πρέπει να έχουμε συνεχώς στο μυαλό μας κάποια πράγματα:


  • Προδοσία της χώρας
  • Προδοσία ενός ολόκληρου λαού
  • Παράδοση της Ελλάδας και του ορυκτού πλούτου της στους ξένους
  • Μείωσή μισθών των εργαζόμενων, και ταυτόχρονα αύξηση κερδών για τους μεγαλοκαρχαρίες.
  • Προδοσία στα εθνικά θέματα
  • Συμβάσεις που υπογράφονται μόνο σε αποικιοκρατικά σύμφωνα
  • Απολύσεις εργαζομένων
  • Διασυρμός της χώρας στους βάρβαρους
  • Ξεπούλημα όσο όσο της κρατικής περιουσίας σε Ευρωπαίους και Αμερικάνους
  • Τρομοκρατία κατά του λαού
Και πολλά πολλά άλλα...
Εσείς λοιπόν τι λέτε; Είναι αστείο και ουτοπικό να μιλάμε για μια μαζική και λαϊκή επανάσταση;;;

Κλείνοντας θα χρησιμοποιήσω μια φράση του μεγάλου ''τρελού'', του μεγάλου επαναστάτη και πατριώτη Τσε:

''Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΙΜΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ''



Δείτε τον Μητσοτάκη να μιλάει για νεκρούς την ίδια στιγμή που ο ίδιος δεν λέει να πεθάνει.
Δείτε απο το 39:45 του video



ANOIXTH MATIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...