ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

0 17χρονη σε σώμα δίχρονης

H Jyoti Amge γεννήθηκε στην Ινδία στις 16/12/1993. Είναι σήμερα μία 17χρονη έφηβη που έχει ύψος 58 εκατοστά και ζυγίζει μόλις 5 κιλά. Η όψη της μοιάζει με ένα δίχρονο παιδί. Δηλαδή έχουμε μία 17χρονη σε σώμα δίχρονης!

Μια σπάνια μορφή νανισμού.
Η Jyoti πάσχει από μία μορφή νανισμού που λέγεται αχονδροπλασία και σύμφωνα με τους γιατρούς δεν πρόκειται να αναπτυχθεί ούτε έναν πόντο. Λόγω του μεγέθους της χρησιμοποιεί ειδικά πιάτα και μαχαιροπήρουνα για το φαγητό της και όλα τα αντικείμενα γύρω της είναι φτιαγμένα μικροσκοπικά για να μπορεί να εξυπηρετηθεί.
Ο εγκέφαλός της όμως....
αναπτύσσεται κανονικά και μπορεί να πηγαίνει σε κανονικό σχολείο στο Nagpur, στην κεντρική Ινδία, όπου έχει τη δική της μικροσκοπική καρέκλα, μικρό θρανίο και τους συμμαθητές της να την αντιμετωπίζουν φυσιολογικά όπως τον οποιοδήποτε μαθητή. Πολλοί άνθρωποι την αντιμετωπίζουν ως μία μικρή… θεότητα και την λατρεύουν.
«Είμαι περήφανη που έχω αυτό το μέγεθος. Μου αρέσει που όλοι με παρακολουθούν και με προσέχουν. Δεν φοβάμαι και δεν είναι κάτι το οποίο μπορώ να το διορθώσω. Είμαι όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος, χωρίς να διαφέρω σε τίποτα από τους άλλους», δηλώνει η Jyoti Amge.
Η λατρεία του μπαμπά της.
Ο μπαμπάς της, ο 52χρονος Kishanji Amge, είπε: «Δεν μπορώ να είμαι μακριά της ούτε μία μόνο ημέρα. Την αγαπώ πάρα πολύ. Ανακαλύψαμε το πρόβλημα της κόρης μας όταν ήταν πέντε χρονών. Οι ειδικοί μας είπαν ότι αυτό θα είναι το μέγεθός της για όλη τη ζωή της. Η Jyoti είναι μικρή, αλλά πολύ χαριτωμένη και την λατρεύουμε. Με κάνει υπερήφανο. Πολλοί γκουρού την επισκέπτονται για να την ευλογήσουν. Προσεύχονται να έχει ευτυχία και μακροβιότητα».
Η φιλοδοξία της; Να γίνει ηθοποιός.
Η Joyti εκφράζει την επιθυμία να γίνει μια μέρα σούπερ σταρ του Bollywood, να πρωταγωνιστήσει δηλαδή στον ινδικό κινηματογράφο και να της δοθεί η δυνατότητα να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Κάτι που δεν είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί, αν κρίνει κανείς από τις προτάσεις που ήδη δέχεται η οικογένειά της για να παραστεί η μικρή σε διάφορα τηλεοπτικά σόου.
Δείτε το βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...